Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kezdosql
tag
Kepletszerkeszteshez kernek SOS segitseget, keddre kell megcsinalni, tegnap ota szenvedek vele.
Magyar Word2003-at hasznaltam evekig, most angol 2013 word-ben kell ennel bonyolultab kepletet beillesztenem a szovegbe:
(kell y atlag es y kalap negyzet, es kell x2 negyzet is.)
Az angol wordben megtalaltam a kepletszerkesztot, de csak otfele semat engedelyez, y negyzetet be tudok irni, de kalapossal negyzetet mar nem, vaalmint also es felso index egyideju hasznalatara csak az integral jelnel van lehetoseg.
Biztos van valahol tobbfele megoldas is, de nem jutottam tovabb.:-(Ha valaki ismeri az angol word 2013-at, es epp unatkozik hetvegen, biztosan igerhetem, hogy orok halam uldozne elete hatralevo reszeben.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Yettel topik
- Öt számjegyű akkukapacitást ígér a Realme
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Philips LCD és LED TV-k
- Samsung kuponkunyeráló
- Xbox Series X|S
- Windows 11
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- Használt, karcmentes Google Pixel 9 Pro Fold Obsidian színben, 256 GB tárhellyel és 6 hónap garanciá
- Új HP 17 FHD IPS AMD Ryzen5 7520U 4.3Ghz 8GB DDR5 256GB SSD AMD Radeon 610M Graphics Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3944
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Fferi50