- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Pajac: Nincs rá kapacitásom
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flowtation
őstag
Sziasztok!
Segítség kellene. Van egy táblázatom, sok füllel, a fülek az osztályok, benne név, hiányzás, jegyek, stb. Átlag számítások a végén. Namost nekem ki kellene gyűjtenem a napköziseket, viszont ők vegyesen vannak az osztályokból, pl. 1. és 4. osztály, 2. és 3. osztály, valamint 5-8 osztályig a felsős napközi. Azt hogyan tudom megoldani, hogy csak a napközis neveket gyűjtsem ki azon sorok minden adatával? Azon kívül, hogy minden sort egyesével kimásolok.
Eső körben arra gondoltam, hogy felveszek egy oszlopot, napközi fejjel és beírom, hogy igen/nem. Ezután autoszűrő erre az oszlopra. Olyan létezik, hogy függvénnyel oldjam meg a gyűjtést? Arra gondolok, hogy: HA ezen a fülön a1=igen akkor azt a sort másolja, és így tovább...de egyszerre legalább két fülön kellene elvégezni a vizsgálatot. (viszont ebben az esetben is kell I/N oszlop, akkor meg már lehet elég az autoszűrő.Valami egyéb más ötlet lenne?
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- 217 - Lenovo Legion 7 (16IRX9) - Intel Core i7-14700HX, RTX 4060
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4414
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Fferi50