Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Geri Bátyó: Miért fontos a reset gomb? XD
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Kalandor: Muti, mekkora a havad?!
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hallgat
csendes tag
válasz
cousin333
üzenetére
Szia!
Nagyon köszönöm!

Az ötlet tetszik, és tényleg lényegesen gyorsabb, mint ha egyenként vizsgálnám és a munkalapon törölném is a sorokat.
Közben egy másik megoldásra kényszerültem (időhiány miatt), ami kissé "barbár", de működik és szintén villám gyors.
Persze ehhez az kell, hogy a célnak az így kapott eredmény is megfeleljen.
Viszont a makród szimpatikusabb, ezért le is cseréltem az én megoldásomat gyorsan.

Leírom, hátha valaki hasznát veszi:
A tömbből kimutatást készítettem egy másik munkalapra, ahol minden oszlopot behúztam a sorok értékéhez, egy tetszőleges oszlopot pedig betettem az adattartomány értékhez, "darab" művelettel. Közben minden oszlop behelyezése után a kimutatáson belüli összegző sorokat rejtetté tettem, beleértve a végösszeget is. (lehet eset, ahol nem árt, ha előtte a forrás táblát sorba rendezi az ember a vizsgálni kívánt oszlop szerint, itt nem kellett)
A kimutatás ugyan eredményez utolsó sorként "ÜRES" jelölésű értéket is a végére, de ezt a fejlécben a szűrőben kivettem, így minden adatom csak egyszer jelenik meg, mellette a többi oszlop adatával. Ezt a tömböt tovább tudtam vinni makróval a kívánt helyre. Annyival lett "hosszabb" az eredeti makró, hogy frissítenem kell a kimutatást is egy sorban, valamint innen kell elvinnem az adatokat, nem az eredeti táblából. És persze született még egy munkalapom, kvázi feleslegesen.A kódot még egyszer köszönöm, megint tanultam valamit!!!

Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- BestBuy topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gyúrósok ide!
- CES 2026: izmos tápokat villantott a be quiet! Las Vegasban
- Autós topik
- GLS
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Hario MINI MILL SLIM PLUS tekerőt keresek, mert elveszett
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Zalman T3 Plus 400W
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z390 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Corsair 550W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Fferi50