- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
emmm
őstag
Megszerzési sorrendben: sima shoti gránátvető része (az elején szerintem ez a jobb választás), utána gépfegyver micro-missiles, rakétavető lockolós ág, duplashoti (egyértelműen!), gauss siege mód, gépágyúnál meg a 3-turretes megoldás. Utána már tökmindegy.
Akinek szuperek a reflexei és kellően gyors a gépe, annak a sniperes módok valszeg jobbak (gépfegyver, majd később a gauss esetén).
A rakétavető remote missiles ág pl. szerintem nem egy nagy szám. -
Pala
veterán
7970-es az talán a valaha volt legjobb AMD-kártya (5 éves kari, de még most is használható full hd-ra!). Nekem volt egy referencia darab elképesztő tuningpotenciállal, valami 1300MHz körüli GPU-val is elrohangált ha nem csal az emlékezetem. Nagy hülye voltam, hogy eladtam, a mai napig simán ellennék vele.
-
R3laX
addikt
Az jó kis kártya
, van abban is tartalék rendesen .>>3DMark<<
-
Robizm#
csendes tag
Az biztos, hogy többet nem ezt a vonalat választom
( pedig még egy éves sincs az új configom ) mert mindig vacakolni kell szinte minden játékkal,nem értem régen mikor NV kombóm volt nem jött elő ennyi probléma...
Sőt a steam vagy más fórumokon is hasonló gondok jelentkeznek, senki sem tud fix megoldást.
Azt sem értem miért csak 390 vonalat erősítették a legújabb amd driverrel, mert a többire nem térnek ki, hogy lényegesebb javulás lenne.. -
Keeperv85
nagyúr
"Szerintem alapból nagy kár ezt és a Doom 3-mat összehasonlítani..."
Pedig látványban ahhoz húz, csak kidolgozás terén nem ér el odáig... Hangsúlyoznám, hogy nem azzal van bajom, ami van, hanem ami nincs. Ezt a játékot jó pár éve azzal érvelve tervezték nulláról újra, mert a Doom 4 akkori verziója lelketlenmek tűnt. Hát ez most nem tűnik, ez az...
"Azon kívül hogy mind kettő fps, és mindkettőnek Doom a neve, nagyon nincs hasonlóság a kettő között."
Ez az én egyik fő problémám éppen. Ennyi erővel ugyanis ennek lehetne akár más címe is, avagy amannak...
"Az meg hogy ez grafikailag egy Doom 3 HD, felfogható így is, ennyi erővel minden fps ami a Doom 3 után jelent meg az egy Doom 3 HD....
"
Ha csak még egyet tudsz mondani, ami a Mars-Pokol vonalon mozog és démonok vannak benne... Tőlem lehet a többire is igaz...
-
Maxtreme
addikt
Igen ahhoz.
Egyébként érdekes dolog hogy a denuvo a modderek életét megkeseríti, mivel pl az új tomb raider-nél az eddigi részekhez is használt Texmod nevű program nem müxik.. (ahogy érzékeli a védelem hogy valami hozzá akar férni a játékhoz, dob egy hátast.)
De ha a csalás meg simán müxik akkor..
Új hozzászólás Aktív témák
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Gold Edition! Olvass!
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest