- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gigi183
csendes tag
Lenne az előbbivel egy kis gondom, nem értem mi lehet a probléma.
Csatolom a táblázatomat amivel dolgoznom kellene, erre kellene megcsinálni ezeket a beállításokat amiket leírtam az előbb. Lehet hogy a cellaösszevanások miatt vagy ilyesmi, de nem működik tökéletesen. Amit küldtél képet abban is valami nem stimmel nekem, mert pl Előd csak egy napra jött tehát neki is meg kellene kapnia a sárga hátteret..Az én táblám meg még annyiban nehezebb, hogy vannak olyan nevek amik többször szerepelnek egy oszlopban ami annyit jelent, hogy több szobát is ugyanarra a névre vettek ki, illetve egy névvel nem csak azonos típusú szobát vehet ki (lásd: G16 és G18-as cella).
A táblázatban a jelölések: a nevek mögötti betűk jelölik, hogy milyen áron vették ki a szobát (tehát lehet hogy csak ketten vannak egy négyágyas szobában) a cellaháttér is ennek megfelelően van. Felső sorban a napok. Bal oldali oszlopban a szobák típusát jelölték.Annyiban változtatnék a formázáson az előbbihez képest, hogy mondjuk az utolsó éjszakájukat itt töltőket áthúznám, az érkezőket meg zöld betűszínnel jelölném.
Itthon magyar 2007es office-om van, a melóhelyen meg angol van, ha ez számít. Először itthon szeretnék rájönni aztán segítené a munkámat benn.
Új hozzászólás Aktív témák
- Call of Duty: Black Ops 7
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Egymillió műholdból építene a SpaceX adatközpontot
- OLED monitor topic
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- Alkalmi vétel! Akció! Számla + garancia! Apple Macbook Pro 14 - Apple M3 Pro Chip!
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3920
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Fferi50