Hirdetés
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
válasz
bajnokpityu
üzenetére
Én írtam régebben, hogy sz*ptam vele. Mérések alapján sem olyan pontos, mint pl. az Intel. Tehát törvényszerűen lennie kell 1-2 eldobott framenek néha.
Az más kérdés, hogy én vmi bugba futhattam bele, mert nekem sűrűbben droppolt. Driveres galibák voltak mert attól függött.Szóval az AMD sem annyira 100% sajnos. Ha már előjött a téma Brazossal: régi cuccok főleg nem életbiztosítások. FM1-em megyeget de amikor frissíteni próbáltam drivert akkor vmi mindig elcsesződött. Lassan 2 éve érintetlen driver ügyben. Előtte meg a fentebb írt 1-2 rossz átmeneti driveren kívül mindig rendben volt azért, lehetett frissíteni, ment minden. Ha bug volt a köv driverben javult. Sajnos ott is véget ért a support.
Régivel, érintetlenül még jó lehet... egy darabig.szerk: Win10-re pl. az FM1 Llano-hoz már nincs kint amd.com-on driver. Azt javasolják a win update-en elérhető egyetlen darab drivert használjam. Mondjuk úgy tűnt nincs gondja, 3D-t nem próbáltam csak. De azért beszédes, hogy 1db ms-hez fellőtt driver van és annyi.
Más: Droidos lejátszók simán viszik a 4k-t, mégpedig main10, 60p-t amit PC-ből 100-óbl 1 esetben tudsz kicsiholni. Nincs benne trükk, van benne "5Ft-os" hw dekóder és annyi. Meg HDMI 2.0. Az sem ürtekknika csak egyszerűen a PC-s hw-k most lemaradtak mint a borravaló.

-
törölt tag
válasz
bajnokpityu
üzenetére
Nekem is kell 2
Szóval akkor még 7.szerk: Az sem zavar, ha valaki költségrealizálás címen párat feldob némi profittal az apróra. (vagy akár profit nélkül)
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Arc Raiders
- Projektor topic
- Battlefield 6
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Varsapura - Ez lesz a miHoYo következő nagy dobása?
- Synology NAS
- További aktív témák...
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku Gyári 100%
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3918, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3856, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Szóval akkor még 7.