- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Kalacskepu: Elrontott Radeon X1950 Pro megjavítása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- talmida: Változások
- 25
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Certee
senior tag
Van egy árajánlat készítő excel fájlom, amiben egy munkalapon vannak az árlisták, amiket megkapok a beszállítóktól (akár 10.000 sor is van / db). Eddig úgy csináltam, hogy egy munkalapra felvittem az összes cég árlistáját rendezve, így a számoló munkalapon egy keres függvénnyel a cikkszám beírása után megkaptam a kívánt adatokat.
Az lenne a kérdésem, hogy van e olyan megoldás, hogy az egyes cégek árlistáját külön külön munkalapra vigyem fel és a keres függvény az adott munkalapokon keressen és ne csak egy mukalapon.
A gondom az, hogy külön munkalapon egyszerűbb lenne adminisztrálnom a cégeket de a számoló részen viszont a cikkszám beírása alapján kéne kikeresnie, hogy melyik cég munkalapján van az adat.
Remélem érthetően tudtam elmagyarázni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Antivírus szoftverek, VPN
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN I3 NEO A-Data 650W
- Apple Watch SE 40mm 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2253,95% Akkumulátor
- Samsung 213T 4:3 1600x1200 VA monitor eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest