Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  Eredeti játékok OFF topik (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2015-02-27 09:59:50

LOGOUT.hu
Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#27006) cskamacska válasza warcat (#27004) üzenetére


cskamacska
addikt

Hehe: PLEASE NOTE
You can not use redeem codes or special discounts when buying Blue Coins.

Eredetileg mindig is így kellett volna lennie(mindig kiírták hogy az ilyen-olyan kupon kódok nem érvényesek blue coinra), más kérdés hogy nem tartották be a szigort.. mostanáig.

Ami betette náluk a kaput, az a 20% utáni lavina lehetett, külön felhívás volt a olcsójános oldalakon, hogy irány BC-t venni. :) Egyébként a BC ára nem ment fel, nemrég még 38€ volt 50000 BC, most olcsóbb.

Szerintem nincsen tragédia, az 5%-os kód marad a jónépnek, a 20% a kiválasztottaknak, továbbra is mindenki kap 5% BC-t vissza a rendeléseiből, és a jelenlegi árakon már több éve nyomják az ipart, és fogják is szvsz.

A Greenman sem feltétlen jobb kupon ügyben, ott is csak 1 kupon használható általában, beváltható játékokat már nem adnak(vagy 0,25€ értékben :U ), kreditet szerezni eddig is csak MLM-el, vagy új fiók haxolással lehetett, egyedül a 20% körüli kupon akcióik jók, cserébe ott még a brit oldalt sem érhetjük el olcsóbb árakért.

Wolverine: Szerintem ne itt vitassuk meg, hogy ki milyen fergeteges FPS-t, gagyi indiet, vagy RMAH köré épített kvázi P2W ARPG-t preferál inkább, mert annak csúnyán offtopik vége lesz. :R

[ Szerkesztve ]

"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  Eredeti játékok OFF topik (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.