- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: MS Office365 Linuxon
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X AIDA64, és PCMark 10 Benchmarkokban mérve
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- hcl: Linx 1010, a gagyi x86 tablet újjáéledése
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pgabor79
aktív tag
kodibuntut honnan lehet leszedni? Nem találom a kodi weboldalán....
-
Sziasztok! Miben jobb, miben tud többet a fentebb említett gép, mint egy S905+LibreELEC hasonló áron?
-
törölt tag
Adalék info:
Kocsi szept 12-én megy Magyarba, tehát 13.-án, vagy 14.-én lenne ott a cucc. Amúgy 5-nél járunk, meg a 2 nálam. -
Janaboy
veterán
válasz
ttower #44591 üzenetére
olcsóbb
Más a hanggal kapcsolatban egy fórumról:
"Are you/would you be using a passive or active adapter?
A passive adapter merely causes a D++ port to output an HDMI signal. In that case, yes, you should be able to get regular HDMI audio output formats from the card.
An active adapter converts a DP signal to an HDMI signal. DP is not capable of formats like TrueHD and DTS-HD, it can only do multi-PCM audio. In that case you have to have an adapter that is capable of converting a multi-channel DP audio signal into multi-channel HDMI (LPCM) audio signal. Not all active adapters are capable of this--some only allow 2ch audio, for example."
-
ttower
aktív tag
Lehet, hogy hülye kérdés lesz, de miben jobb a fentebb említett gép filmek alatt mint egy raspberry 2/3?
-
python1
veterán
válasz
Patice #44586 üzenetére
Igazából nekem pont így megfelel,és annak is akinek elég sztereóban másod rendszerhez. Wint biztosan lehet rajta futtatni egy ssd-vel.
Inkább a stabil,gyors,egyszerű működés győzött meg igazán,na meg az,hogy teljesen passzív.Természetesen nagy rendszert nem tud pótolni.
-
-
python1
veterán
Srácok,kis szenvedés után HD hangot nem sikerült kinyernem HDMI-n,csak 2.0-át.
Vagy én vagyok a balf@sz. -
törölt tag
válasz
Patice #44583 üzenetére
Azt írja up to 365 days, szóval szerintem aktivált, de rákérdezek. Meg a BIOS passwordre is.
Mondjuk az a win úgyis el lesz távolítva róla, érzésem szerint.Na ezt fogalmaztam meg, ha van még kérdés, akkor dobjátok fel, illetve én sosem tanultam angolt, esetleg ki is javíthatnátok a hibákat benne
hi thanks for the offer, please do fair response for my couple of question, before I gonna accept this.
Could you please let me know the windows first activation time, or how long time left before expiration?
Could we reduce a price a bit more without windows or any OS?
If no, could you provide COA sticker, or any proof of OS validation?
Could you provide a password to enable the BIOS features?
And about the hardware specification.
Can you confirm please that HDMI (DP) port does able to deliver HD sound?
Thanks
Peter -
válasz
bajnokpityu #44582 üzenetére
Esetleg annyi, hogy az eBay-es cuccon Windows Embedded van, ami 365 napig érvényes, aztán lejár (kérdés, hogy mettől ketyeg a 365 nap
), phyton1-én meg OpenELEC natívan telepítve.
Ahogy olvasgattam az általad linkelt oldalt, azért még lehet pár akadály (pl. BIOS jelszó) a natív telepítés előtt, vagy marad addig a pendrive-ról futtatás.
-
Oszilaci
senior tag
2 napig áll az ajánlat
szerintem ezen belül lesz a határidő
-
python1
veterán
Ha kívánja a nép tesztelhetem,hogy viszi-e a HD hangot,csak elő kell kaparnom egy HD-s vasat hozzá.
-
python1
veterán
válasz
bajnokpityu #44574 üzenetére
Tökéletes,erröl a modellről van szó.
Csak felhívtam a figyelmét Petinek,hogy tudatosodjon benne.
-
törölt tag
válasz
Janaboy #44570 üzenetére
Okés, de ez akkor működik, ha be is vállalja. Amúgy miért fontos, hogy pesti legyen? Posta bárhonnan megy bárhová. És szerintem vidék úgyis többségben lesz. Bár nem feltétlen.
python1 bocs, az 1-est lefelejtettem az imént
Ez nem a 16GB modell !!!
Ez a modell: WYSE Thin Client AMD G-T56N 1.6GHz 2GB RAM 4GB HDD
-
python1
veterán
Akkor tisztázni kellene,hogy ez a modell kell : WYSE (Dell) Zx0 Z90D7 ,mert van belőle több fajta,de ebben van minden.
-
törölt tag
Na okés akkor tényleg ez lenne a legjobb, hogy:
AKINEK KELL A CUCC, DOBJON MÁR EGY PRIVÁTOT DARABSZÁMMAL LÉGYSZI.
Mehetünk 8 fölé is, szerintem nem para, aztán ha úgy összejön, lehet hogy lehet még lejjebb is tornászni azt az árat.
Mondjuk holnap estig sztem mindenki jár erre.
JA IGEN. ÉS AKKOR KI VÁLLALNÁ AZ OTTHONI SZÓRÁST?
bajnokpityu
Ezek kínából jönnének individual? -
bajnokpityu
félisten
válasz
#48613632 #44565 üzenetére
a múltkori közös kábelvásárlás is bepörgött nagyon gyorsan, szóval sztem most is összejön a 10 db.
én sajnos vidéki vagyok, Pest megyéből, szóval budapestinek kéne címezni, ha összejön.hdmi adapter sztem lenne olcsón ebayről, azt majd ki-ki magának. kodis táv jó lesz sztem hozzá is 800Ft-ért.
-
Janaboy
veterán
válasz
#48613632 #44565 üzenetére
Jogos, elfelejtettem h te is leveszel 2t
8500 boven jo ar.
Ha kell utalni ilyesmi, akkor szolsz.
A helyszin meg olyan legyen, ami mindenkinek egyforman jo.
Pl ha tobben Bpn veszik, akkor logikusan oda kell.
En nyiregyhazi vagyok, ha tobben kozel laknak, akkor akar ide is johet -
törölt tag
válasz
Janaboy #44563 üzenetére
Figyi, én egy címre tudom elküldeni a 8 darabot kb 185-ért.
A 185 az 8x20 + egyszeri posta ide nekem az 5 és a 20 (ez kb ár) haza.
Ezek magán postások, többnyire itteni kereskedők, akik 20 kilóig elvisznek egy csomagot házhoz, adott címre. Kocsi megy 2-3 hetente.Én ezt a pénzt szeretném fontban vissza, mondjuk paypalon, vagy transferwise is jó.(napi árfolyam változhat sajna, vagy hálisten)
Onnan még valakinek be kellene vállalnia a szórást, mert innen egyesével postázni a nem gyerebe. Plusz egyszerűbb a visszautalás is. Türelmes vagyok, tehát nem rugdosom a kiskaput pár nap késés miatt, ki hogyan tudja megoldani a budgetet. Tudom, hogy otthon havi fizu van.
Szóval egyelőre szedjük össze, hogy kinek kell, de mivel lehet, hogy csak mondjuk 1 hónap múlva fogja kézbe, ezért aztán jó lenne, ha a vevők fixre mondanák, és nem lenne utólagos kavarás.
Amúgy 8500 HUF-ra jönne ki kb darabja. Ebben nincs benne az otthoni szállítás, az esetleges HDMI adapter, mondjuk kell valami vezérlő is (esetleg akkor már erre is tudok Rii8-akat) és mai középárfolyamot mondtam, ami a google első találata volt (365HUF/GBP)
python
Bill vagy távra mit használsz?
bajnokpityu
Átfutottam a topikot, többnyire user errorokat olvasok, illetve nekem nem volt egyértelmű, mi az az "iffy" x265 HEVC playback under windows, talán jiffy? Ami amúgy Kodibuntu alatt much better.
A pendrive fel nem ismerése szerintem szimplán hülyeség, vagy rossz struktúrájú volt a format.
Mást meg úgy nem nagyon láttam, de csak átszaladtam rajta.
De igaz, túl sok speckó kifejezés van benne, amiről gőzöm sincspython
+1
-
python1
veterán
válasz
bajnokpityu #44560 üzenetére
Minden tökéletesen műkszik rajta,nem hinném,hogy bármi probléma adódna vele.Nálam 2-napja megy gond nélkül.
Nekem most ujdonság,hogy nem kell állítgatnom semmit,gyorsan feláll a rendszer,pár másodperc és full hd anyagok már nézhetők is. -
sb
veterán
USB-s indítás távval: Régebben volt ezzel kapcsolatban mindenféle sztori. Ki az akinek megy és milyen felállásban? Szokásos Chinavision cuccal próbálnám.
Az is érdekelne, hogy UEFI Win10-el megy-e? Desktop gépemen pl. már vezetések billel sem megy az ébresztés. Asrock weboldalán azt írják, hogy már Win8 alatt sem támogatott "fast start" esetén, de nekem évekig ment alatta. Annyi különbség volt, hogy a Win8 legacy boot-tal ment, most a Win10-et meg UEFI boot-tal használom. Szóval gondoltam inkább ez lehet a probléma.
-
bajnokpityu
félisten
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
jozdavab #44556 üzenetére
A 19V-osoknak a csatlakozója: 5.5*2.5mm
Meg kéne nézni a tiedet mekkora a belső furata. Ha 2.5mm és nem tudtad bele dugni, akkor az nem szabvány.Amúgy elektronikai alkatrész boltban (pl. Lomex) lehet kapni tápcsatlakozókat. Ha tudsz forrasztani, akkor venni kellene ott egyet, és ráforrasztani az adapteredre.
pitepeti71: olyat inkább ne vegyen. Az ilyen olcsó kínai tápokat csak az ellenségeinknek ajánljuk.
Nálam FSP az alsó határ. -
jozdavab
tag
válasz
radi8tor #44521 üzenetére
Rá kellett jönnöm, hogy benéztem a méreteket, mert ennek valahogy más (vastagabb) a tápja mint az összes laptop kábelemnek a vége, aztán nem fér bele semmi.
Nem tudjátok hogy mi enneka pontos neve? Mert ha rákeresek hogy 65W/19V Adapter, akkor azok nem tűnnek jónak.Köszi előre is
-
törölt tag
Most akkor elég, ha HDMI-n kimegy a hang, vagy HD hang kell, hogy legyen? (Esetleg ez akkor már evidens?)
ITT azt írja, hogy az AMD G series APU tudja, viszont nem konkrétan a T56n-re vonatkozólag.
ITT írja, hogy a GT65N az HD6310 apu. Ezzel sem egyértelműsödik?
Tamoo
Egyelőre még nem írtam fel senkit, de akkor visszaolvasok, vagy valahogyan egyértelműsíteni kellene, hogy kinek kellene akkor. (Szerintem HD hang menne amúgy)python1
Te most OE-t tettél fel, vagy win van HDD-n? -
sb
veterán
válasz
bajnokpityu #44546 üzenetére
Én írtam régebben, hogy sz*ptam vele. Mérések alapján sem olyan pontos, mint pl. az Intel. Tehát törvényszerűen lennie kell 1-2 eldobott framenek néha.
Az más kérdés, hogy én vmi bugba futhattam bele, mert nekem sűrűbben droppolt. Driveres galibák voltak mert attól függött.Szóval az AMD sem annyira 100% sajnos. Ha már előjött a téma Brazossal: régi cuccok főleg nem életbiztosítások. FM1-em megyeget de amikor frissíteni próbáltam drivert akkor vmi mindig elcsesződött. Lassan 2 éve érintetlen driver ügyben. Előtte meg a fentebb írt 1-2 rossz átmeneti driveren kívül mindig rendben volt azért, lehetett frissíteni, ment minden. Ha bug volt a köv driverben javult. Sajnos ott is véget ért a support.
Régivel, érintetlenül még jó lehet... egy darabig.szerk: Win10-re pl. az FM1 Llano-hoz már nincs kint amd.com-on driver. Azt javasolják a win update-en elérhető egyetlen darab drivert használjam. Mondjuk úgy tűnt nincs gondja, 3D-t nem próbáltam csak. De azért beszédes, hogy 1db ms-hez fellőtt driver van és annyi.
Más: Droidos lejátszók simán viszik a 4k-t, mégpedig main10, 60p-t amit PC-ből 100-óbl 1 esetben tudsz kicsiholni. Nincs benne trükk, van benne "5Ft-os" hw dekóder és annyi. Meg HDMI 2.0. Az sem ürtekknika csak egyszerűen a PC-s hw-k most lemaradtak mint a borravaló.
-
python1
veterán
válasz
bajnokpityu #44548 üzenetére
Sikerült csiholnom hangot a HDMI kimeneten.
Lányoknak biztosan tetszene,androiddal faszán lehet irányítani,hihetetlen gyors kis masina.Patice: Igen kadencia helyes.
-
törölt tag
válasz
bajnokpityu #44546 üzenetére
Nekem is kell 2
Szóval akkor még 7.
szerk: Az sem zavar, ha valaki költségrealizálás címen párat feldob némi profittal az apróra. (vagy akár profit nélkül)
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Patice #44543 üzenetére
meglepne, ha amd lévén nem lenne alap a kadenciahelyesség. egyetlen terméküknél se találkoztam, és nem is hallottam ezzel kapcsolatos problémáról. sőt, azt se tartom lehetetlennek, hogy kijöjjenek a hd hangok rajta (pedig irodai célú gép volt eredetileg), AMD nem csinált szándékos hangi driveres butításokat, mint pl az intel.
de ki kéne próbálni. lányoknak karira elgondolkotam, h venni kéne egyet, mert a TV belső lejátszója ugyan upnp szerverről tud filmet játszani, de elég nehézkesen megy a távirányítás nekik. vagy nekiülünk, és elmagyarázom nekik, hogy a 12edik almenüben hol találják a filmet, vagy veszek nekik egy ilyet.
Peti, köszönöm az ügyintézést. ha 9 összejön, akkor bevállalom a tizediket.
-
törölt tag
válasz
bajnokpityu #44540 üzenetére
Megjött a diszkont ár
bajnokpityu
Sajna a HD hangra nem tudok mit mondani, ehhez Ti értetek.48 óráig él az ajánlat.
Radi8tor
Én részemről nem akarok ezen kereskedni. A fenti árra még rájön 20 font szállítás, annyiért el tudom juttatni, egy MO-i címre.
Ha valaki megbízható bevállalja, hogy intézi az otthoniakat, pl Te, Bajnokpityu, Patice, Cannibal, mivel rólatok tudom, hogy van reputok itt, a PH-n, akkor ráér utólag is kifizetni, kézhezvétel, és tesztelés után, mondjuk 7 napon belülÉn 2-t bevállalok magamnak.
-
devil-k
nagyúr
válasz
Patice #44543 üzenetére
Nagyon túlbonyolítod ezt a kérdést szerintem. Ez a gép kb. arra jó, hogy OpenELEC-en keresztül rádugd a TV-re, ahol mondjuk megnézel valami sorozatot vagy BD-t, esetleg gyerekszobába, nagypapának stb. Semmi nagy házimozis dolgot nem kell ráépíteni szerintem. Ilyen célra (sorozatos) nekem teljesen megfelelő lenne. Annyira kis valami ez a gép, hogy hosszabb távon szerintem a hegesztéseknek sincs értelme. Szigorúan SZVSZ.
-
válasz
bajnokpityu #44536 üzenetére
OK, hagyjuk a fogyasztást.
Androidos kütyüt vettem próbának, játékgépnek gyerekeknek, 4K TV-n elvolt. Nem tudom, hogy trükkel, de vezetékes hálóról nekem vitte pl. The Martian 2160p h.264 mkv-t
HD hangot nem tudtam még kipróbálni rajta, mert nincs hozzá erősítőm.(#44537) python1:
OK, ennyiből tényleg nehéz mást vennni, ami jobb, de ennek is a szoftver a rákfenéje. OpenELEC-kel OK, lehet másféle Linux is rárakható, meg a SATA csatit kihasználva Win is, kérdés, hogy erre a procira mennyire van támogatás (meddig lesz), driver bármelyik oldalról és amúgy kadenciahelyes?
Én inkább azon gondolkodtam el, hogy arra lenne nekem jó, amire építették: vékonykliensnek. Szerveren lőném inkább be hozzá a virtuális gép párját, vagy PXE-n bootoltatnám egyből szerverről szintén. Így még külön tároló sem kellene bele (csak kérdés tudja-e ezt).
Szerk.:
(#44542) python1:
Miért nem a DisplayPortot "butítod vissza" HDMI-re?
-
python1
veterán
válasz
bajnokpityu #44540 üzenetére
Még nekem is kell vele birkoznom,hogy DVI-HDMI kimeneten hogy tudok rá varázsolni hangot,bár nekem felesleges,mert a TV hangja elég gyatra számomra.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
#48613632 #44539 üzenetére
a 16gigásokra irták, h felmegy rá a w10. nomeg van rajta sata, és usb3 is.
de persze egy minimal linuxos kodi az bőven jó lenne ennyiért.
embedded win létezik hozzájuk, de valszeg csak a nagyobb tárolósokra.csak az lett volna a tanácsom, hogy ha hd hang nem jön ki rajta, akkor nem érdemes tucatra árat kérni, mert azért a többségnek ez fontos. enélkül én pl tuti nem vennék, még akkor se, ha a TV lenne a hangkimenet.
-
törölt tag
válasz
bajnokpityu #44536 üzenetére
Ha tanácsolhatom olyat szerezz, amin kimegy a hdhang bitstream.
Ami nekem kell, az a két hálóba lenne, csak a TV-n jönne hang. Nagy rendszerem, a HTPC, a nappaliban van.Ha jól látom, w10 is felhekkelhetö rá.
Az nekem mindenképp egyszerűbb lenne, ám 4GB HDD van benne, gondolom valami flash alapú cucc, arra felfér?python1
kösz az infot, asszem belevágok. főként, ha ad diszkontot, de azt akkor jelzem itt.
-
python1
veterán
válasz
#48613632 #44534 üzenetére
Nekem ebből van 2db,OpenElec fut rajtuk és tökéletesen visznek minden full hd-s anyagot,még wifin is,tehát ajánlom nyugodt szívvel! Tegnap átpasztáztam őket a biztonság kedvéért,de nagyon korrektül megépített masinák.
Patice: Biztosan létezik másik alternatíva,de ekkora költségvetésből plug- play megoldás nem hinném.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Patice #44535 üzenetére
10w aztán leeszi a gatyád.
Uj cuccot nem lehet outlet áron venni. Ha tudja amit az androidos kódik, tehát 3d, hdhang, akkor, jó lesz ez. A 4k gondolom kamu a kínai androidos kodi lejátszóknál.Peti
Ha tanácsolhatom olyat szerezz, amin kimegy a hdhang bitstream.
Ha jól látom, w10 is felhekkelhetö rá. -
törölt tag
Mivel itt élek, tudok segíteni a beszerzésben, és a postázásban, 0% haszonkulccsal dolgozok, és esetleg, ha lenne több, még olcsóbban is megkaphatjuk, mint a lista ár, mert azt írja, ad bulk discountot.
A postázás nyilván több darabnál éri meg, én 20kg-ig 20 fontért tudok hazapostázni, de nyilván egy címre.
Ki kell számolni, de szerintem még mindig sokkal jobban jönne ki.
Kis szervezés kell csakEgy nekem is kell a kisszobába, de lehet, hogy 2. Ha elméletileg, az adott célhardver - szerintetek - elegendő egy OE alapú Kodi futtatáshoz.
szerk:
Rákérdeztem 200/10 árra -
python1
veterán
válasz
bajnokpityu #44529 üzenetére
Sajna a hd hang jelenleg nem elérhető,de a kisebb számozású modellnél amit a srác 13e ért hirdet,talán ott ki lehet nyerni, valami bios frissítéssel kell szórakozni,de nekem megfelel a digit ill usb-s kimenete.
Egyébként oprendszert is lehet rá varázsolni,van satás csati az alaplapon.Azt a progit meglesem én is.Most jöttek meg a nagyvashoz az alkatrészek.
-
-
Tonyo
őstag
válasz
bajnokpityu #44525 üzenetére
Nekem osx hez lett volna erdekes, de azzal szerintem felejtos.
Madvrhez meg gyengusz.
Koszi Csabi!
-
RocknRoller
aktív tag
Sziasztok! Jelenleg egy Samsung blueray lejátszót használok filmnezesre. A filmjeim külső vinyon vannak. Gyakran elofordul (BD25 és nagyobb minőségű és méretű kB 40 gigás filmeknél), hogy a lejátszóm leall v nem tudja elinditani a filmet viszont a laptopomon a Vlc viszi.
Na ezt kezdem unni. Egy HTPC segíthet nekem az ilyen jellegű problémákon? Mi az az alsó osszeghatar ami alatt nem érdemes ilyet építeni illetve milyen alkatrészekből érdemes építeni és milyen oprendszerrel menjen, (XBMC)?
Köszi!
-
python1
veterán
Üdv Mindenkinek!
Aki szeretne olcsón teljesen passzív,szinte láthatatlan HTPC-t otthonra,annak van egy remek ajánlatom.A minap találtam egy ilyen kis kütyüt ,mondom elég jól hangzik a hirdetés,kis utána informálódással meg is győztem magam,hogy kell nekem ilyen,és azonnal rendeltem kettőt. Szombaton be is kötöttem,és le is esett az állam,hogy mennyire gyorsan és egyszerűen működik minden.A hirdető Openelec-el hirdeti ami tökéletesen elegendő ennek a kis gépezetnek,Full Hd anyagokat azonnal,gond nélkül streamel.Az ár pedig több mint baráti 15e ft.
-
jozdavab
tag
Üdv, hozzám került egy régebbi asrock htpc.
A hátán azt írja hogy Input: 65W/19V adapter (3.42 a)
Itthon viszont ilyen pont nincs, csak egy laptophoz tartozó adapter ami
input: 90w
output: 19v - 4.74 amperEzt lekezeli az elektronika, és tesztelhetem vele hogy egyáltalán működik-e, vagy inkább szerezzek be hozzá pont ugyanolyat? Ha igen, honnan érdemes beszerezni?
-
törölt tag
Ma megjött a procim, végre van frame packed 3D-m, nem kell azt fos splitscreent néznem!
(Mondjuk nem is néztem)
Mivel egy i3 4130T jött (a legkisebb 4th gen i3 low TDP) ezért gondolom, van még benne cufla képjavító processeket futtatni. Ezzel kapcsolatban, az lenne a kérdésem, hogy érdemes e? A megjelenítő egy régicske Pana plazma, TX-P50UT30B.
(Egyelőre erősítő nincs a rendszerben, egy 921k Pio lesz, ha sikerül megnyernem a bidetDe gondolom ez mindegy)
Lehet értézékelhető képjavulást elérni MadVR LAV és egyéb hasonló nyalánkságok futtatásával, vagy esetleg, ezen a régi plazmán már annyira nem jön ki?
Köszi a válaszokat
-
Fleto93
tag
Kifutottam a szerkesztési időből...
Ez ugyanaz, nem? [link]
Ha tényleg jó alap dolgokra, akkor már rendelem is, sokat nem veszítek vele.
-
-
Fleto93
tag
válasz
canniball #44510 üzenetére
Köszi. NAS meg home server funkciókat fog leginkább ellátni a gép, nem nagyon lesz kapcsolgatva.
Van ezeknek valami tulajdonsága ami alapján lehet szűrni ebay-en vagy mind ugyanaz, kicsit más csomagolásban? Csak azért kérdezem, mert rendelném, de amit linkeltél annak van egy tisztességes szállítási díja...
-
canniball
nagyúr
Keymap editor?
Fleto93!
Nekem egy ilyenem van, a (Win-on lévő) Kodit és az OpenElecet buherálás nélkül vezényli (rádugtam, telepítette magát, működött). -
Fleto93
tag
Sziasztok!
Most építem a HTPC + NAS kombómat, és ez azzal jár, hogy most először próbálok linuxon Kodi-t használni.
Windows alatt Creative USB hangkártya infrás távirányítójával tudtam irányítani a Kodi-t, ide is valami hasonló megoldást keresnék.Szóval amit szeretnék: alap műveletek (föl/le/jobbra/balra/play/pause/vissza) valamilyen távirányítóval, lehetőleg minél olcsóbban. A telefon nekem kényelmetlen, mindenképp fizikai távirányító kellene. TV-m sajnos nem támogat CEC-t, szóval az ilyen megoldások kilőve.
Tudtok nekem erre ajánlani valami olcsó távirányítót (és gondolom infra vevőt) ami működik egy Ubuntu+Kodi párossal, és a konfigurációba se őszülök bele?
Előre is köszönöm!
-
törölt tag
válasz
radi8tor #44505 üzenetére
Okés, logikus, köszi
Ez eszembe sem jutott
Ám még egy kérdés.
Ennél van frissebb MVC build is. (2016-07-14)Már akkor ha jól értelmezem, hogy az MVC (multi video channel?) tulajdonképpen a 3D BD-t jelenti?
Na és akkor még mindig nem tiszta, hogy a mostani beta1 (early acces) tartalmazza, vagy nem tartalmazza ezt a feature-t?
-
törölt tag
Üdv
Kodi 3DMVC build honnan tölthető le? Okés, ez itt a link, csak éppen azt nem találom, ahonnan lejön a build.
Itt azt írja:
De az a june8 link meg sehová nem mutat.
Most akkor van 3D stereoscopic verzió a Kodiban, vagy nincs?
Esetleg, a mostani alpha release már tudja? Mert erről nincs info.Csak raknám össze a gépet 3D BD lejátszáshoz, és nem tudom, hogy mitévő legyek? Egyáltalán benne lesz ez a feature, a 17-es Kryptonban, vagy még ez is kérdéses?
A topic le lett zárva, az utolsó hsz-ekből ítélve, felqrták a fejlesztők agyát
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2045, 95% Akkumulátor
- Eladó egy XMG P406 laptop
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Eladó karcmentes Apple iPhone 11 128GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest