Hirdetés
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Trump vagy Harris
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Bambanő háza tája
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Newton harmadik törvénye
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
fuwiradis
aktív tag
válasz csaba951 #51139 üzenetére
szerintem SR IV ennél nagyobb leértékelést jó darabig úgysem fog kapni. olcsóbb majd csak akkor lesz, ha nekiállnak az alapárát csökkenteni, de az szerintem várhatóan lassabban fog menni. még előtte egyre gyakrabban leárazzák ugyanilyen mértékben, aztán néhány hónap múlva az alapárát esetleg csökkentik valamennyivel.
persze ott van a bundle faktor, de az mindenütt ott van. ha valamit az ember nem bundleből vesz meg, akkor biztosan rosszabbul járt. de abba sem hiszem hogy beleraknák egy jó darabig, főleg hogy deep silver bundli is nem rég volt... de cáfoljatok meg.
szóval ennyi szerintem nem rossz ár érte (főleg hogy alapból van benne 30 óra játékidő akárkinek, aki szerette a harmadikat. nekem pl. > 70 órám van a the thirdben, IV-ben is biztosan összejönne 50 óra simán), csak hát amazonról ennyiért nem tudom megvenni, mert nem aktiválható.
-
reelc
veterán
A Humble Store-on a Magicka Collection $8.75, 22 itemmel, ami gondolom DLC lenne. Szerintetek érdemes beruházni rá, vagy várható az alapjáték bundle-ban (mert mondjuk régen volt). A Steam-en az alapjáték többe kerül, mint most ez a kollekció. Egyedül játszanék, nem tudom a DLC-k mennyire vannak a multira kihegyezve.
-
ruti
Közösségépítő
zone: blacklight...
en meg regebben megvettem, figyelgettem a multit, de soha egy elo emberrel nem talalkoztam
single erosen vonalas es szkriptelt, nem tul konnyu, sztory nincs.
foleg ha van tars, poenbol vegig lehet tolni, ennyit megerSession Closed << BlueGift - Magyarország első digitális PC játék sorsoldája <> http://logout.hu/cikk/bluegift_logout_hu/teljes.html >>
-
joe-ker
senior tag
Innen vásárolt már valaki?
-
Mardel
őstag
válasz maddionmax #51159 üzenetére
Mivel steamen most -80% Arma III-at es Czech DLC-t kiveve igy (megbizhato) ruszki sefterektol steamgiftkent lehet venni par TF2 kulcs fejeben.
Ennél többet nem kell tudni. Csak azt, hogy a víz nedves és kék az ég. Meg hogy a vérapó mindig a helyén van és egyre erősebb.
-
BigBlue69
őstag
válasz maddionmax #51161 üzenetére
Csak sajnos a fejlesztő nem fogadja el a Steam Walletről a lovét.
(-.-(-.-(-.-(-.-)-.-)-.-)-.-) Chinese Mafia's watching you! Viselkedni Magyarországon rang. Máshol a létezés része. Steam: http://tinyurl.com/8h4dfu2
-
nagyúr
-
Mardel
őstag
válasz FollowTheORI #51165 üzenetére
Tippre: trading cardok eladasaval szerzett penzbol venne es olcsobban mint ahogy steam nekunk adja.
[ Szerkesztve ]
Ennél többet nem kell tudni. Csak azt, hogy a víz nedves és kék az ég. Meg hogy a vérapó mindig a helyén van és egyre erősebb.
-
szami777
addikt
válasz joe-ker #51157 üzenetére
nagyon érdekes, csomo regin free-t árulnak esetleges akcióban jó áron.
Gondolok itt cod mw2-re amire azt írja region free és akció nélkül 2600ft“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
Shodan
addikt
Valakit esetleg érdekel 4usd-ért a max payne? LA Noire kéne, de max payne már megvan.
www.pc-style.hu - Első magyar minimal modding oldal.
-
BigBlue69
őstag
-
nagyúr
-
maddionmax
senior tag
Borderlands 2 GOTY szomorúan látom nem lesz Amazon akcióban
-
chatran
őstag
A Rage The Scorchers DLC-t érdemes megvenni most akcióban Steam-en?
Amúgy mikor oldották fel a régiókorlátot a Rage-re? -
Vertigo18
addikt
-
veterán
válasz Hunbeast87 #51174 üzenetére
Egyik se valósítható meg.
Nincs olyan aki megtudná nekem venni, termesztésen rögtön utalom a pénzt.
Elég régóta keresem már a Noire-t.Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
Vertigo18
addikt
válasz Hunbeast87 #51179 üzenetére
És neki is volt egy anno... Így megy ez itt...
Vásárolnék M.A.G.U.S. kiadványokat! Pm me!
-
Soybex
őstag
Mibe fáj most egy Dead Space 2 collector's edition PC-s ?
Az információ nem egyenlő a tudással. A tudás egyedüli forrása a tapasztalás.
-
Youri
veterán
-
nagyúr
-
Crytek
nagyúr
Ahogy nézem ezeket a bundlekat azt látom továbbra is tart a legalja fesztivál
Next PC Upgrade: 2022
-
WayneGace
őstag
Legtöbbeteknek, akik rendszeresen írogatnak ide, szerintem tök fölösleges ez a sok bundle. Hisz annyi játékotok van már, hogy akár 10 évig elég játszani vele. Főleg, ha valaki rákattan egynek a multijára és azzal játszik évekig.
BestSecret invitációt privátban adok.
-
djculture
félisten
válasz djculture #51198 üzenetére
Egyébként lehet venni ha valakinek van felesleges 100-300ezre Én is egy ilyet vettem igaz volt vele egyik kar beragadt néha igy helyre kellett hoznom. De ezek nem egy kategóriák mint egy fos program...
Hogy on is legyek gamersgate leárazta a drivereket.. Driver San Francisco 2,49 euro..
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- LG 32UN880-B 4K Ergo Monitor! 32"/UHD/IPS/HDR10/DCI-P3 95%/Freesync-G-sync/Type-C/Mac kompatibilis!
- AppleCare + biztosítás, aktiválástól számított 60 napos vagy új készülékre!
- AppleCare + biztosítás, aktiválástól számított 60 napos vagy új készülékre!
- Thinkpad T14 Gen4 14" FHD+ IPS i7-1360P 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Nitro AN517-41 17.3" FHD IPS Ryzen 7 5800H RTX 3070 32GB 512GB NVMe gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest