Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Nyitlocker
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brain turbó: Intel Xeon CPU asztali alaplapban
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Dr.Zoo blogja, avagy az élet nagy dolgai...
- bitpork: Ha Isten létezik...
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fferi50
Topikgazda
válasz
m.zmrzlina
üzenetére
Szia!
A probléma igazából nem probléma (vs: az excelnek mindig igaza van
), szerintem abból adódik, hogy az rng_Tempcell.Row a cellának a munkalapon elfoglalt helyét adja vissza és nem az rng_Dkioszt tartományban elfoglalt helyét -> a két szám csak akkor ugyanaz, ha az rng_Dkioszt tartomány az első sortól kezdődik. Egyébként le kell vonni belőle a tartomány induló sorának számát.Ezen kívül van egy ilyen sorod:
If rng_Tempcell.Value = int_Csomag Then
Ami után jön a következő:
If rng_Tempcell.Value <> "" And rng_Akioszt.Cells(rng_Tempcell.Row, 1).Value = "" ThenSzerintem itt az első feltétel felesleges, hiszen az előző vizsgálatban már megállapítottad, hogy nem üres az rng_Tempcell.
Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB FHD 1 év garancia
- Dell Latitude 3510 15,6", i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- Csere-Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-57! I7 11800H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
- ÚJ ASUS Vivobook 15 X1504 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 1TB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
), szerintem abból adódik, hogy az rng_Tempcell.Row a cellának a munkalapon elfoglalt helyét adja vissza és nem az rng_Dkioszt tartományban elfoglalt helyét -> a két szám csak akkor ugyanaz, ha az rng_Dkioszt tartomány az első sortól kezdődik. Egyébként le kell vonni belőle a tartomány induló sorának számát.
Fferi50