Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - gban: Ingyen kellene, de tegnapra
 - eBay-es kütyük kis pénzért
 - GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
 - Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
 - sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
 - Pajac: A csodálatos mandarin
 - weiss: Lakodalom van a mi utcánkban...
 - Syl: Just Works! …. Vagy mégsem?
 - hcl: MS Office365 Linuxon

- 

LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted. 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

mh197
őstag
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem, mert már felrobbanok lassan...

A probléma az, hogy benti céges gépen excelben gond nélkül be tudom szúrni objektumként a pdf fájl-t a munkalapon, és ikonként is jelenik szépen. Itthon ugyanúgy 2010 -es excelben pedig ugyanazzal a metódussal (objektumbeszúrás -- > létrehozás fájlból --> tallózással kiválasztom a pdf fájlt amit be akarok szúrni, a csatolás fájlhoz, és az ikonként látszik marad nem bebipáltan --> ok --> kidobja a hibaüzenetet), ugyanazon fájlba, amit már benn elkezdtem, ezt a hibaüzenetet dobja:

Tud valaki s.o.s. segíteni, hogy mit kellene átállítani/telepíteni, mert fontos lenne megcsinálnom több pdf fájl beszúrását egy excel munkafüzetbe (folytatnom azt amit benn elkezdtem), de ezt a hibaüzenetet adja.. Ja, és jópofa, mert megkérdezi, hogy hasznos volt a hibaüzenet.. Hát marha vicces ez a microsoft mondhatom..

Megpróbáltam egy teljesen új excelbe is beszúrni egy itthoni pdf fájl-t objektumként, és ugyanezt a hibaüzenetet adja.. Ebből arra következtetek, hogy a gépemen fenn lévő excel-en nincs valami jól beállítva, vagy nincs valami ehhez a beszúráshoz feltelepítve..
Van valakinek ötlete, hogy mi lehet az amit be kellene állítani, esetleg mi az ami hiányzik??
Op rendszer: win7 64 bit,
excel: 14.0.6129.5000 (64 bites)
adobe reader: 9.5.3. (ha esetleg ez is számítana..) 
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3828
 - ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
 - GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3716
 - GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3405
 - LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Fferi50