- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Pajac: Átlátszó fém
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
SoulReaver #1898 üzenetére
SPOILER
Samuel Hayden, vagy Samael Heathen / Heiden? Samael Ószövegtségben a sátáni tulajdonságokkal rendelkező angyalok neve (nem feltétlenül Lucifer és nem feltétlenül gonosz), Heathen / Haiden pedig hitetlen, itteni értelmében tehát egyik oldalon se áll.
A doom marine elpusztítaná a poklot, míg a pokol elpusztítaná az emberiséget. Samuel a kettőt egyszerre használja ki és fel. A szörnyeket magában nem tudta megállítani, viszont a doom marine túl nagy pusztítást végzett (ld a hell energy konvertálók szétverése), ezért amíg nincs rá szükség, a biztonsági szelepet vissza kell küldeni aludni. A küldetését teljesítette, viszont az újjáépítést már csak akadályozná.
A kard jó kérdés.
-
pomorski
őstag
válasz
SoulReaver #1895 üzenetére
Viszont látására, és jó egészséget kíván.
-
SoulReaver
veterán
Valaki aki tud normálisan angolul, az elmondaná nekem, hogy a végén Samuel Hayden mit vakerál?
Köszi előre is
-
Aron1988
tag
válasz
bagyulajuve #1892 üzenetére
Lényegtelen, amíg nincs kikapcsolva a Dev mód (fogalmam nincs hogy lehet) addig bármit teszel, mindig ilyen lesz. Én is így jártam, ahogy te. Nem éreztem annyi lelki erőt, hogy utána nézzek, kitoltam a játékot másodjára is (utólag kód nélkül), azt csókolom.
-
bagyulajuve
addikt
az miért van, hogy pár napja indítottam új játékot a game slot 2-ben és elvittem akkor valameddig, ma meg folytattam volna és figyelmeztet, hogy használtam development módban...pedig nem
Gameslot1-ben volt "cheat"
Gameslo2-ben nem volt "cheat" -
cyberkind
félisten
válasz
SoulReaver #1889 üzenetére
Igen meg, ehhez könnyű volt.
Ha ésszerűen használod akkor nem kopik annyira. -
sz.mich
tag
Közben sikerült felvennem a játékot! MSI Afterburnerrel! Lol?
-
cyberkind
félisten
Én ma kezdtem el fejezetenként kitolni újra a játékot a titkok miatt, és nálam a favorit fegyver szinte mindenhova a duplacsövű, eszméletlen brutál cucc, minden ellen jó ha kellőképp közel van, 6 lövés egy baron of hell, a mancubus meg 4, nem is értem hogy maradt ez ki a 3-ból.
-
Ultrazord
tag
ha egyszer kimaxoltál egy rúnát és átváltasz másikra a kimaxolt képessége megmarad nálad?
-
sz.mich
tag
válasz
atidzsiforc #1881 üzenetére
Nem jó, egyszerűen nincs kép. Tehát az OBS-nél látnád az előnézeti képet, és nálam nincs semmi.
Oks, azt még kipróbálom, köszönöm!
-
atidzsiforc
őstag
válasz
sz.mich #1880 üzenetére
Nekem obsel siman vesz a doom, game capturet teszel a scenebe, annak a tulajdonsagaiban kivalasztod a futo exek kozul a doomot, start recording alttab vissza, gg. Vagy borderlessre allitod a jatekot es window capture/monitor capture is mukodni fog game capture helyett.
Amit meg szivesen ajanlok, ha csak rogziteni akarsz,az a dxtory, de az "fizetos".
-
sz.mich
tag
válasz
atidzsiforc #1875 üzenetére
Frissítettem a videokártyát, feltettem a shark codec packot, de egyik felvevővel (OBS-sel még a kezdő képkocka sincs meg, fekete a kép) sincs képem, csak hangom.
Marilllyo: Nekem nem volt bugos, meglett simán.
-
pomorski
őstag
válasz
atidzsiforc #1877 üzenetére
Hát akkor köszi az infót, nekem is sokat segítettél!
-
marilllyo
veterán
IDKFA trófeával, hogy álltok? Jól olvasom, hogy bugos?
-
pomorski
őstag
válasz
atidzsiforc #1875 üzenetére
Nem is tudtam, hogy ez is létezik.
-
sz.mich
tag
Nem tudja véletlenül valaki, hogy miért nem lehet rögzíteni a játékot? Se a bandicam, se a fraps nem működik. Vagyis majdnem. Az első képkockát felveszi, és utána már csak hang van. Másik játékot fel tudok venni velük, van kép is, hang is, de ez nem akar összejönni, már próbáltam az összes lehetőséget, ami a programokban elérhető volt.
-
SoulReaver
veterán
Még nem vittem végig, gondoltam vissza megyek és az elszalasztott secreteket meg guardokat, droidokat megkeresem( (#1861) marilllyo linkje alapján
), közben a fegyverek küldetéseit is megcsinálom, így majd a nagy bossra, kimaxolt cuccokkal mehetek
-
emmm
őstag
válasz
atidzsiforc #1865 üzenetére
Ha behozzák a co-op módot, esküszöm, hogy veszek egy 1070 custom kártyát hozzá, meg egy új monitort.
(#1867) mcwolf79
Elvileg az addig a pontig megszerzett pontjaid, rúnáid, challange-id maradnak meg. Nekem legalábbis így volt, pont a Lazarus pályát kezdtem újra, és csinálhattam megint a fegyver challange-et... -
Pöttön
őstag
válasz
atidzsiforc #1863 üzenetére
Remélem, hogy ez annak a jele hogy az E3-on bejelentenek hozzá majd valami pluszt.
Co-op mod-ot, vagy esetleg story dlc-t, vagy egy önálló folytatást (Mint a Wolf: New Order-nek az Old Blood) -
atidzsiforc
őstag
Ugy nez ki nemsokara jon az elso nagyobb update.
-
marilllyo
veterán
Ez alapján csipegetem fel amik elmaradtak.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
SoulReaver #1856 üzenetére
menubol vissza lehet menni. vegigjatszas utan nagyon gyorsan le lehet futni a palyakat. kiveve a masodikat, azon haromszazotvenket secrettel mutatjak be (jellemzoen a fel palyat oda-vissza nyitosak kozul), hogy ez itt most tenyleg Doom2. tobbi palyan lenyegesen jobb a helyzet.
ja google jellemzoen talal leirasokat mi hol van, pl a classic doom palyakat a map se jelzi.
-
marilllyo
veterán
Van két trófea / acsi, hogy tuningolj fel mindent egy kampány futás alatt. Gondolom, ha egy is elmaradt akkor kezdhetem elölről a játékot?! Utólag nem lehet "javítani".
-
emmm
őstag
válasz
SoulReaver #1853 üzenetére
Nekem egyelőre egyetlen secret maradt ki: amikor Dr. Hayden-nel találkozok a Lazarus pályán. A pálya elején van egy ajtó (ahol a HP\páncél\ammo-növelő cucc is van), azt sehogy nem tudom kinyitni. Az ajtó mögött az egyik páncélos katona rejlik, hogy kihúzzam belőle az upgrade-t. Az van ráírva, hogy threat miatt zárva, de ha kitakarítom a mapot, akkor nem tudok oda visszamenni, mert bezáródik a visszafelé vezető ajtó. Passz...a vécét is alaposan átkutattam, de semmi.
-
R3laX
addikt
Hali!
Mi az a parancs, ahol az ikont meg tudom úgy csinálni, hogy rögtön multiban indítsa a game-et? vmi +multiplayer, vagy mi?
-
SoulReaver
veterán
Létezik olyan, hogy kinyírtam minden szörnyet az adott pályán és nem tudok eljutni a secretig, mert le van zárva a rácsos kapu. Már a Titans realm után járok.. lehet nem vettem észre egy kapcsolót? Egyébként annyi mindent megtaláltam, hogy a páncél már fullos, már csak a kis droidokat kellene eröltetni
A doom3 -ban az a kis pók szerű robot jól jönne néha, hogy legalább az impeket leszedje, miközben a nagy dögöket osztom.. -
emmm
őstag
válasz
marilllyo #1851 üzenetére
A triple turret-es chaingun azért nagyon állat, azzal igazából ledarálsz bármit pillanatok alatt. Csak ki kell fejleszteni hozzá mindent és a challange is kell (lassabban melegszik), utána istenkirály fegyver. Addig hamar lankad a kedve
Azért az elején a sima gépfegyver nem rossz fegyver, bármelyik fejlesztése jól használható. Csak később jön a super shoti, és igazából nagyon más már nem kell.A rakétavető pedig igen, sajnos elég harmatos. 2x3 vagy 3x3 rakéta kell egy kicsit is komolyabb ellenfélbe, az nem túl erős. A remote-os részt még nem próbáltam, ott láttam olyan fejlesztést, amivel nagyobbat sebez. Impvadászatra, tömegre használható, valamint a beholdereket szoktam még vele leszedni, mert azok elég nagyot sebeznek.
-
marilllyo
veterán
Igen igen. Attól függ mennyien vannak körülötted meg mik. Ha summoner is van akkor először azt próbálom elkapni valahogy. H.K. nem para valóban sőt...a Baron-ba se kell sokkal több.
Egyébként én is így gondolom...ezt is írtam múltkor, hogy van a super shotgun meg a többi fegyver. Egyékbént vicces, hogy a rakéta sem ér szinte semmit a supershotgun-hoz képest.
Sajnálom picit, hogy a gépfegyverek kb. használhatatlanok a játékban. Max imp-ek ellen jó...esetleg lost soul....de amúgy.... Mancubus-oknál szoktam még gauss-szal spórolni a shoti lőszert.
-
emmm
őstag
válasz
mcwolf79 #1846 üzenetére
Ultra-Violence-n is így tolom most, rámentem a gyors glory kill-re + glory kill utáni gyorsulásra, így nem sebződöm közben. Gond nélkül megy, jobban haladok, mint normál nehézségen (=megszoktam az ellenfeleket meg a fegyvereket).
Szerintem csak annyi a lényeg, hogy a spawnolási sorrend a gyengébb szörnyektől az erősebbekig megy, így kiszámítható; tehát a láncfűrész+gauss siege inkább a végére (Mancubus, Baron) jó. Addig az én játékstílusomnak a super shoti fekszik.
(#1849) marilllyo: Hell Knight 3 lövés a super shotival, de inkább 2 + egy pici a lábára, akkor mehet a Glory.
-
marilllyo
veterán
Én minden arénában körbe körbe haladtam. Nem álltam meg egy másodpercre sem. Eléd csak az imp-ek ugranak ilyenkor az meg egy lövés. A Hell Knight szépen lemarad és hátra hátra lősz egy sorozat raksit.
A legidegesítőbb dög az a teleportálós szörnycsaj izé. Summoner vagy mi.
-
Ghoula
senior tag
válasz
proci985 #1840 üzenetére
Azért a régi Doom-okhoz képest ez kb sehol sincs, mivel mindig bezár egy-egy arénába. Inkább a Q3-as stratégiákat kell feleleveníteni.
Ettől függetlenül jó játék, csak pl ezzel azt a lehetőséget is elveszi tőled, hogy elcsalogasd a monstereket.
A stratégia...., párszor próbáltam okoskodni, de igazából célravezetőbb lett,ha berongyoltam a tömeg közepébe, és kaszaboltam. -
oriic
HÁZIGAZDA
-
marilllyo
veterán
válasz
proci985 #1840 üzenetére
Igen egyébként a játék több annál, hogy "mészosztlősz". Az arénákban lévő powerup, lőszer, hp-t jól kell beosztani. Illetve, hogy mikor veszed elő a bfg-t vagy a láncfűrészt. Nálam persze ez úgy nézett ki, hogy végigspóroltam az egész csatát attól tartva, hogy nem lesz lőszer a bfg-hez mikor nagyon kéne.... Na hát én kb csak a főbossra lőttem vele négyet.
-
Vladi
nagyúr
válasz
proci985 #1838 üzenetére
Köszi a választ. Szerintem ez nagyon jó kis eleme a játéknak én anno rendszersen alkalmaztam. Tulajdonképpen a doom egy logikai játék, nem?
No remélem sokáig lesznek itt népek, én momentán 55 gigát se tudok felszabadítani. Úgyhogy találkozunk 1-1,5 év múlva, addig vigasztalódok doomsdayel.
-
cyberkind
félisten
válasz
marilllyo #1835 üzenetére
Én csak a végefelé kezdtem el gránátozni de ott aztán sűrűn, főleg a főboss-nál amikor minden értelmes cuccból kifogyott a kakaó, egy élmény volt, viszont nagyon sokszor csak a sok nagy és nehéz szörnyhullám után jut eszembe hogy van itt BFG, vagy rakétavető vagy más nagy cucc amit elfelejtek használni.
-
marilllyo
veterán
Nah én is kitoltam.
Két negatívumot tudnék felhozni. A pályák változatossága. Oké...én értem, hogy mars meg pokol...de azért egy kicsit jobban is lehetett volna variálni. Pl. Doom3-ban volt csatornarendszer meg ilyenek. Valami. Annyira egyhangú az egész pályadizájn, hogy már túlzás.
A másik meg, hogy fegyverek közül volt a super shotgun..meg a többi. Gránátot nem használtam. Hologram azt sem tudom mi...
Szerintem baromi jó volt. Igazi retro shooter..semmi egyéb. Kifejezetten örültem neki, hogy nincs ez az xp-s fejlődgetős cod féle baromság. Faék egyszerűségű a játék de mégis működik. Jól kell játszanod és mehetsz előre. Ennyi. De pont az lényeg, hogy itt egy játék és az a lényege, hogy játssz. Mégpedig ügyesen.
Bátorság volt ilyet kiadni 2016-ban de lám működik. Bár félek, ha nem ID vagy Doom lenne akkor kisebb lenne a népszerűség.
PS4-en toltam végig (kontrollerrel
) de nem volt nehéz(normalon). 4x kezdtem újra a fő bossfight-ot de mindig ippen csak milliméterek hiányoztak. Egy "fészkes" rész volt szinte rögtön a BFG megszerzése után aminek sokszor neki kellett futni. Persze, ha nem spóroltam volna a BFG-vel.
-
melega
őstag
Érdeklődni szeretnék, hogy a Doom Reboot mennyivel lett nehezebb mint a 3. része?
Tudom aki nem pörög benne meghal tehát jóval nehez3ebb gondolom mint a Duke Nukem Forever, Battlefield és CoD sorozat.
-
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
'93 óta játékos, első FPS-ek a Catacomb-3D, Wolf 3D és Blake Stone, 20 éve quaker.
Tömören; egy egészen jól modernizált implementációja a régi játékrendszernek, nem több, nem kevesebb. A durván 15 órányi single fasza (ha minden kis rejtett zúgot meg csellendzset meg akarsz csinálni, lesz a duplája), a multi bleh - semmi köze az aréna shooterekhez.
A gépigény: i5-2400, 8 GB, GTX 750 Ti 2 GB és 720p-ig kellemes framerate-ek medium graf (+egy-két high) + effektekkel és 2x élsimítással.
800 x 600-ban 120-160 fps (i5-3470, 8 GB, GTX 750 Ti SC).Igen hosszas cikk készülőben.
Ha konfigot fejlesztesz, Sandy Bridge óta az AMD felejtős. Intel + nVidia.
-
cyberkind
félisten
Kitoltam én is végre, azért normalon a vége eléggé nehézre sikerült, oké, a pokolban voltak nehezebben pillanatok de ez messze a legnehezebb volt de sikerült végre.
Ami pedig a játékot illeti, a multija tökéletesen nem érdekel, a single része ki****ott jó volt, kb mint egy új Brutal Doom, imádtam minden percét és pont ez a baj vele hogy szerintem rövid lett, pedig annyiszor mentem vissza a pályákon vagy erre vagy arra és végül amerre a küldetés volt és még így is csak 13-14 óra volt, az biztos hogy többször előfogom még venni, egyébként ezenkívül 10/10 Doom játék, remélem lesz folytatása illetve valami single DLC mert annyira jó volt, ez meg a Wolfenstein kombója így 2 évente kb tökéletes, nagyon várom az E3-at hogy mit hoz a Bethesda ami ehhez hasonló. -
sz.mich
tag
válasz
atidzsiforc #1824 üzenetére
Jaj, igen, olyan is van (bár nekem megtalálta név alapján is). Szóval akkor sorban: L1M1 (BR9RWZG9); L1M2 (9SVCEWQN); L1M3 (6VSRTPD7).
-
sz.mich
tag
Én meg közben próbálgattam a pályaszerkesztőjét. Döbbenet, hogy mennyi map kerül fel. Szerintem 1 nap 50 simán. Totál el lehet benne veszni. Csináltam én is három pályát, amolyan folytatásosakat (single player). Ha gondoljátok, lessétek meg. Lockdown (campaign) L1M1-től L1M3-ig. Nagyon nehezek.
Ha ti is csináltok/csináltatok, írjátok már be a nevét, mert az a community valami káosz. Hát ott megtalálni valamit...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
proci985 #1817 üzenetére
Volt lehetősége kipróbálni, így került hozzá 2db 2GB-s 960.
Többre számított, és őszinte leszek Én is. Én azt hittem, hogy 1080, 1200-re azért elég egy 2GB-s 960, hát úgy néz ki nem feltétlen. Az SLI meg, hát, vicc kategória.
emmm: Elvileg legfrissebb driver, lehet, hogy akkor az 1200p kavarja meg az 1080p-hez képest, nem tudom. De stabil 60 fps-t nem sikerült belőle kihozni high-on, low árnyékokkal, és DoF nélkül sem.
-
emmm
őstag
-
törölt tag
válasz
bigbadforty #1809 üzenetére
Steamen van money back guarantee, ha 14 napon belül, kevesebb, mint 2 órát játszottál a stuffal.
Nyilván, ha végigtoltad, és úgy nem tetszik, akkor már csak lepontozhatod max, pénzt - sajna - vissza nem kapsz. -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
proci985 #1814 üzenetére
Tapasztalható volt.
1 kártyával pedig 1920*1200-ban, hát.. Nem erőltetném a kérdést. Mármint, 960-nal. Oké, jobb a helyzet az 560Ti-hez képest, van közöttük pár generáció, de közel sincs akkora ugrás, mint amennyit várna az ember az "instant get" jelzővel elhintett kártyával.
-
Zoli bácsi
őstag
válasz
SoulReaver #1808 üzenetére
Köszönöm, meg is néztem az apróban, újonnan van 32-ért 750TI. Az enyém gondolom elmenne 15-ért, ennyit meg simán rááldozok.
-
kriszpontaz
veterán
válasz
Bootyhunter #1755 üzenetére
Meg kellene várnod a Vulkan patch-et, és utána kiderül mennyire van szükség a cserére.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
SoulReaver #1808 üzenetére
Hát, havernál GTX960 2GB-vel 1920*1200-ban high 30-50 fps között ingázik, medium-on ki lehet belőle hozni 60-at, de ott is néha beesik, AA nélkül is.. Viszont ami szép, 960 SLI-vel sem sokkal jobb a helyzet.
A saját kártyája egy 560Ti 448sp, azzal lowon 30 fps körül van..
-
SoulReaver
veterán
válasz
Zoli bácsi #1807 üzenetére
Lentebb írtam a GTX 750Ti-vel kb medium grafikán türhetően menne, de egy GTX960 -al többet is kitudsz hozni belőle.
Előbbi 35-40k, utóbbi 55-60k körül van, újonnan. Itt PH aprón vannak olcsóbbak garanciával biztos.
-
Zoli bácsi
őstag
Hali! Nekem nagyjából megvan a gépigény, a VGA gyengus, 7790 OC 1gb. Ezen gondolom nem menne..Viszont melyik lenne a legolcsóbb kártya amivel lehetne tolni?
i5 4440, 8gb ram.
Egyébként én nem 30+, hanem 40+ vagyok, közel az 50+-hoz...és a régi Doom miatt érdekelne a játék, azt toltam valamikor, amikor a házassággal együtt az asszony számítógépet is hozott...
KösziSzerk: cpu típus javítva, lemaradt egy 4-es
-
-
SoulReaver
veterán
Hali!
Én 30+ vagyok, tegnap írtam róla egy keveset
Egyik haveromnak 750Ti-n FHD-ban 30-40 FPS-el megy medium grafon. 775 konfigja van, de abból is az erősebb fajta. Volt nála egy hónapig egy gtx970, azzal közel olyan jól mentek a játékok, mint nálam. proci limit csak kevés játéknál jött elő.
-
Vladi
nagyúr
-
Vladi
nagyúr
Na srácok... milyen lett? Nem követtem a fejlődést.
Főleg a régi motorosok véleményére adnék, 30+ feletti korosztály, akik még a 90-es években tolták a régit.Más: a gépigény az komoly?
55 giga hely, valami brutál proc, meg vga. 8 giga ram.
Az én gépemen legalább elindulna?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- BestBuy topik
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen monitort vegyek?
- Apple MacBook
- Óra topik
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- ASUS ROG Gaming PC 14900K // RTX 5070 Ti // 32GB RAM
- Kedvező áron! Eladó TP-Link TL-SG2008P Omada SDN POE+ Alza Gari 2029.11
- Eladó Unifi US-8-60W POE Switch
- 8 DARAB! HP ELITEBOOK LAPTOP (Tartós, Elnyűhetetlen) 850 G8, 840 G8, 840 G9, 830 G8 x360
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest