Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Philips AWP9820 (vízlágyító) Calgon helyett?
- Tóth Olivér: Kedvenc processzorok:
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
joysefke
veterán
{=SZUM(HA(HIBÁS(SZÖVEG.TALÁL(Alapadatok[Útvonal],[@Út])),HAMIS,Alapadatok[Szint]))}Köszi!
letöltöttem az Excel mintádat és kipróbáltam: működik. Azóta persze megcsináltam már pontos egyezéssel és
FKERES-sel.Nem nagyon értek az Excel-hez meg annak a szintaxisához sem, ezért elmagyaráznád, hogy mi történik a fenti függvényben (SZUM-mal illetve MAX-szal), illetve mit csinál a '@' operátor(?)? Illetve Az [Útvonal] meg az [@Út] milyen hivatkozások? Szeretném megérteni...
Kimásolva ezt a képletrészletet:
SZÖVEG.TALÁL(Alapadatok[Útvonal],[@Út])egyébként hibát kapok...Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS - 5120x1440 Dual QHD - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év garancia
- 159 - Lenovo LOQ (15APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060 (ELKELT)
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar - 12.18
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 USB-C Dock (ELKELTEK) - CSAK RENDELÉSRE
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Fferi50