- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kempingezés és sátrazás
- eBay-es kütyük kis pénzért
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
bbazsy
őstag
sztem az, aki minden vizsgán kettessen csúszik át, az előbb-utóbb megbukik.
tételbizt szinte mindenki fejből nyomja num tanszéken
becsülendő, tény..
Simonhoz többet nem tudok hozzászólni, nincs vele személyes tapasztalatom. viszont egy tanszékvezető általában ugye, khm.. okos
gondolkodós része lesz az igaz pedig. matekkal ráállítanak valamire, amit igazából megmagyarázni nem tudok, de pont ezt beszéltünk múltkor, h van benne valami. lényegesen könnyebben tanulok meg dolgokat, több összefüggést veszek észre ahogy megy az idő
progmatnak mondjuk -ha programozni akarsz- nem a matek része a legfontosabb, de pl egy mérnökinfóval szemben is máshogy tanítanak, más szemléletet adnak. ott programnyelveket gyakoroltatnak, sokat; itt meg keveset, de elméleti részét erőteljesebben, absztraktul mindent. mindenki eldöntheti neki mi a jobb.
mod: de a kérdésemre még mindig nem kaptam választ. ide akarsz jönni, v puszta kíváncsiság?
Új hozzászólás Aktív témák
- Pc rx7600 xt 16gb
- Eladó Konfig I5-10400F 32GB DDR4 1TB SSD RTX2060 Super 8GB!
- Meta Quest 3 (128GB) VR szemüveg megannyi kiegészítővel - szinte új állapotban, garanciális
- Eladó GAMER konfig! I5-12400F 512GB SSD 1TB HDD 32GB DDR4 RTX3060 12GB!
- iPhone 12 Pro / 128GB / Pacific Blue / Gyári kártyafüggetlen (233)
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest