- Fórumok
- TV & Audió
- HTPC (házimozi PC) topik
- (kiemelt téma)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2019-07-08 10:28 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
GZoli7
senior tag
-
GZoli7
senior tag
-
GZoli7
senior tag
-
GZoli7
senior tag
Keress egy olcsó hangkeverőt.
Valami alap, régi analóg cucc is elég ide. -
GZoli7
senior tag
Nagyon úgy néz ki, hogy csak a PowerDVD van.
Nem windows alól talán valami speckó LE, de az lehet, hogy csak Intel vga-val.Én irtózok a tört szoftverektől, a PDVD meg legutóbb több, mit 100$ volt. Úgyhogy maradok a Half cuccoknál.
-
GZoli7
senior tag
-
GZoli7
senior tag
Nem, az fstab is a /storage alatt van. A System read only, oda semmi nem ír. Eleve a fájl rendszer read only. Nem jogosultság nincs, hanem egyáltalán nem írható.
Az ntfs-sel semmi baja nincs. Automatikusan felcsatolja a /var/media alá. Persze, ha rendben van a partíció. Nem kellenek csomagok, tartalmazza alapból. Írja is gond nélkül.Szerencsére megoldódott a probléma.
-
GZoli7
senior tag
Csak a System partíció read only. Ahhoz nem is kell nyúlni. Ugyanazon adathordozó, amin van a LE, másik ext4 partíciója is simán írható. Oda írnak az addonok, stb. Letölteni is lehet rá. Az egyéb felcsatolt lemezek is ilyenek.
Itt még mindig a jogosultságokkal lesz valami... -
GZoli7
senior tag
-
GZoli7
senior tag
-
GZoli7
senior tag
-
GZoli7
senior tag
-
GZoli7
senior tag
A transmission pont ugyanúgy működik, mint CE-n.
Mindenhová tud letölteni, amit megadsz neki és van hozzá jogosultság.
System-et kivéve mindenre tud írni.
A remote is simán működik, nálad lehet valami nem kerek.
Az a jó, hogy egyszeű. SSH-n mindent be tudsz lőni, pont mint CE-n. -
GZoli7
senior tag
-
GZoli7
senior tag
-
GZoli7
senior tag
-
GZoli7
senior tag
-
GZoli7
senior tag
-
GZoli7
senior tag
-
GZoli7
senior tag
Rádiós/usb-s távirányítóval Dunát lehet rekeszteni.
Már pár dollártól.
Bekapcsolni a gépet nem biztos, hogy tudja, bár ez inkább alaplaptól, biostól függ. -
GZoli7
senior tag
-
GZoli7
senior tag
-
GZoli7
senior tag
-
GZoli7
senior tag
-
GZoli7
senior tag
-
GZoli7
senior tag
-
GZoli7
senior tag
-
GZoli7
senior tag
-
GZoli7
senior tag
-
GZoli7
senior tag
Vannak különböző mini gépek, amibe csak RAM, SSD kell és mehet, de ezekbe nem sok merevlemez fér. Azt vagy USB-n csatlakoztatod, vagy NAS-t használsz. Pl.: Intel NUC, Gigabyte.
Nincs valami ismerősöd, aki tud segíteni esetleg? Akkor bármit lehetne... -
GZoli7
senior tag
-
GZoli7
senior tag
-
GZoli7
senior tag
-
GZoli7
senior tag
-
GZoli7
senior tag
-
GZoli7
senior tag
-
GZoli7
senior tag
-
GZoli7
senior tag
Bőven. Talán az AMD-t szokták ajánlani, az valamivel pontosabb, de majd segítenek a többiek.
Jófelé kapizsgálsz. Az már 4k 10bitre is elég.(#47999) No.01 Azért írták a Libreelecet az androidos boxra. Annál egyszerűbb kényelmesebb nincs. Ráadásul van olyan jó, mint bármilyen pc madvr nélkül.
-
GZoli7
senior tag
-
GZoli7
senior tag
-
GZoli7
senior tag
-
GZoli7
senior tag
-
GZoli7
senior tag
-
GZoli7
senior tag
-
GZoli7
senior tag
-
GZoli7
senior tag
-
GZoli7
senior tag
-
GZoli7
senior tag
-
GZoli7
senior tag
-
GZoli7
senior tag
-
GZoli7
senior tag
-
GZoli7
senior tag
-
GZoli7
senior tag
-
GZoli7
senior tag
-
GZoli7
senior tag
-
GZoli7
senior tag
Szerintem a host-tal lehet baj. Inkább 192.168.1.* kéne rpc-hez.
-
GZoli7
senior tag
XBMC frissítést? Van rajta ezek szerint? Openelecet már nem nagyon használunk, de Libreelec mehetne, ha tud valahogyan bootolni pendrive-ról. Viszont, akkor a NAS oprendszer lesz kérdéses.
-
GZoli7
senior tag
-
GZoli7
senior tag
-
GZoli7
senior tag
-
GZoli7
senior tag
-
GZoli7
senior tag
-
GZoli7
senior tag
-
GZoli7
senior tag
-
GZoli7
senior tag
Állítólag az OE haldoklik, valami miatt otthagyták a fejlesztők és elkezdték az LE-t. Az nagyon gyakran frissül. Nightly-k 1-2 naponta jönnek ki. Portolják is őket erre-arra. Én kétféle Amlogicon, PC-n is meg vagyok vele elégedve.
Mivel az LE csak a minimal linux, ami alatt fut a Kodi, így nagyon nem lehet észrevenni különbséget. Minden olyan, mint eddig.(#45275) gjanner Erre sajnos nem tudok válaszolni, nincs BD filmem, de majd elmondják a többiek. Egyébként lehet eszközönként eltérő is. Pl.: FP 3D csak Rpi-n meg talán néhány Intel gépen megy. Nekem AMD-s mind, így nem tudom.
(#45278) fausto Pont jó felé kapiskálsz. Ez a kettő közül lesz valamelyik... Mindkettő okozhat ilyet. Cserealkatrész kell kölcsön... Nekem ugyanilyen lapban RAM okozta, de másik lapban meg a táp.
-
GZoli7
senior tag
-
GZoli7
senior tag
Azok is simán tudják, amióta hardveresen gyorsítják a h264/265-öt.

-
GZoli7
senior tag
Nézz át az Amlogic topicba. Igaz nem telefon, de 6-7000Ft-tól beszerzhető, 4mag, 1,5-2GHz, 1-2GB Ram.
Az 1GB ramos is szépen viszi a legtöbb 4k filmet. -
GZoli7
senior tag
Köszönöm.

-
GZoli7
senior tag
-
GZoli7
senior tag
-
GZoli7
senior tag
-
GZoli7
senior tag
-
GZoli7
senior tag
-
GZoli7
senior tag
Szia.
Nekem is qc5000 van, megy rendesen, bár én toslinken veszem le a hangot, hdmi közvetlenül megy a projektorba.
Win10 alatt is megy, bár némelyik szar release AC3 hangja nem szól, de a legtöbb igen.
Ezen kívül csak dts-t tud az erősítőm, az is rendben.
Most lireelec is van emiatt a gépen (vacak AC3
), azon viszont minden szól szépen.
sajnos az egyéb funkciókat a régi erősítő miatt nem tudom kipróbálni, a proji meg nem tud HDMI-CEC-t, ami esetleg érdekes lehet. -
GZoli7
senior tag
-
GZoli7
senior tag
A teljes rendszer (telepített programok is) SSD-n, a film, stb mehet a régire, bár azoknak a 5400-es is bőven elég.
-
GZoli7
senior tag
Igen, azon is.
-
GZoli7
senior tag
-
GZoli7
senior tag
Dehogynem lennél előrébb, nem csak az elméleti maximum számít, hanem az alacsony késleltetés, kis fájlok mozgatása. Egy ilyen gépnél is erősen éreznéd. Valóban szigorúan rendszernek kell és a 120GB pont jó szokott lenni.
-
GZoli7
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Óra topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Crimson Desert
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brutálisan drága lehet a Poco F9 Ultra
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Autós topik
- További aktív témák...
- Gamer billentyűzetek /Akko/Monsgeek/Montech/Asus/SteelSeries/Ozone/Deltaco/DE/UK/Számlával!/
- Lenovo IdeaPad Slim 5 OLED i7-13620H 16 GB DDR5 512SSD FHD+ Garancia
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.Skill Trident Z Neo RGB 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus Rog Strix Z390-F Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bontatlan Apple Pencil MU8F2ZM/A 2. generáció / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest