- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mawyx
őstag
válasz
proof88 #2618 üzenetére
Hát ha te ezt hívod izgulásnak, akkor én nemtom milyen vagyok.
Gimi, felelés, kedvenc tárgyam, full 5*-ra tudtam mindent, de nem voltam hajlandó kiállni a többiek elé, ha mégis fel kellett állni és kimenni, akkor nem szólaltam meg -->1esItt az ELTE-n szeretett Székely bácsink mondta, hogy elmehetnék vmi zárdába, oda ez tökéletes, ott csak magamban kellene imákat mormolni, de ez itt vhogy nem frankó, mondjak már valamit. Ez jó volt, jófej volt.
Múltkori előadásomon háttal álltam mindenkinek és halkan felmormoltam, ami a vetítőn volt.
Óra végén tanár odajött, hogy nem tudja mit gondoljon, hogy ennyire szarok bele vagy mi van? Beszélgettünk, jó volt, megértett -->mai ea határozottan jobb volt, a többiek is megdicsértek.Egyszerűen frászt kapok, ha rámnéz vki, ha akkor röhög, mert azt hiszem rajtam röhög, de ez utcán menve is utálom, nem vagyok képes embrekehez szólni, első körben azt mondanám, hogy utálok mindenkit, utálom az embereket, de azért így nem igaz, csak iszonyat gátlásaim vannak. Szüleimtől mindig azt halottam, hogy ne nyúlj hozzá, elrontod, úgyse sikerül, ne csináld stb. Ebből nem könnyű kimászni!
Szerepelni, grimaszokat vágni, bohóckodni, jófejnek lenni, közkedveltnek lenni az az aktuális menő gyerekek reszortja volt és én nem tartoztam hozzájuk és most se.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szép HP EliteBook 840 G9 Fémházas Hordozható Érintős Ultrabook 14" -40% i5-1235U 32/1TB Iris Xe FHD+
- Logitech G935
- Creative Sound Blaster Live! 5.1-es digitális PCI hangkártya
- Rock Shox Recon Silver Air gyorszáras villa eladó (29-es)!
- ÚJ Nvidia RTX 5060/TI 8-16Gb GDDR7 DLSS4.0 Ryzen 7 5800X 16x4.7Ghz/32GB/512Gb/1TB M SSD/2ÉV gamer PC
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Panasonic TX-L47E5Y 47" LED TV eladó
- Dell 15 XPS 9510 UHD 4K+ HDR Touch Nano i7-11800H 32GB 1TB SSD Nvidia RTX 3050Ti Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest