Hirdetés

2024. június 29., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:28:18

LOGOUT.hu

A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#14150) Teréz Atya válasza mgy (#14139) üzenetére


Teréz Atya
senior tag

>>> En ezert nem mentem bele a PID reszelesbe, mert meg egy delutant ra is aldoznek, de nincs laptopom. Es csak egy OTG kablet kell szereznem a telefonomhoz. Juhe!
>>> Viszont ha makod van, egy erosebb karnal csak ciagnykerekezni fog, nem torik semmi, es megmenti a karon levo ESC-et is.
Ahogy lattam a Nighthawk 280-nal is vekonyabb, gyengebb karral kezdtek es nagyon gyorsan ezekre a bumszli karokra valtottak. Pedig ennek az alaplapjan van szo szerint minden.
En a helyedben utanaszimatolnek h az Eachine Falcon melyik ZMR vaz mutacioja. Gondolom sokkal tobben veszik egybeepitve a gepet mint kulon a vazat es hamarabb kibukhat h mi nem smakkol.
>>> A mini raceredhez - Naze32-nel lattam olyan gyari tuskesort, ami 90 fokban meg van hajlitva. Egy jobb cinezovel kikapod a mostanit es berakod az ujat. Van egy trukkom, amit a Samsungban tanultam:
Keses heggyel vegigforrasztod az osszes labat, majd kihuzod egyben a tuskesort. :D Sajna gyakorlat kell hozza. Esetleg elcsiped a muanyag tartokajukat es kulon-kulon forrasztod ki.
Beforrasztasnal meg azz osszes labat osszefolyatom forrasszal, majd lehuzom. 10-20 sec alatt megvolt a szkopom LCD-je, pedig az 40 tus csatit hasznal.
Amugy meg mindenkinek ajanlanek egy jobb hofokszabalyozos cinezot beszerezni, ha meg nem volt meg. Tisztabb, szarazabb, biztonsagosabb erzes. :)

[ Szerkesztve ]

A hedonizmus egyetlen elfogadható formája a kvadkopterezés! - koptergeza.blog.hu - www.youtube.com/channel/UCLtnLDubykhLEvDX0ZVUM8w - www.facebook.com/koptergeza

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.