Hirdetés
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
slashing
senior tag
Van egy makróm ami adott könyvtáron belüli fájlokból kigyűjti az adott oszlopban található adatokat viszont kellett bele raknom olyat hogy bizonyos szövegeket előtte töröljön hogy azokat ne gyűjtse ki. Ez így néz ki jelenleg(makrórögzítéssel csináltam majd raktam bele)
Cells.Replace What:="TIME*", Replacement:="", LookAt:=xlPart, _
SearchOrder:=xlByRows, MatchCase:=False, SearchFormat:=False, _
ReplaceFormat:=False
Cells.Replace What:="DISTANCE(Point", Replacement:="", LookAt:=xlPart, _
ReplaceFormat:=False
Cells.Replace What:="Nominal", Replacement:="", LookAt:=xlPart, _
ReplaceFormat:=FalseLehet ezt valahogy egy kicsit szépíteni? ne adj isten könnyebben bővíthetővé tenni hogy ha esetleg egy új szöveget kéne kitörölni. Plusz adalék mielőtt azt gondolnátok hogy egy megvizsgálom hogy szöveg-e és akkor törölje az nem fog működni mert txt-ből gyűjti ki az adatokat így nem tudja megkülönböztetni mi szöveg és mi érték!
(#22550) Delila_1 : úgy találtam én is nem az én érdemem sajnos. Érdekes hogy nagyjából érteni értem egyes makrók mit miért csinálnak és az miért úgy de ha nekiállok akkor legfeljebb az első sorig jutok hogy mi legyen a neve
pl. amit írtál azt is megértem hogy azért csináltad hogy ne vizsgálja kétszer ugyanazt egyszer erre egyszer arra ha meg lehet oldani egyből úgy hogy nem egyenlő
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Ableton Live 12 Suite Education
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Apple iPhone 13 mini / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- 350.000FT HELYETT! SzinteÚJ Ulefone Armor Pad 5 Ultra PROJEKTOROS KIB. KEMÉNY TABLET!!! 1.8kg
- Nvidia Quadro P400/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Apple iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium Megkímélt állapot 88% akkumulátor
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 15.6 FHD AMOLED TOUCH 1évgar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
pl. amit írtál azt is megértem hogy azért csináltad hogy ne vizsgálja kétszer ugyanazt egyszer erre egyszer arra ha meg lehet oldani egyből úgy hogy nem egyenlő
Fferi50