Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BenJoe80
senior tag
Sziasztok,
van egy táblázatom, ahol számolom a havi (Jan-Dec) bevételt (1 sor) és kiadást (2. sor). Vízszintesen a táblázat végén összegzem is az éppen aktuális éves bevételt ill. kiadást. Ilyen módon a 3. sorban megkapom a havi egyenleget (bevétel-kiadás különbsége) ill. a sor végén az aktuális éves egyenleget. Ez a nettó egyenleg.
Viszont szeretném u.i. a bruttó egyenleget is számolni (az oszlopokban a havi-, a sor végén pedig az éppen aktuális éves bruttó egyenleget), és ehhez kell ugye a különbözet, amit az egyik hónapról a másikra átviszek. Ez nem is gond, havi lebontásban ezt meg is oldottam, de az aktuális éves összegzésnél fennakadtam, mert nem tudom, hogy milyen képletet használjak a különbözet összegzésére. Valami ilyesmi kellene:
("az év összes eddigi bevétele" - "az év összes eddigi kiadása") + "az éppen aktuális, átvitt nyereség/veszteség"
Hogy lehet azt megoldani, hogy mindig a legutolsó átvitt nyereséggel/veszteséggel számoljon?
Ha csak az év végén kellene ez, akkor az nem lenne probléma, de nekem úgy kell, hogy év közben is mutassa, hogy jelenleg ennyi bevétel, ennyi kiadás, tehát ennyi nettó egyenleg + a jelenlegi átvitt nyereség/veszteség = jelenlegi bruttó egyenleg.
Próbálkoztam, de vagy rossz a képletem, vagy összeadja a havi nyereségeket/veszteségeket, ami hülyeség.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1024GB/1T Újszerű Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3654
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Fferi50