Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Filmek / Sorozatok 2024/2025
- Garasoskodás
- Cybertruck Taipeiben
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
emmm
őstag
Megszerzési sorrendben: sima shoti gránátvető része (az elején szerintem ez a jobb választás), utána gépfegyver micro-missiles, rakétavető lockolós ág, duplashoti (egyértelműen!), gauss siege mód, gépágyúnál meg a 3-turretes megoldás. Utána már tökmindegy.
Akinek szuperek a reflexei és kellően gyors a gépe, annak a sniperes módok valszeg jobbak (gépfegyver, majd később a gauss esetén).
A rakétavető remote missiles ág pl. szerintem nem egy nagy szám. -
atidzsiforc
őstag
-
Pala
veterán
7970-es az talán a valaha volt legjobb AMD-kártya (5 éves kari, de még most is használható full hd-ra!). Nekem volt egy referencia darab elképesztő tuningpotenciállal, valami 1300MHz körüli GPU-val is elrohangált ha nem csal az emlékezetem. Nagy hülye voltam, hogy eladtam, a mai napig simán ellennék vele.
-
R3laX
addikt
Az jó kis kártya , van abban is tartalék rendesen .>>3DMark<<
[ Szerkesztve ]
-
Robizm#
csendes tag
Az biztos, hogy többet nem ezt a vonalat választom ( pedig még egy éves sincs az új configom ) mert mindig vacakolni kell szinte minden játékkal,nem értem régen mikor NV kombóm volt nem jött elő ennyi probléma...
Sőt a steam vagy más fórumokon is hasonló gondok jelentkeznek, senki sem tud fix megoldást.
Azt sem értem miért csak 390 vonalat erősítették a legújabb amd driverrel, mert a többire nem térnek ki, hogy lényegesebb javulás lenne.. -
Keeperv85
nagyúr
"Szerintem alapból nagy kár ezt és a Doom 3-mat összehasonlítani..."
Pedig látványban ahhoz húz, csak kidolgozás terén nem ér el odáig... Hangsúlyoznám, hogy nem azzal van bajom, ami van, hanem ami nincs. Ezt a játékot jó pár éve azzal érvelve tervezték nulláról újra, mert a Doom 4 akkori verziója lelketlenmek tűnt. Hát ez most nem tűnik, ez az...
"Azon kívül hogy mind kettő fps, és mindkettőnek Doom a neve, nagyon nincs hasonlóság a kettő között."
Ez az én egyik fő problémám éppen. Ennyi erővel ugyanis ennek lehetne akár más címe is, avagy amannak...
"Az meg hogy ez grafikailag egy Doom 3 HD, felfogható így is, ennyi erővel minden fps ami a Doom 3 után jelent meg az egy Doom 3 HD.... "
Ha csak még egyet tudsz mondani, ami a Mars-Pokol vonalon mozog és démonok vannak benne... Tőlem lehet a többire is igaz...
-
Maxtreme
addikt
Igen ahhoz.
Egyébként érdekes dolog hogy a denuvo a modderek életét megkeseríti, mivel pl az új tomb raider-nél az eddigi részekhez is használt Texmod nevű program nem müxik.. (ahogy érzékeli a védelem hogy valami hozzá akar férni a játékhoz, dob egy hátast.)
De ha a csalás meg simán müxik akkor..[ Szerkesztve ]
-
laceszgamer
addikt
Végül is, csak 12 év van köztük, akkoriban azért elég jó volt az. Na jó, Half Life 2 tényleg jobb volt hangok erén, ha már egy időszakból nézünk.
Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 16 Pro Max 256GB desert/sivatagi titán új, bontatlan, gyári független
- Nagyon jó ár Új állapot 100% akksi apple gari 2025.01.31-ig 55k értékű kiegészítő.
- MSI GEFORCE GTX 1080 TI GAMING X videókártya eladó
- Apple Watch Series 7 45mm Midnight Aluminium Case, GPS
- Dell Latitude 5400 / i5-8365u / 16Gb DDR4 / 256Gb SSD / FHD IPS / újszerű állapot / Excellent akku
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest