- Asszociációs játék. :)
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Az én érdekes, öszvér videokártyám...….
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Digitális Állampolgárság Program
- leslieke
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
swoody
senior tag
válasz swoody #27559 üzenetére
Közbe rájöttem, hogy amit hiányoltam az a VKERES.
Bár értelmesen elmagyarázták volna anno oskolába.....
Közben így oldottam meg amit szerettem volna, bár lehet, hogy egyszerűbben is meglehet, szerintem ennél csak egyszerűbb megoldás van.
Előszőr is:
1-es táblázat adott.
2-es táblázat, Ha függvénnyel, ahol 1-es található 1-es táblázatban azt irattam ki. (ezt nem lehetett lefele húzni csak sor írányba, így 5-ször kellett megcsinálni függvényt)
3-as táblázat pedig az lenne, hogy amit 2-es táblázatban kiírattam, azt oszloposan kiírja, sajnos ezt sima "=cella" függvénnyel oldottam meg. Ezt meglehet függvénnyel oldani, hogy egy több cellából álló sort egymás alá oszloposan kiírjon?Ezt hogyan lehetne megoldani, hogy 3-as táblázat létrejöjjön 2-es táblázat nélkül?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Újévi kedvező ár!
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- AKCIÓ! Microsoft szoftverek, vírusírtó szoftverek, egyéb szoftverek széles választéka!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest