-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
adDis
csendes tag
Sziasztok!
Van egy fájlom, aminek több munkalapján is vannak kimutatások. Ennek egyik fülén szeretnék beállítani egy olyan feltételes formázást, hogy ha - mondjuk- az E oszlop adott sorába beírok egy I betűt, az ne csak az érintett munkalap érintett sorának - mondjuk - ABC oszlopába tartozó celláit színezze át, hanem egy másik munkalap egy konkrét celláját (v. tartományát) is.
Ugyanazon lapon meg tudom oldani a dolgot, de sehogy nem tudom belerakni az érvényességi terület kijelölésénél a másik munkalap celláját, bárhogy próbáltam.
Megoldható vajon elegánsan a feltételes formázás érvényességének kiterjesztése egyszerre két (vagy több) munkalapra is?Segítségeteket előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Apple MacBook Pro 16 (2021) 16GB / 1TB használt, szép állapot 90% akku - 136 ciklus
- iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4328, 100% AKKSI
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Dell Latitude 7340 2-in-1 i5 13.gen, 16GB DDR5, 512GB SSD, QHD+ érintőkijelző, ÚJ ÁLLAPOT!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Fferi50