Hirdetés

2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  Eredeti játékok OFF topik (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2015-02-27 09:59:50

LOGOUT.hu
Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#105494) cskamacska válasza warcat (#105470) üzenetére


cskamacska
addikt

A gond inkább az, hogy ez továbbra is egy indie játék, csak az emberekhez AAA-ként jutott el. Mint indie játék egyértelműen a jobbak közé való(a saját nagyon niche kategóriáján belül), de az ára, és a marketingje inkább a nagy kiadók feature creep-pel bőven ellátott játékaira emlékeztet.

Ugye szegény egy fél-Zombiecraft túlélős-kraftolós-felfedezős dolog lett kis kereskedelemmel, kevéske történettel, borzasztó harcrendszerrel. Az RNG játéktervező egyszerre áldás, mert folyamatosan új és véletlen dolgokat rak az ember elé, és átok, mert ezek sokszor bénácskák, az ember egy idő után úgy érezheti hogy egy mű világban csinál értelmetlen dolgokat, mert a következő 5 bolygó is csak köbüki elcseszett terraformálási házi feladata lesz, nem egy élő-lélegző hihető világ amit érdemes megismerni. És ha nem jön be a műanyag világok felfedezése, akkor az ember így járt, mert nincs erős kereskedelem, szerepjátszás, háttér világ megismerés, vagy harc ami hátulról megtámogassa, mint egy rendes AAA játékot.

Ott van szegény Ass Creed: Black Flag ami mint Assassins Creed játék elég középszar, viszont első rangú kalandozós kalózos játéknak amiből ráadásul alig van a piacon. Ott van bármelyik Elder Scrolls játék, ha nem jön be a történet(ami nem nagy csoda :D ), akkor is elveszik az ember az eszetlen nagy térkép felfedezésében, minden sarkon egy kitolandó dungeon, nem beszélve arról, hogy modokból több új játékot lehet összelegózni.

Aztán erre jön a 60 dolláros ár ami már régebben több hetes "are indie games too expensive" drámát kovácsolt. Hát ez nem lesz elsimítva, mert azért csak nincs benne annyi élvezhető "tartalom", mint egy 60 dolláros GTA V-ben, vagy Fallout 4-ben.

"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  Eredeti játékok OFF topik (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.