- Bambanő háza tája
- Asszociációs játék. :)
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Az én érdekes, öszvér videokártyám...….
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Digitális Állampolgárság Program
- leslieke
-
LOGOUT.hu
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
azopi74
addikt
válasz szabonagyur #27185 üzenetére
Ami nekem must-have a 2013-ban:
Quick analysis, normális cloud (elsősorban persze onedrive, office365 és azure) integráció, excel munkalapok (igazi excel munkalapként való, nem holmi ostoba gány HTML táblázatként) beágyazása weboldalakba, Strict Open XML worksheet-be való mentés támogatása, kulturált Data Model / PowerPivot integráció,
Nekem annyira nem húsbavágó feature, de mások nagyon örülnek a flash fill-nek és a recommended charts-nak is, meg van még pár dolog...Én a nagyobb előrelépést excel 2016-tól várom, PowerBI funkciókat még mélyebben integrálják, PowerQuery is már benne van (persze egyelőre a jó öreg MS Query-vel karöltve, nem nyírták ki azt sem), normális real time collaboration-t is ígérnek, bár ez még a jelenlegi preview buildben - 16.0.4027.1008-on vagyok - még nem tetten érhető, forecast.ets Data Modelben kapcsolatok automatikus felismerése és javaslat (Suggested Relationships), és ígérik végre valahára a PowerQuery VBA támogatását is (jelenleg sajnos sehogy sem tudsz PowerQuery VBA-ban makrózni)
Új hozzászólás Aktív témák
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Házimozi belépő szinten
- Call of Duty: Black Ops 6
- Egérpad topik
- Milyen egeret válasszak?
- Mobil flották
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Adobe Creative Cloud - 2024. 04. 05 - 2025. 04. 05-ig
- NORTON 360 for Mobile! 1 eszköz, 1 év! DOBOZOS, BONTATLAN!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest