Hirdetés
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Mindent a StreamSharkról!
- Szólánc.
- ID&Trust létezik vagy csak álcég?
- MárkaLánc
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz warcat #52186 üzenetére
Nem. Mert ha Steam alatt van a játék akkor a Steam updateli és tölti le az extrákat hozzá. Illetve a DLC-ket is ott kell venned. Az uplay itt csak a DRM szerepében van.
Uplay-t indítva nem is feltétlen látszódnak ezek a játékok és nem is tölthetőek le, csak indíthatóak onnan max.
Ha pedig Uplay alá veszed akkor Uplay-ben tudod letölteni és az Uplay/Game Launcher updateli a játékot.
És nyilván Uplayből indítod.Tehát nem ugyanaz.
Amazonon amugy néhány játéknál, pl FC3, meg lehet venni mindkét változatot. Te döntöd el melyik kell.[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
danih
veterán
válasz Bluerainbow #52202 üzenetére
LOL, még mindig annyi
-
nagyúr
Nem azért mert kivette ami már megvan?
Jah nem mert a diszkont is magas.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
dejaris
addikt
Na ennyiert mar felre is tennem a bethesda utalatom
-
Bluerainbow
Közösségépítő
válasz FollowTheORI #52206 üzenetére
Nem , még fel is szólitott vásárlás előtt , hogy vigyázzak,mert már megvan egy két dolog belőle és azt elvesztem. Vagyis nem upgrade price.
Tájak fotók emlékek - https://www.facebook.com/2barangolo
-
nagyúr
-
bul07
nagyúr
válasz F e Z o #52181 üzenetére
Ahogy írják többet is lehet venni , nekem már megvolt de most vettem két példányt, jó lesz valamire alapon, e-mailbe jön a külön kulcs a vásárlás igazolásban
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
maddionmax
senior tag
Már 8 TF2-ért árulják is...anyjuk valagát
-
bul07
nagyúr
válasz maddionmax #52213 üzenetére
Ezt most mire írtad??
Vagy csak úgy vak világba( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
alratar
addikt
8 TF2-ért?
10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem
-
Csapoati
nagyúr
Én 5-ért is láttam.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
senior tag
Mennyire jók a Dishonored DLC-k?
Érdemes kivárni, amíg a GOTY verzió is -75%-ot kap?
Továbbá van rá esély szerintetek, hogy karácsonykor megkapja a GOTY a -75%-ot? -
szami777
addikt
Gamefly-os skyrimmnál ha van kint barátom, akkor ő meg tudja nekem venni?
Úgy értem, hogy ha a regisztrált bankkártyám címe magyar az baj? Vagy csak annyi kell neki, hogy az ip cim megfeleljen.“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
Frod
addikt
Nagyon jók!
A Dishonored egy igazi pöpec steampunk/steath játék lett, és a DLC-k is tényleges tartalommal bírnak, nem csak amolyan "kitoljuk a játékidőt" meg "még 1 ruha, és 2 pisztoly".
Akinek semmi nincs meg belőle egy GOTY szinte alapvető a fa alá.Do you see the white shadow?
-
szami777
addikt
Egyik jo barátom kint lakik, ő belépne az accommal és megvenné. Bízom benne, szóval az nem para
A kérdés az, hogy az én karim van beregisztrálva gamefly-ra magyar címel, és úgy engedi-e? Nem akarom, h neki még trükköznie kelljen
Ezt a két "-t hagyd el, kivételesen tényleg van ilyen megoldás[ Szerkesztve ]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
alratar
addikt
-
dokken
tag
Getgames Black Friday
-
nagyúr
Nem tudom valakit érdekel é: Lost Planet 3 12 EUR
-
Allien
veterán
A Need For Speed Rivals-t keresem a lehető legolcsóbban. G2A-n 28,90€. Van, ahol olcsóbb esetleg?
KÖSZÖNÖM a válaszokat![ Szerkesztve ]
Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |
-
bullseye
addikt
Amazonon Scribblenauts pack olcsóbb, mint maga az unmasked. reflink mentes, remélem...
'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%
-
Allien
veterán
Amúgy, a State of Decay megkapta az 50%-ot Steam-en.
Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |
-
Qmi
tag
1,27 Euro-t megér a The Cave?
-
Crytek
nagyúr
Steamen nálatok se lehet a kártyás pénzt kiegészíteni ?
Tehát vagy csak steam buksza vagy csak mastercard?Mert Dishonored Goty ennyiért jó lenne csak ennyim
nincs kártyából :-(Next PC Upgrade: 2022
-
-
törölt tag
Mit eszik a nép annyira a Dishonored játékon ?
-
nagyúr
-
szami777
addikt
válasz #79621120 #52241 üzenetére
én örülök, hogy végre vannak olyan játékok, amik nem feltétlenül folytatások, hanem egy teljesen egyedi vonalat képviselnek, látszik a játékon az újítás szándéka.
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
viharhozo
addikt
-
gszp
tag
Srácok!
Szerintetek a nuuvemes Dragon Age Origins Ultimate Edition (ORIGIN) aktiválható? Vagy úgy is kérdezhetném, hogy az origines játékok úgy általában?
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Vivobook Pro N580VD 15.6" FHD IPS i7-7700HQ GTX 1050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Google Pixel 8A 128GB Porcealin, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, 1 Év Garancia
- MSI Z370-A PRO
- SSD többféle, sata 2,5"
- Apple Watch Ultra 2 49mm Black Titanium Black TL M/L, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest