- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Chrisluke
üzenetére
Nos igen. Értem. A helyzet az, hogy ezt csak úgy lehet megcsinálni, ha a képet, az aláírást kivéve átlátszóvá varázsolod. Vagyis kitörlöd ami nem kell, (lehet elég csak a kép azon részét, ami kitakar) és olyan formátumba mented el, amely támogatja a transparent formátumot. Tehát .png, vagy .gif... azt hiszem. Persze azt, hogy az excel ezt hogyan kezeli le, vagyis tényleg átlátszó marad, nem tudom.
Én is szoktam ilyen módszerrel jegyzőkönyvet készíteni, de ott úgy van kialakítva az aláírásnak a hely, hogy ne tudjon kitakarni semmit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- sziku69: Szólánc.
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Robotporszívók
- Crimson Desert
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- AKCIÓ! LG UltraGear 27GR93U-B 27 144Hz UHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG 42C5 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Yoga Book 9 13IMU9 notebook - Ultra7 155U 32GB DDR5 1TB SSD Intel Graphics W11
- Thermalright Phantom Spirit 120 SE
- Logitech C922 Pro Stream Webkamera
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Fferi50