- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- #95904256: Socket370 / 3DMark2001
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Delila_1
veterán
válasz
mimi_bacsi #4199 üzenetére
Láttam a kérdést, de nem tudtam kihámozni, melyik esetben miből kell levonni a két szám összegét. A 32/31-nél mindkét szám nagyobb 30-nál, a 822/2 esetében csak a 822.
Szóval pontosítsd a kérdést.Igaza van Fire-nek, a képleteket Ctrl+c, és Ctrl+v segítségével vidd be az Excelbe. A kézi beírásnál lemaradhatott a képletek végéről a dupla idézőjel.
-
válasz
mimi_bacsi #4199 üzenetére
Hali!
Ez az #ÉRTÉK dolog zavar, ugyanis nálam tökéletesen működik. Tehát üres lesz a cella, ha a feltétel hamis...., azaz nem szabadna #ÉRTÉK-nek lenni ott, kivéve ha az F1 cella üres.
Gondolom nem kézzel írtad be a képletet...
Ha igen, akkor ellenőrizd le még egyszer, hogy egyezik-e az általam küldöttel, bár szerencsésebb lenne a CLIPBOARD műveletek használata.Bocsi, nem kioktatásnak szántam, csak másra hirtelen nem tudok gondolni, mint hogy esetleg el van írva a képlet. 2007-es meg 2003-as Excel közt meg ilyen szempontból nincs különbség.(legalábbis Én nem tudok róla)
Remélhetőleg Delila_1 is feltűnik
és valamit tud hozzászólni a problémához.
Fire.
UI: Ha ezt a "hibát" sikerül orvosolni, akkor már a "60-job+ball" dolog is megoldható...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SSD kibeszélő
- Windows 11
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Bitcoin topic
- Apple Watch
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Autós topik
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest