Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sh4d0w: Nyitlocker
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Ha Isten létezik...
- gerner1
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gregus021
tag
Üdv!
Segítséget szeretnék kérni egy makró létrehozásában!
Egy DVD gyűjteményból szeretnék táblázatot létrehozni, amely adott információkat automatikusan, IMDB adatok szerint cellákba ír ki. Lekérdezéssel sikerült manuálisan létrehoznom egy ilyen táblázatot, mellékeltem is a fájlt, de sajnos nem sikerül automatizálnom a folyamatot.
Készítettem egy makrót, ami megkettőzi a korábbi lekérdezést, egy adott cella értékére változtatja a lekérdezés nevét, majd hozzáfűzi azt a korábbi lekérdezésekhez, de nem sikerült egy adott cella értéke alapján megváltoztatni a lekérdezéshez tartozó linket. A teljesen ideális megoldás az lenne, ha az A oszlopba egy cellában megadott szöveg alapján kerülne a film kézzel beírt, magyar címe, mivel ez nem lekérdezhető IMDB-ről, így a mostani adatok egy oszloppal jobbra csúsznának. A második munkalapon mellékeltem, mi az elképzelés, ahonnan a makró felhasználná az adatokat. Ezek a cellák lehetnek konstansok, minden filmnél átírnám a cellák értékeit, tehát csak a makró futásáig lenne lényeges a tartalmuk.
Mellékeltem egy videóban, manuálisan hogyan adom hozzá a filmeket a listához.
Előre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- EAFC 26
- Kell-e a korlátlan mobilnet, vagy luxusból égetjük a pénzt?
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung kuponkunyeráló
- Napelem
- Fotókon a Samsung Galaxy A57
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4231
- 360 áthajthatós! Dell Latitude 5330 2 in 1 i7-1265U 10magos! 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Xiaomi TV Box S 4k 2gen 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÚJ Quansheng UV-K6 adóvevő eladó
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN 7 5700X3D OEM processzor 3 év 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Fferi50