Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Gurulunk, WAZE?!
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tsabee
csendes tag
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni, mert sajnos nagyon el vagyok veszve az excelben, minden kérdésemre 20 percet keresgélek, de ezt még googleban sem tudom, hogy keressem. Remélem nektek ez rutinból megy

Bocs, ha a szakszavakat nem tudom, megpróbálom érthetően megírni saját szavaimmal. Ha nem világos akkor
csak bátran kérdezzetek
excel 2013 magyar verzió
Szeretnék egy olyan táblázatot csinálni ahol színeket és számokat valamint háttérszínt egymáshoz tudok rendelni és ezt automatikusan tenné, ahogy beírom a számot olyan háttérszínnel/számnak a színével fog megjelenni mint amit hozzárendeltem.
Például: szeretném ha a 86-os szám minden esetben amikor beírom zöld háttér és piros számmal jelenjen meg a 93-as pedig piros háttérrel sárgán, mindezt automatikus felismerje és így tovább az általam beállított számokhoz párosítsa a számok és hátterek színeit.
Egy másik (nem annyira fontos kérdés) a sorok sorszámát szeretném megváltoztatni egy ismétlődő rendszerre pl: 1 2 3 4 5 6 7 üres sor 1 2 3 4 5 6 7 üres sor...
Előre is köszönöm

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- sziku69: Szólánc.
- Energiaital topic
- EAFC 26
- A legjobb INGYENES programok Windowsra!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen notebookot vegyek?
- Temu
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4203, 94% Akksi
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- Bontatlan Oriflame Love Potion parfüm eladó
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Fferi50