- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
detroitrw #16976 üzenetére
Eltünt a netem, nem tudtam szerkeszteni...
Szóval ha az előző módszer megy kifogástalanul, akkor ennyit kell módosítani (példában Munka1 lapon van a command1 és a munka2-n a command2)Munka1 - itt fontos, hogy hivatkozni kell a munka2-re
Private Sub CommandButton1_Click()
Munka2.CommandButton2_Click
End SubMunka2 - itt az a fontos, hogy Public a deklaráció (enélkül munka1-en nem "látja" a command1)
Public Sub CommandButton2_Click()
MsgBox ("CommandButton2_Click")
End SubRitkán alkalmazzák az ilyen megközelítést, pont azért, mert körülményes és könnyen be lehet nézni, helyette Module-ban globálisan célszerű az eljárásokat megírni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Path of Exile 2 early access kulcs
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550 Vision D B550 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! HP 15S-FQ1045NH 15 FHD notebook - i5 1035G1 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 9T 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest