Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tsabee
csendes tag
válasz
Delila_1
üzenetére
Köszönöm szépen a gyors és részletes válaszodat!
Nos mondhatni nem használom az excelt ezért tudásom 1.0 helyett is inkább 0.0-ás
Megcsináltam az első makrót azaz bemásoltam a kódot ezzel kellene valamit csinálnom elmenteni vagy bármit hogy aktív legyen?
Nincs nekem olyan ablakom amit mondasz az N-P oszlopban.
Konkrétan nekem a függőleges és vízszintes tengelyen is csak számok vannak.Itt egy csatolás hogyan szeretném
a számok jönnek sorban szép színesen
alattuk lesz egy összesítő (ahol az egyesek vannak) ez csak az adott sort fogja a végén summázni.
bal oldalt amit pirossal bekereteztem számsort szeretném átírni ismétlődőre tehát nem a táblázaton belül
ez a táblázat vízszintesen 32-ig tart így mellette lévő tartomány üres lesz, lefele viszont végtelenül ismétlődik.
Remélem érthető

-
Tsabee
csendes tag
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni, mert sajnos nagyon el vagyok veszve az excelben, minden kérdésemre 20 percet keresgélek, de ezt még googleban sem tudom, hogy keressem. Remélem nektek ez rutinból megy

Bocs, ha a szakszavakat nem tudom, megpróbálom érthetően megírni saját szavaimmal. Ha nem világos akkor
csak bátran kérdezzetek
excel 2013 magyar verzió
Szeretnék egy olyan táblázatot csinálni ahol színeket és számokat valamint háttérszínt egymáshoz tudok rendelni és ezt automatikusan tenné, ahogy beírom a számot olyan háttérszínnel/számnak a színével fog megjelenni mint amit hozzárendeltem.
Például: szeretném ha a 86-os szám minden esetben amikor beírom zöld háttér és piros számmal jelenjen meg a 93-as pedig piros háttérrel sárgán, mindezt automatikus felismerje és így tovább az általam beállított számokhoz párosítsa a számok és hátterek színeit.
Egy másik (nem annyira fontos kérdés) a sorok sorszámát szeretném megváltoztatni egy ismétlődő rendszerre pl: 1 2 3 4 5 6 7 üres sor 1 2 3 4 5 6 7 üres sor...
Előre is köszönöm

Új hozzászólás Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Tőzsde és gazdaság
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Képregény topik
- PlayStation 5
- Projektor topic
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- 3D nyomtatás
- Facebook és Messenger
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- 157 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 15 2025 M4 16GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 14 Pro Max 128GB 100% (1év Garancia)
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Fferi50