- sziku69: Szólánc.
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mawyx
őstag
válasz
proof88 #2618 üzenetére
Hát ha te ezt hívod izgulásnak, akkor én nemtom milyen vagyok.
Gimi, felelés, kedvenc tárgyam, full 5*-ra tudtam mindent, de nem voltam hajlandó kiállni a többiek elé, ha mégis fel kellett állni és kimenni, akkor nem szólaltam meg -->1esItt az ELTE-n szeretett Székely bácsink mondta, hogy elmehetnék vmi zárdába, oda ez tökéletes, ott csak magamban kellene imákat mormolni, de ez itt vhogy nem frankó, mondjak már valamit. Ez jó volt, jófej volt.
Múltkori előadásomon háttal álltam mindenkinek és halkan felmormoltam, ami a vetítőn volt.
Óra végén tanár odajött, hogy nem tudja mit gondoljon, hogy ennyire szarok bele vagy mi van? Beszélgettünk, jó volt, megértett -->mai ea határozottan jobb volt, a többiek is megdicsértek.Egyszerűen frászt kapok, ha rámnéz vki, ha akkor röhög, mert azt hiszem rajtam röhög, de ez utcán menve is utálom, nem vagyok képes embrekehez szólni, első körben azt mondanám, hogy utálok mindenkit, utálom az embereket, de azért így nem igaz, csak iszonyat gátlásaim vannak. Szüleimtől mindig azt halottam, hogy ne nyúlj hozzá, elrontod, úgyse sikerül, ne csináld stb. Ebből nem könnyű kimászni!
Szerepelni, grimaszokat vágni, bohóckodni, jófejnek lenni, közkedveltnek lenni az az aktuális menő gyerekek reszortja volt és én nem tartoztam hozzájuk és most se.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 5 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP Elite Dragonfly G2 - i5-11G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elite Dragonfly G1 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Eladó Canon eos 700d fényképezőgép
- Bomba ár! HP Zbook 14u G5 - i7-8GEN I 16-32GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3385, 94% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera 256 GB Használt, karcmentes
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest