- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Krisztianby: Íróasztal STAUNING 80x160 jobb mint gondoltam.
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Caipi
tag
Szia,
Szerintem pedig ez lesz a bibid, hogy ott ahol az üres soraid vannak (de le tudsz görgetni) van valami, vagy a szűrés ilyenkor azokat is valamiért adatnak veszi(?). Sajna, nem értem olyan mélységig az Excelt, hogy megmondjam mi az, de ilyennel többször találkoztam.Így szoktam megoldani:
- Leveszem a szűrést
- Elmegyek a legutolsó oszlopig, ahol adataim lehetnek (a te esetedben kb 30. oszlop). Kijelölöm az első üreset (31. oszlop), majd Shift+END+ jobbra nyíllal a kijelölést elnyújtom a munkalap utolsó oszlopáig. A kijelölt üres tartományt törlöm.
- Visszaugrom az A1-be majd lemegyek a legutolsó sorig (ha jól olvasom kb 1400 sor lesz nálad), ahol adataim lehetnek és eljátszom ugyanezt csak vízszintesen az első üres sortól (1401. sor). Kijelölöm, majd Shift+End+ lefelé nyíl, és törlöm a kijelölt üres tartományt.Remélem segít,
Üdv,
CaipiU.i: Az is lehet, hogy sztanozs által leírt formázás kerül ilyenkor a cellákra, és törléssel eddig én is ezt szüntettem meg. Nálam jellemzően valamilyen rendszerből excelbe exportált adatoknál jön elő nagyon sokszor ez a méret galiba.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 12 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest