- weiss: Pant* rant
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- eBay-es kütyük kis pénzért
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
terkaz
csendes tag
Én mérnökinfós vagyok az eltével mellett/szemben, csak nézőpont kérdése. :-) Ami azt illeti ez se egyszerű, igaz, hogy ez egy picit gyakorlatiasabbak, de itt is eléggé számon kérnek, itt is szemedbe mondják ha szar vagy, csak egyes tanárok virágnyelven mások meg félreérthetetlenül, de közös bennük, hogy szembrebbenés nélkül megvágnak ha nem tanulsz/hülye vagy.:-) Nem tudom, benneteket mennyire tudlak ezzel elrémiszteni, de idén fizikából a kurzusban 450 emberből 8nak lett aláírása:
Szivesen vetnék egy pillantást, hogy hányan végzik el évente a szakunkat(csak a mi sulinkban) de ötletem sincs, hogy hol keressem, pedig tényleg kiváncsi vagyok rá, egy biztos sokkal többen mint a progmat/proginfet, mert ez szerintem elvégezhetőbb. Összehasonlítani a kettőt meg véletlenül se szeretném, mert más tészta mind2 szak. Én nem programozni/kódolni szeretnék ha elvégzem ezt és ez a jó benne, hogy több dolog közül választhatsz(engem pl. hardwares rész jobban mozgat) mint a kódolás. Bár egyre inkább azon az állásponton vagyok, hogy mindegy melyiket végzi el az ember, úgyis attól függ a jövője, hogy mennyire szereti csinálni és mennyit foglalkozik vele, itt szerintem csak alapokat adnak de azok legalább erősek.
Mellesleg azért kérdeztem, mert felvételikor nem volt bennem annyira kiforrva, hogy elte vagy bme, egyikről se tudtam semmit a ponthatárokon kívül, de egyáltalán nem bántam meg, hogy idejöttem és azért vagyok kiváncsi, hogy ti milyennek látjátok, meg miért pont oda mentetek, hogy kapjak valami képet arról a suliról is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Alakul a SpaceX Starlink európai ellenfele
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- weiss: Pant* rant
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Nintendo Switch 2
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Vezetékes FEJhallgatók
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Mobil flották
- PR-Telecom
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest