Hirdetés
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nebulo0128
csendes tag
válasz
Delila_1
üzenetére
azt én így értem is, de gáz, így most megnyitom, win7 kihúzom az egyiket jobb szélre ott van, megnyitom másikat kihúzom balszélre ott van, egyszerű, átlátható. ugyanez nem annyira átlátható ha egy excelben dolgozok. főleg ha mondom már több mint 2 tábla van megnyitva.
itt alapvetően a kezelhetőséggel van a probléma, minek +5 kattintás ha meg tudom csinálni 1 mozudlattal szutyok az excel...
úgy érzem a problémámra vagy az egyik verzió vagy a másik a lehetőség, a két verzió együtt meg lehetetlen.(a gáz csak az h ezt főnököm rohadtul nem érti meg és ezzel baszogat)
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Gyúrósok ide!
- Airsoft
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Napelem
- Xbox Series X|S
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- BOMBA ÁRrR! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 Ryzen 5 PRO 7540U 14" FHD+ 32GB 1TB Lenovo gar: 2028.01.07!
- Apple iPhone 17 Pro Silver 256GB használt karcmentes 100% akku (13 ciklus) garancia 2027.02.18.
- Honor Magic8 Lite 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 17 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Fferi50