- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- sh4d0w: Nyitlocker
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vandeminek
tag
válasz
bteebi
üzenetére
Kicsit kiszanáltam pár adatot, itt elérhető a megosztás.
A tranzakciók fülbe dobálom a költségeket, a példa fülön van egy fix szélsségű tábla (igaz ez nem kimutatásos, hanem képletekkel számolós). Nem feltétlen kell külön lennie a bevétel/kiadás résznek, de egy ilyen lenne a célom. A kimutatásokban mindig meggyűlik a bajom, most se tudtam a megfelelőre formázni. Felső sorban évek, azon belül a hónapok kibonthatóak. Remélem így érthetőbb a problémám.DeFranco: Köszi a tippet, lehet ez lesz a vége. Amúgy ismerős volt a neved, ezért keresgettem egy kicsit a jegyzeteim között, ott találtam ennek a hozzászólásodnak a linkjét.
Ebben írtál a nagyobb kiadások előre tervezett fedezeteiről, ilyet hogy lenne érdemes megoldani? Az ömlesztett részbe egy külön kategóriába rakosgatni költségeket? Csak így hogy tudom megoldani hogy amikor ténylegesen megvalósul egy ilyen nagyobb költés (pl. nyári utazás, kocsi vásárlás), akkor hozzá legyenek kapcsolva annak a fedezetét jelentő sorok? Vagy nagyon rossz úton járok ezzel?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OnePlus 15 - van plusz energia
- AliExpress tapasztalatok
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Bittorrent topik
- Formula-1
- Apple MacBook
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4258
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB ZALMAN Z10 PLUS Seasonic 750W
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Air 5 10.9 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Fferi50