Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gdodi
csendes tag
válasz
Delila_1
üzenetére
Kedves Delila!
Sajnos nem láttam amit küldtél, mert régóta nem voltam net közelben. Most pedig már nem hoz fel semmit a link. Megtennéd, hogy ismét elküldöd valami módon? Sajnos túl értékeltem magamat, nem tudtam megoldani a problémámat.
Makróból az InputBox függvénnyel bekérek egy dátumot, amit meg akarok keresni. A kapott dátumot a formátuma miatt nem tudom megtalálni, és akármit próbálok vele, sehogy sem sikerül. Mi lehet az oka?Köszönet a segítségért!
Új hozzászólás Aktív témák
- Horgász topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- One mobilszolgáltatások
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Dragonkin: The Banished
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- 27% - Lenovo N27q IPS Monitor! 2560x1440 / 100Hz / 4ms
- AKCIÓ! Apple MacBook Air 15 M4 32GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 15 Pro Max 256GB 84% (1év Garancia)
- Jó áron eladó Lenovo ThinkPad T14s Gen 3/i5-1240P/16 GB/256 SSD/FHD+/IPS/Garancia/
- 27% - LG UltraFine 27UP650K-W IPS Monitor! 3840x2160 60 Hz
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Makróból az InputBox függvénnyel bekérek egy dátumot, amit meg akarok keresni. A kapott dátumot a formátuma miatt nem tudom megtalálni, és akármit próbálok vele, sehogy sem sikerül. Mi lehet az oka?
Fferi50