- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
Új hozzászólás Aktív témák
-
s912
aktív tag
Sokan pedig szidják bethesda-t és id-t (bár az az id már nem a régi id. egyedül Willits van még ott, meg talán Kevin Cloud), de én rettenetesen bíztam bennük, hogy nem ba***ák el
Persze sokan vannak, akiknek a multi része nem jön be, de ők más játékokhoz hasonlítják (valószínűleg emiatt)
-
persil
nagyúr
válasz
MasterMark #2898 üzenetére
Pedig tenyleg peldasan optimalizalt jatek, ilyen kodokat kene lerakni mindenkinek
Raadasul minimumon is jobban nez ki, mint sok mas mai jatek. -
persil
nagyúr
válasz
MasterMark #2895 üzenetére
Igen, ertelek en is gondoltam erre (legeloszor) viszont akkor minden alkalommal elfogyna, hogy lehet, hogy orakig nem fogy el? Kozben persze van palyabetoltes is. Maskor meg mar a leges legelso inditasnal elfogy...? Keptelenseg, akkor mindig erzekelnem a hibat egy bizonyos ido utan.
De koszonom a javaslatot!
s912
Koszonom, megnezem! -
persil
nagyúr
válasz
MasterMark #2893 üzenetére
A problemamhoz egyiknek sincs semmi koze, mert ha ilyesmirol lenne szo, akkor mindig szarul menne, de mint mondtam, van, hogy orakig jatszok gond nelkul 50-60 fps-sel. :/
De ne legyek mar bunko, ne haragudj, szoval igen hdd-n van, es 8gb rammal.
-
persil
nagyúr
Kov. fizubol veszek egyet es a laptop melle rakom, hatha jobb lesz
Elejetol fogva sajna.
Megy a vulkan api is aham, de azzal is elofordult mar ilyen :/
Az a "baj" hogy teljesen random, van, hogy sokaig semmi baja, de van, hogy inditas utan egybol szar, ezert nagyon nehez tesztelgetni. -
persil
nagyúr
Nálam elég hektikusan működik, független a hibátlan optimalizációtól.
Laptopon játszom gtx 950m-mel és 768p-ben mindent mediumra állítva 55-60 fps stabilan, nagyobb játszótereken talán 45-re le-leugrik, de semmi akadás/szaggatás.(fhd, ugyanígy med-ben már csak 30-40, szóval ha komoly akció van, akkor beesik 30 alá, így ezt mellőzöm, ide kell az fps)
Viszont! Néha, valahogy, mintha szerencsétlenül sikerülne betöltenie a pályát és beállításoktól független 15-30 fps, bármit is csinálok. Aztán checkpoint reload, vagy kilépek és újraindítom, akkor megint megy hibátlanul, ahogy kell neki. Csak pálya betöltés után jön elő a probléma(akkor sem mindig, mondjuk 3-ból 1x). Amikor épp megy a lövölde, akkor folyik a játék normálisan.
Na ez mitől lehet, mit tudnék vele csinálni?
Mielőtt leírja valaki a slágereket(szaralaptop, vegyé' 1080ti-t, kella32gbram, stb) leírok egy-két száraz tényt, amivel felesleges vitatkozni:
1. Remekül megy a konfigon a játék, a beállításaimhoz tökéletesen elég, fent írtam is, ha kevés lenne a játéknak, akkor mindig kevés lenne, nem csak, amikor olyan kedve van.
2. Nem melegedésről/throttlingról van szó. Van, hogy indítás után egyből hülyén sikerül betölteni és akkor diavetítés azonnal, de van, hogy megúszom hülyeség nélkül és 2 órán keresztül játszok gond nélkül. Plusz néztem is már, hogy mi a helyzet.
3. Igen, kifizettem a köcsög windows-t és a játékot is.
4. Driverek frissítve, más program/játék nem csinál ilyen anomáliákat. Far cry primal-t pl szerintem ki tudnám úgy játszani, hogy fel sem kelek a gép mellől.Bármilyen ötletet meghallgatok, a segítséget előre is köszi!
-
espeke
tag
Nektek melyik pálya volt igazán nehéz?
Igazábol tényleg ajánlom a nightmare-t, mert jó pörgős lesz, én se toltam végig életembe 1-2 -nél több fps-t.
Az első 2 pálya nehéz volt, mert nem lehetett moddingolni. Első impes rész pl.
Aztán szerintem az egyik legnehezebb rész az Advanced Research Lab vége, a bfg megszerzése után.
Itt vagy 50-szer meghaltam. A Vegás pályán az arénás, tartóvalamit kilövő rész húzos, de utána rosszabb a a vonatos rész. Néha a Kadingir Sanctum se volt könnyű.
Tényleg mindig mozogni kell végig, pillanatra sem megállni, akkor se ha majdnem leszedtél egy mancubust, csak menni tovább, majd legközelebb. Egyedül a summonerek ajánlott időben elkapni. Mindenki a pinkie-t mondta, nekem nem tünt nehéz ellenfélnek, a para és nehéz részeket a pálya felépítése és a szörny-kombók adták (pl mancubus+baron of hell+caco ez nem egy jó kombináció). Ja, és a vegás pályánál jó szolgálatot tesznek a syphon gránátok, amiket eddig alig használtam plusz életért. Messze a legtöbbet a super-shotgunt használtam a masteryével meg a gauss canoon-t és végül a rocket launchert. Vki felmoddingolta a pisztolyt? vicces lehet.Összeségében tök jól összerakott játék, pörgős, pályák, szörnyek minden oké. Végig a legutáltabb ellenfelek a hell guardok, az impek (hehe) voltak. Jól ki van egyensúlyozva, mert ha sok az ellenfél cserébe van valami power-up vagy élet csomag.
ui: kicsit gyenge pont, hogy a boss-fightok aránylag könnyűek voltak.
-
espeke
tag
válasz
Vadernagyúr #2886 üzenetére
Ja
Szerintem az ultra-violence (asszem a 3.) pont jó lehet erősség/haladás szempontból.
De Nightmare meg kihívás. És a vicc, hogy aztán tényleg sokkal könnyebb. Most vagyok a 8. pályán és már "séta a parkban". Kicsit jobb lett volna okosabb AI vagy több szörny, valahogy nehezíteni. Vagy nem upgradelni az életerőt, páncélt...közbe tudod állítani az erősséget asszem
Talán Nightmarerről nem lehet levenni.
Első 3-4 pálya után, leszámítva egy-két-há..négy nagyobb fight-ot nem túl nehéz már, mikor belejössz, de akkor mikor nekiálltam az első pálya, első impes részénél biztos voltam 1 jó órát. Nem, inkább többet. De aztán talán már túl sok is a modding, upgrade, szörnyek ismerősek (persze után is van nehezebb rész, hála istennek -
espeke
tag
Jó tanács : aki először áll neki a játéknak, legalább a 3. nightmare elötti fokozaton tolja végig.
De, legjobb, ha mindjárt a Nightmare-el kezdiMert bár az első 2 misszió igazi sz*vás, de aztán az fejleszthetőséggel megugrik a dolog. Azután is vannak izzadós fight-ok, el is időztem valamelyiknél 1, másfél órát, de megéri ezen tolni. Igazából "kicsit" könnyüre is sikeredett, miután tudod használni a fegyvereket, ismered a szörnyeket, etc.
Amit nagyon kiemelnék, az a hihetetlenül jó optimalizáltság, ami nem csak a Vulkannak köszönhető. Először egy e7500-re raktam fel 4 giga rammal és bár hosszúak a töltési idők, Vulkannal eldöcögött 7750-el. Bár nem tudom a későbbi pályáknak elég lenne ekkora RAM, de szerintem 6GB-vel frankón fut. Persze, sokkal gyorsabban betölt 4+ rammal. És 7750-el játszható, sakkozni kell a grafikai beállításokkal és a vulkant használni, de nem játszhatatlan. Persze, inkább valami erősebb karit javasolnék, egy 750ti-vel kicsivel FHD alatt frankón elmehet. Mert elég szép a grafikája és egy ilyen játék igényle az fps-t (inkább több fps, mint szebb grafika a DooM-nál). De akkoris zseniális, hogy egy 2016-as és jól kinéző játék elment nálam. Ehhez képest az AC: Unity 2014-ben készült cucc, borzasztóan megy és nem is néz ki ilyen jól. Remélem, ez lesz a jövő (persze gépet azért újítanom kell
, mindenki jól járna vele.
7750 és Vulkannal nekem tök jól megy, cpu-t kevésbe terheli, de mondjuk szar a monitorom és csak 1280-on tolom. ez ddr5 1 gigás kártya. Low-Med féle beállításokkal, shadow meg lights lent. Bár gondolom a legtöbben nagyobb reso-n tolnak, arra mar nem igen jó ez a kártya. Fagyásom sose volt. AMD kártyához a TSa8x a legjobb vagy az Off Anti-aliasingnél
-
zsolti1debre
tag
válasz
atidzsiforc #2883 üzenetére
Koszonom, akkor igy mar ertem.
-
atidzsiforc
őstag
válasz
zsolti1debre #2881 üzenetére
200-ra van limitalva
-
Vadernagyúr
senior tag
válasz
zsolti1debre #2881 üzenetére
Attólfügg milyen géped van.. Lehet,hogy tényleg annyival fut,kitudja
-
zsolti1debre
tag
Sziasztok!
Lehet buta kerdes, illetve lehet, hogy mar volt szo rolla korabba, de ahogy visszaporgettem az elozmenyeket, nem talalom.
Tehat megvettem a Doom-ot. Felraktam. Beallitottam minden maximumra. A monitor felbontasat csak 1920x1080-ra tudtam allitani, mert sajna nincs jobb monitorom. Elinditottam aa jatekot es bekapcsoltam az FPS countert, ami meg is jelent a jobb felso sarokban. Ez a szamlalo majdnem mindig kereken 200-at mutat, neha-neha leesik 170-190 kozze, de majdnem mindig pontosan 200. Ez mi miatt van? Tan ennyire van maximalizalva az FPS ertek? Vagy valami hiba a keszulekemben? (Mert azt nagyon hihetetlennek tartom, hogy valami konstans es eppen 200.)
-
Cheesus
senior tag
Sziasztok
Az lenne a kérdésem, hogy teljesen újra kell kezdenem a játékot, ha az összes rúna/fegyvermod stb-ért járó achit meg akarom szerezni, vagy elég ha a Mission Selectből kiválasztom az adott pályát?
Ha majd elkezdem a legnehezebb fokozaton nem akarok túl oskat bajlódni azzal, hogy megint elkezdek kóborolni a pályán, bár lehet nem úszom meg -
tiv83us
veterán
válasz
Ghostman78 #2873 üzenetére
Ne "reklamozd" az ilyesmit itt a PH-n, plsthx.
-
R3laX
addikt
válasz
Én mikor igp-vel, HD4000-rel teszteltem az eredeti gémet, fekete képernyő fogadott, nem is erőltettem... Mivel egy tört, agyontömörített vmi, az is valószínű lehet, sőt biztos, h nem egy igp-vel telepítették, amit utána tömörítettek, ezért full bezavarodik. Ajánlom ncore fórumot, vagy ahonnan szerváltad
most mondanám, h csinálj steamben játékfájl ellenőrzést, de törttel nehéz lesz
.
-
laceszgamer
addikt
válasz
Balck box-ot azért annyira ne reklámozd.
Engem nem zavar, de vannak akik nem nzik jó szemmel az ilyesmit a forumon.
-
-
MK VII
veterán
válasz
Frissíts Intel IGP drivert. [link]
Különben meg nem tudom.. Csak találgatni tudok.. DVGA nélkül bármi lehet... -
MK VII
veterán
válasz
Ghostman78 #2871 üzenetére
Visual C++ telepítve legyen a legújabb. Direktx, net keretrendszer is friss legyen..
Gép újraindítás is helyrehozhatja.Illetve itt egy videó, hogy, hogy tudod megoldani.
-
Ez milyen hiba ?
"Az alkamazás nem tudott megfelelően elindulni. (0xc000007b)"
-
laceszgamer
addikt
válasz
atidzsiforc #2862 üzenetére
5,3GB-ot eszik nightmare on FHD-ban, legalábbis nekem 8GB-osak a karik és mindkettőnél ennyi volt a legtöbb amit láttam.
-
kriszpontaz
veterán
R7 260X-el tolja valaki (1GB)?
-
Ueda
senior tag
válasz
Ragnar_ #2859 üzenetére
Tulajdonképpen igazad van ...
A GPU-Z -n (HD 7750 1 GB, vulkan) nálam így jelenik meg a memória használat (példa) :
Memory Usage (Dedicated), Memory Usage (Dynamic), a kettő összege :
697 MB + 1422 MB = 2119 MB
vagy
741 MB + 1376 MB = 2117 MB
Másrészt most néztem, hogy az alsóbb kategóriákban még mindig GCN 1 architektúra van. Tehát a legújabb Radeon R7 450 is GCN 1-es. [link] Így már értem, hogy miért jó az 5 éves kártyám. (Úgy képzeltem, hogy alsóbb osztályokban is fejlettebb az architektúra.)
-
Ragnar_
addikt
Tegnap megnéztem ugye kijött már jónéhány update snapmaphoz, és van néhány kifejezetten jól sikerült pálya. Az elejéről választva. (Egyikben beaconokat kell lerakosgatni a pokolban pl.)
-
Ragnar_
addikt
válasz
atidzsiforc #2862 üzenetére
Igen, pontosabban a nightmare textúra beállításokhoz, de azt, ha jól tudom nem is engedi nightmare-re állítani, ha nincs meg az 5Gb Vram
-
Ragnar_
addikt
válasz
Vadernagyúr #2860 üzenetére
Jaja, főleg ultra beállításokhoz asszem talán 5Gb.., 4K-ra meg lehet, hogy még több..
-
Ueda
senior tag
válasz
MasterMark #2847 üzenetére
+1 Nálam is előjött ez a vulkan fagyás. Régebbi (16.12.2-jan3) driver megoldotta. De így legalább látható, hogy valami még nincs a helyén. VGA : HD 7750 1GB . Más anomáliákba is belefutottam. Az egyik mission végén elfehéredő képbe többször is belefagytam.
-
MK VII
veterán
válasz
MasterMark #2851 üzenetére
Legyél figyelmes. Múlt héten láttam valahol megint 67%-os akcióban. Talán a cd galaxisban.
Én is még tavaly 4700ft-ért vettem. -
R3laX
addikt
válasz
MasterMark #2851 üzenetére
Hajrá: CdKeys.com Én itt vettem még 9100 körül megjelenéskor a kulcsot.
-
MasterMark
titán
válasz
MasterMark #2850 üzenetére
Úr Isten, zseniális ez a játék. Kétszer nyomtam végig a demót vigyorogva.
Amint lesz akcióban vesze m is meg. És persze Vulkannal 100+ FPS.
-
tiv83us
veterán
Par honap kihagyas utan, most ugy tunik lesz vegre idom befejezni. Felvettem egy epic klippet Berserk-moddal, szanaszet tepek minden bossot, zombiet ami elem kerul. Total gamer orgazmus
Klikk a kepre!
Ha tetszik, adj a thumbs-up, like, es subscribe!.
A jovoben csinalok meg multis videokat a DOOM-rol, mand Marcius zegetol stallok Mass Effect Andromeda MP guide-okra.
Errol YouTube es Twitch stream is kezdodik magyar ido szerint 17:00-kor, Marcius 20-an.De hogy visszaterjunk off-ra, itt van meg egy tegnapi meszarlasom, 3-4 perc max, szerintem be fog jonni, foleg a konzolosknak, mer' ugye tudom a mustard race az becsukott szemmel leterit egy Szájber-Dímont.
-
MK VII
veterán
válasz
MasterMark #2847 üzenetére
Esetleg próbálj meg egy régebbi drivert.
Nekem a 16.11.4-es van fent. Ezzel a játékaimnak semmi gondja.. Minden rendben. -
MasterMark
titán
Hmm, ez érdekes hogy mondod mert elég gyenge procim van a kártyához képest. (A8-7670K)
Az OpenGL-es átállítást megcsináltam a Steam-ben indítási opcióval, szóval az oké, csak a Vulkan-t akartam volna kipróbálni. Mondjuk így is megvan a 60 FPS kb. szóval nem rossz, csak ki akartam volna próbálni.
-
MK VII
veterán
válasz
MasterMark #2845 üzenetére
Helló.
Nekem akkor csinált ilyet amikor pentiummal próbáltam a Vulkan-t. Aztán vettem egy i5-öt és ment rendesen..
Viszont valami nem kóser amúgy sem, mert anno Vulkan/Ultra beállításokkal szépen ment, most meg, ha Ultrára akarom tenni akkor ugyan ez a crash fogad.
Át kell írni .local fájlban egy értéket és visszaáll OpenGl-re. -
MasterMark
titán
Üdv
Doom demo steam-ről, Vulkan-ra kapcsolva crash-el indításnál. Ötlet, hogy miért lehet?
RX 470, driverek legfrissebbek.
-
MK VII
veterán
Sikerült.. Megtaláltam..
-
MK VII
veterán
Skacok..
Olyan balesetem volt, hogy beállítottam Vulkan alatt az Ultra minőséget és kifagyott a játék... Újra belépve sincs semmi más csak fekete képernyő meg az fps meg ilyen adatok.
Furi, mert ment eddig szépen..
Mit kell átírni a cfg-ben, hogy vissza tudjam állítani High-ra? -
Sz_Imre
senior tag
Üdv.
Olyan problémán van a játékkal, hogy időközönként amikor játszom, egyszer csak nem tudok lőni-ütni semmit sem csinálni, de úgy egyik pillanatról a másikra. Vulkannal és opengl-be is próbálva előjött a jelenség. Mit lehet tenni vagy mi a megoldás rá? (A játék eredeti, vga driver: 372.90, gép adatai az adatlapomon)
-
törölt tag
válasz
SoulReaver #2831 üzenetére
Végigvittem!
Zseniális lett ez a rész, hozta a régi Doom hangulatát, megvolt benne a Quake 3-as dinamizmus
Doom 3-ban főleg a hell pályák tetszettek, nehezményeztem is, hogy miért olyan keveset raktak beléjük, erre itt lett egy csomó
Azt hiszem ezt a játékot nem lehetett volna sokkal jobban megírni, ritkán mondok ilyet!
Kérdés: visszamentem level 1, UAC-re megtaláltam minden titkos részt (beleértve a retro pályát is) viszont a challengek még mindig nem elérhetőek
Miért?? Illetve látom h a pálya leges-legelején a térkép szerint van még egy labirintus a pálya alatt, de lövésem sincs hogy lehet oda eljutni
Videokat se találtam róla
-
törölt tag
Most járok a Cyber demonnál, ez kb a játék hány %-a lehet?
Meg láttam, hogy easter eggként vannak régi Doom 1-2-es pályák bent. Ezeket hogy lehet megtalálni?
-
R3laX
addikt
válasz
SoulReaver #2825 üzenetére
s912-nek az van
, ő használja 60hz vsync-el, sztem aki használja, főleg multiban, tesztelje ki, hogy egy jó ideig nélküle nyomja, majd visszakapcsolja. Meg fogtok lepődni mennyire rossz
.
s912: A másik meg az, hogy még 85Hz-et is simán tud a monitorod(cirilül jó lesz?
), nehogy már 60-on játsz
.
-
R3laX
addikt
Sztem játsz egy 30 percig nélküle, aztán nyomd be, majd rájössz mennyire késik vsync-el. Már rég rád rántja az ellen a shotit, mire neked elindul a képernyő
.
SoulRaver: Szóval GTX 1080 + low graf?
Sztem már nem azt a quake korszakot éljük, vagy ki hogy érzi... én 4 év quake3 után már benyomtam a r_picmip 5-öt a maradék 5 évre, de már ennyire nem vagyok fanatikus, na meg itt sokszor noname arcok ellen nyomod, meg simán látni az ellent, illetve bőven megvan az az fps..., na meg nem is nehéz hozni egy első helyezettet...
-
R3laX
addikt
válasz
sid.:Rc211v #2817 üzenetére
Vulkannal dob is a sebességen egy kicsit, ha nem is annyit, mint egy AMD-n, de dob: >>Lesd<<(mondjuk ez régebbi videó, azóta sztem még szembetűnőbb, vagyis hülye az, aki nem azzal használja
) .
-
sid.:Rc211v
őstag
Na kipróbáltam a vulkannal és jó. Nincs röcögés. Akkor így fogom nyomni
-
atidzsiforc
őstag
válasz
sid.:Rc211v #2813 üzenetére
Adaptiv vsync-el is? En a helyedben kikapcsopnam multiban, csak magaddal szursz ki, ha stutterel ha nem.
-
s912
aktív tag
válasz
nálam ht-vel is vajsimán megy ..
-
Ragnar_
addikt
válasz
OpenGL és Vulkan verziónál is ugyanúgy ?
-
sid.:Rc211v
őstag
Sziasztok. Van egy kis gondom a játékkal. Most cseréltem procit i5-6600k-ról 6700K-ra. Mulitba szoktam nyomni. Egyszerűen nem tudom miért, de i7-tel be-be röcög a játék. Nem fps vissza esésről van szó, vsync on-nal játszok fix 60fps-el. Nem tudom máshogy mondani be-röcög, be-mikrlagol. Egy pillantra. Rohadtul zavaró. Ha kikapcsolom bios-ba a HT-t, megszünik a dolog ! vaj sima a játék és egy szemernyi akadást, vagy lagolást nem tapasztalok. mint 6600K-nál. Mi lehet a baj ? Nem szereti a játék az i7-et? Valaki tapasztalt ilyet i7-tel ? A gépen minden alapon van nincs semmi tuning.
-
Vladi
nagyúr
A doom hogy skálázódik több processzor magra? Van jelentősége?
-
mcwolf79
veterán
Üdv!
Másnál is előfordul, hogy a kampányból nem lehet kilépni?
Rákattintok a megerősítés gombra, és megfagy a játék. Feladatkezelőből kell kilőni. -
melega
őstag
válasz
laceszgamer #2807 üzenetére
Biztos vagy te abban hogy a Doom (2018-as) 2. részében a single playerhez is kell majd a net?
Szerintem, ha nem co-op módban lesz játszahtó a story akkor ez egyjátokos campaignhoz nem kell állandó internet kapcsolat. -
melega
őstag
Samu szerint 2018-ban jelenik meg a játék 2. része meg is veszem ha nem kell hozzá állandó internetkapcsolat.
Mivel a multit csak úgy tudom játszani, hogy kiviszem a ps4-et az előtérbe lehúzom a netkábelt a set top boxról összekötöm a ps4-el meg a fönti tvt a ps 4-el anyám nem tud fönt tvt nézni, apukámnak meg bekavr az internetes távmunkájába, egész nap dolgozik estig.
Úgyhogy remélem ott a camapignhoz, és a snap maphoz nem kell álladnó internetkapcsolat, hanem offline módban is játszható lesz. A campaign remélen nem co-oip lesz a leírtak miatt.
-
Ragnar_
addikt
válasz
laceszgamer #2801 üzenetére
Nem tudom nekem még tölti..
-
Kapunk pár új pályát, vagy új sztorit? Vagy mi ez a több mint 11 gigás frissítés?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gurulunk, WAZE?!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Linux kezdőknek
- Azonnali fotós kérdések órája
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Kerékpársportok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest