Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:58:47

LOGOUT.hu

Üdvözlünk a DUNE médialejátszók topikjában!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#5901) Rolibratyo


Rolibratyo
csendes tag

Sziasztok!

Lassan több mint egy hónapja boldog tulajdonosa vagyok az új Dune HD Max 4K lejátszónak.
Mint régi Dune tulajdonos régóta vártam, hogy a korábbi Max és Duo modellek után végre ismét azok hangminőségét teljesítő / meghaladó, de már 4K HDR tartalmat megjeleníteni képes asztali méretű lejátszó készüléket dobjanak piacra.

Amit vártam tőle: érezhető előrelépés kép és hangminőség javulás tekintetében az aktuális 4K képes Egreat A11 lejátszómhoz képest azt maradéktalanul teljesíti.

Ami miatt hozzátok fordulok: a gyári Dune Jukeboxot szeretném a Kodival kiváltani úgy, hogy csak borító kezelő felületként működjön és a Dune gyári belső lejátszóját használja a filmek videók lejátszására.

Kérdezhetnétek, hogy miért ragaszkodom ehhez a válaszom az alábbi:

A korábbi androidos lejátszómmal (Egreat A11) sikerült már ilyet megvalósítani külföldi fórumok leírása alapján és az elért eredmény egy kényelmes jól használható borítós felület volt (Kodi) a gyári lejátszóprogram (Egreatplayer [org.egreat.launcher]) kép és hangminőségénak megőrzése mellett, amely a következő előnyökkel bírt/bírna a Dune gyári Jukebox-szal szemben:

- Filmek és sorozatok külön mappákban
- Külön mappa a mostanában letöltött filmekhez (Recently added Movies)
- A frissen leszedett filmek szkennelése és azokhoz borító készítése automatikusan
- A törölt filmek automatikus eltávolítása a borítók közül (Watchdog Addon)
- Feliratok letöltése a Kodin belül (ha a Kodi saját lejátszóját indítottam el ez is jól működött)

Szóval a jót könnyű megszokni, itt most a kényelemre és szolgáltatásokra gondolok, ezt szeretném a Dunevel is megvalósítani.

Ehhez csupán a Dune gyári lejátszóját kellene „meghívni” a Kodin belül (playercorefactory.xml), de ahhoz tudni kellene pontosan mi is annak a neve, hogy rendesen működjön.

Próbaképp a VLC-t feltettem a Dunere azt gond nélkül megnyitja a Kodi mint External Player szóval, az alapok megvannak, nem lehetetlen amit szertnék csak a belső lejátszó progi neve kellene.

Valaki már próbált segítséget kérni a Dune terméktámogatói fórumon is, de ott sajnos nem tudtak neki segíteni.

Mivel a Pro 4K már több mint egy éve a piacon van és lehet arra már valaki megoldotta ezt, így a szintén androidos és Realtek RTD1295 procival rendelkező Max 4K-n is működnie kellene.

Segítségeteket előre is köszönöm

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.