- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szaszati
tag
válasz
azopi74
üzenetére
Hú, nagyköszi, ezzel már jót haladtam
Konvertálta egyből 2013-as formátumra, picit tettem-vettem benne a mezőket, és most már úgy néz ki, ahogy szeretném, csak egy bajom maradt: továbbra sem látszanak benne azok a termékek, amikből az adott időszakban nem történt eladás 
Tehát a formátum, megjelenés, sorok, oszlopok és még a színezés is tökéletes, pont így kellene kinéznie, ahogy most, csak pluszban ennyi kéne, hogy megjelenjen az összes kategória, és azokon belül az összes termék, akkor is, ha éppen nulla eladás volt belőle. Ebben még tudnál/tudnátok segíteni?
Itt van a mostani változat, ami minden egyéb szempontból tökjó. Azt hiszem ez már csak 2013-as Excelben nyitható.
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell XPS 13 Plus 9320 i7-1260P 32GB 512GB 4K+ TouchScreen 1 év garancia
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - MÁR 13.00-S PS4 IS!
- AKCIÓ! ASRock H410M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 Ti 11GB Zalman T3 Plus Gigabyte 650W
- HP EliteDesk 800 G4 USDT,i3-8100, 8GB DDR4,256GB M2 SSD,WIN11
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4001
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Konvertálta egyből 2013-as formátumra, picit tettem-vettem benne a mezőket, és most már úgy néz ki, ahogy szeretném, csak egy bajom maradt: továbbra sem látszanak benne azok a termékek, amikből az adott időszakban nem történt eladás
Fferi50