Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Syl: UPS - te áldott!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- tordaitibi: Timeshift használata, és amit nem tudtál, klónozás Timeshift backup szoftverrel
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mimi_bacsi
tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Köszi, már majdnem jó (amit megcsináltál, az tökéletes, én nem mondtam el jól) de amikor megcsináltatom a számolást, olyan cellákban, ahol 30-nál nagyobb érték van (pl.: 32/31 (itt mindkettő), vagy akár 822/2 (a baloldali számhoz); ahhoz tartozó cellába az "#ÉRTÉK!" szót írja ki, ebben még tudsz segíteni, hogy ne azt írja ki, hanem ott semmit ne írjon!
(Tulajdonképpen nekem arra lenne szükségem, hogy 60-ból kivonjam a cellában lévő két szám (bal érték 30+jobb érték 30) összegét!)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teljesen szürreális, ami az RTX 5070 Ti kapcsán történik…
- Konteó topic
- Napelem
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nintendo Switch 2
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Bluetooth hangszórók
- LED világítás a lakásban
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050
- utolsó - Dell Alienware 18 Area-51 AA18250 18" - Intel Core Ultra 9 275HX, 64GB, 2TB SSD, RTX 5090
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 505+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4239, 100% Akksi
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Fferi50