Új hozzászólás Aktív témák

• azopi74

addikt

válasz szabonagyur #27185 üzenetére

Ami nekem must-have a 2013-ban:

Quick analysis, normális cloud (elsősorban persze onedrive, office365 és azure) integráció, excel munkalapok (igazi excel munkalapként való, nem holmi ostoba gány HTML táblázatként) beágyazása weboldalakba, Strict Open XML worksheet-be való mentés támogatása, kulturált Data Model / PowerPivot integráció,
    Nekem annyira nem húsbavágó feature, de mások nagyon örülnek a flash fill-nek és a recommended charts-nak is, meg van még pár dolog...

Én a nagyobb előrelépést excel 2016-tól várom, PowerBI funkciókat még mélyebben integrálják, PowerQuery is már benne van (persze egyelőre a jó öreg MS Query-vel karöltve, nem nyírták ki azt sem), normális real time collaboration-t is ígérnek, bár ez még a jelenlegi preview buildben - 16.0.4027.1008-on vagyok - még nem tetten érhető, forecast.ets Data Modelben kapcsolatok automatikus felismerése és javaslat (Suggested Relationships), és ígérik végre valahára a PowerQuery VBA támogatását is (jelenleg sajnos sehogy sem tudsz PowerQuery VBA-ban makrózni)

Új hozzászólás Aktív témák