Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Kuponok....
- bambano: Bambanő háza tája
- 
			  LOGOUT A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra. 
 Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
- 

repvez addikt Egy újabb egzotikus kérdésem lenne és , hogy van e rá viszonylag egyszerű megoldás amit halandók mint én is meg tudnak csinálni  Szóval azt gondoltam, hogy a google naptárban lévő bejegyséseket össze lehet e hozni valahogy egy excel táblával? 
 Tehát ha egy androidos telefonon vagy PC-n a naptárba beirok egy eseményt akkor az az excelben az arra a naphoz rendelt cellában megjelenjen mint szöveg amit utána már mint normális szöveg vagy adat tudok tovább feldolgozni az excelben.Pl : Naptárban jan 9-re beirom, hogy találkozó, akkor mondjuk az B10 es cellában megjelenjen, hogy találkozó, amit utánna már bármilyen excel fügvénnyel további felhasználásra tehetem. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3440, 90% Akkumulátor
- AKCIÓ! Apple Pro Display XDR 32 6K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Fferi50
 Fferi50