Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Kalandor: Muti, mekkora a havad?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Certee
senior tag
Van egy olyan excel fájl-om amit, ha megnyitok, akkor a fejlécben a fájl neve után kapcsos zárójelek közé oda van írva, hogy Csoport. Mit jelent ez? Ha elmentem más néven, akkor is mögötte marad. Eddig ez nem volt ott. Mit csinálhattam véletlenül?
-
Certee
senior tag
válasz
Delila_1
üzenetére
Igen, azt tudom, de én azt szeretném, hogy autómatikusan tudja, hogy új lapra kell nyomtatni, mert a szűrőkkel folyamatosan változtatom a sorok számát és minden alkalommal át kell húzgálni a lapokat, ha helyesen akarom kinyomtatni. Ezért lenne jó valami olyan megoldás, ha ő magától tudná, hogy ott egy laptörés van.
-
Certee
senior tag
Meg lehet adni egy egy sornak, hogy a nyomtatásnál attól a sortól új lapra nyomtasson?
Azért lenne ez fontos, mert ha egy képet teszek be és a sorok úgy jönnek össze, hogy fél lap marad a kép előtt akkor a képet kettévágja és két lapra nyomtatja. -
-
Certee
senior tag
Olyan problémába ütköztem, hogy nem tudok etiket cimkét nyomtatni Excel-ből.
Van egy Brother cimkenyomtatóm és ezzel szeretnék excelből egy adott területet kinyomtatni amit megszerkesztek.
Hogyan tudom, hogy mekkora helyen kell dolgoznom, és utána hogyan tudom kinyomtatni?
Tud ebben valaki segíteni? -
Certee
senior tag
Sziasztok!
Keresek Excel-hez értő szakembert. Alap szinten ismerem és használom a programot de szükségem lenne valakire aki profi szinten el tudna készíteni nekem egy munkát. Természetesen kifizetem a ráfordított időt.
-
Certee
senior tag
Van egy árajánlat készítő excel fájlom, amiben egy munkalapon vannak az árlisták, amiket megkapok a beszállítóktól (akár 10.000 sor is van / db). Eddig úgy csináltam, hogy egy munkalapra felvittem az összes cég árlistáját rendezve, így a számoló munkalapon egy keres függvénnyel a cikkszám beírása után megkaptam a kívánt adatokat.
Az lenne a kérdésem, hogy van e olyan megoldás, hogy az egyes cégek árlistáját külön külön munkalapra vigyem fel és a keres függvény az adott munkalapokon keressen és ne csak egy mukalapon.
A gondom az, hogy külön munkalapon egyszerűbb lenne adminisztrálnom a cégeket de a számoló részen viszont a cikkszám beírása alapján kéne kikeresnie, hogy melyik cég munkalapján van az adat.
Remélem érthetően tudtam elmagyarázni. -
Certee
senior tag
Van egy táblám amiben van kb 60.000 sor. Ezeknél bizonyos sorok egyes csoportokat tartalmaznak amiknek az első sorához szeretnék ugrani. Hogyan tudnám megoldani azt, hogy ha egy megadott sorszámhoz szeretnék ugrani, akkor ne kelljen végig görgetnem ezt a rengeteg sort? Milyen megoldás lehet erre?
Új hozzászólás Aktív témák
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen TV-t vegyek?
- E-roller topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Interactive Brokers társalgó
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Update 01.07. - Bomba árak 2026-ban is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- magyar billentyűzet - 162 - 163 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Fferi50