- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gerner1
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Penty
aktív tag
Sziasztok!
Ismét egy kis segítségre lenne szükségem, mert beakadtam.
Adva van mondjuk az "A" oszlop, benne függőlegesen különböző szavakkal, amik sokszor ismétlődnek is. Néhány szó azonban be van színezve mondjuk kékkel. (Itt most vastaggal emeltem ki a "kék" szavakat) Pl.:
alma
banán
dinnye
banán
alma
körte
szilva
körte
banán
dinnye
alma
banán
Meg tudom oldani, hogy a program csak a kékkel írt banán szavakat számolja össze mondjuk a B1 cellában és a feketével írtakat meg kihagyja? Valami olyasmire gondoltam, hogy:
DARABTELI(A1:A20;"COLOR=KÉK;banán") vagy valami ilyesmi...
Létezik ilyen megoldás?
Segítségeteket előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- Windows 10
- Windows 11
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Milyen TV-t vegyek?
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Az SSD elfárad… a RAM miért nem?
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Antivírus szoftverek, VPN
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-58-75F8 Gamer notebook - i7 12700H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB
- Samsung Galaxy A54 8/128 GB 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Új Kipsta agility 100 focicipő (43-as)
- Eladó Apple iPhone 12 Pro Max 256GB / 12 hó jótállás
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Fferi50