Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Ez van, srácok...
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bteebi
veterán
válasz
Delila_1 #41354 üzenetére
Köszi, ez így sokkal praktikusabb és elegánsabb.
A poén az, hogy a makrórögzítő azt a béna kódot adta, pedig csak két kattintás volt (keret körbe és belül).
#41352: Köszönöm ezt is.
Szerintem ebbe a makróba nem kell EnableEvents (nyilván te nem látsz rá az egész file-ra és a többi makróra), viszont másik Event makróban volt EnableEvents ki-bekapcsolás, lehet, hogy az kavart be. Ha egy másik, teljesen független makróban (másik lapon) a futás végére is
EnableEvents = False
maradna, akkor az addig False-on marad az egész munkafüzetre vonatkozóan, amíg egy másik makró át nem teszi True-ra? Mert lehet, hogy ez volt a probléma... De ha minden igaz, akkor a file bezárása/megnyitása törli ezt, és azEnableEvents = True
az alapérték.#41355: Most már nekem is működik, pedig azon a makrón nem változtattam. Egy másik makró viszont elég bonyolult (a magam egyszerű szintjén...), ott eltolhattam az eseménykezelést, már ha a fentebb írott probléma valós. Ezen a munkalapon csak ez a makró van, egy másik munkalapon van az a makró, ami az eventeket ki-be kapcsolja.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3735, 91% Akkumulátor
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M4 24GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3435
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest