- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Gurulunk, WAZE?!
- Kókuszdió: Tápegység – hova jutottunk 5 év alatt?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Sikeres CoffeeTime modok
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kezdosql
tag
Kepletszerkeszteshez kernek SOS segitseget, keddre kell megcsinalni, tegnap ota szenvedek vele.
Magyar Word2003-at hasznaltam evekig, most angol 2013 word-ben kell ennel bonyolultab kepletet beillesztenem a szovegbe:
(kell y atlag es y kalap negyzet, es kell x2 negyzet is.)
Az angol wordben megtalaltam a kepletszerkesztot, de csak otfele semat engedelyez, y negyzetet be tudok irni, de kalapossal negyzetet mar nem, vaalmint also es felso index egyideju hasznalatara csak az integral jelnel van lehetoseg.
Biztos van valahol tobbfele megoldas is, de nem jutottam tovabb.:-(Ha valaki ismeri az angol word 2013-at, es epp unatkozik hetvegen, biztosan igerhetem, hogy orok halam uldozne elete hatralevo reszeben.

Új hozzászólás Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- PC Game Pass előfizetés
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX A4000 8GB Garis!
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 1TB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- Apple iPhone 17 Pro Max 512GB / 36 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

Fferi50