- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Kempingezés és sátrazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
s912
aktív tag
Engem is, igen. Asszem horvát, de nem vagyok benne biztos. Apja és fia, felváltva játszanak. Hogy melyik a pro-bb gamer, az is jó kérdés. De ugye távolról jött ember azt mond, amit akar
Én ilyen "repülő" marine-okkal szoktam találkozni. Ezekszerint van már cheat hozzá? Vagy bug és azt használja ki? -
laceszgamer
addikt
Én is játszok minden mai játékkal jóformán, pedig 7 van a gépen, és nem is tervezek 10 re váltani a közeljövőben.
A 7 bevált a Win 10 meg szimplán nem tetszik, ha nem muszáj akkor meg minek váltani.
Szerintem elég sokan vagyunk így ezzel, főleg, hogy azért a 7 közel sem olyan mint az XP volt a sok biztonsági réssel.Az meg még nagyon odébb van hogy DX12 érdemben mutasson valamit.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Na jah..
Csak alapból vannak kósza anomáliák a régebbi OpenGL használat miatt..
Őszintén szólva számomra is meglepő, hogy 390-nel WQHD-ban vígan beesik 30-40 fps-re. Arról nem beszélve, hogy használhatlan ugye a Vsync, szintén a radeon-oknál.
Csak ez is vicces, hogy úgy volt ígérve, hogy a megjelenés után nemsokkal jön, ehhez képest, még mindig semmi.
Azért low-on már van különbség, szörnyeken főként észrevehető.
-
marilllyo
veterán
We hope you’ve been enjoying your time playing DOOM! It’s been less than a month since launch, but the team at id Software has been hard at work preparing to deploy DOOM’s next game update, which will arrive later this month.
In the meantime, today we are releasing a multiplayer improvement update for DOOM. This includes rebalancing of some multiplayer weapons based on your feedback: the Chaingun, Rocket Launcher, and Combat Shotgun. This update will also reduce the wait time between matches to 60 seconds. Last but not least, Clan Arena and Freeze Tag will now require the winning team to complete 5 rounds in order to win the match. The multiplayer improvement update will begin today at 10:30 ET —this is a server-side update, and will not require a download, though it will require a server outage, which we anticipate will be about an hour. As always, we appreciate your feedback and we hope you’ll continue to let us know your thoughts.
For DOOM’s next game update, we will be releasing the patch notes later this month, which will include several improvements and features. We thought it was important to share some of those improvements with you now:
Added Photo Mode for taking in-game screenshots
Added Classic DOOM weapon placement/view model option (1st person view option)
Added new Snapmap features (including skybox windows) and AI pathing and logic fixes.
Fixed various bugs including players accidentally triggering Dev Mode and Trophy/Achievement bugs (IDKFA, Every Nook and Cranny).These are just a few of the improvements and fixes coming later this month, but we wanted to provide an update as soon as we could. Thank you all for your continued support. We greatly appreciate you taking the time to provide your feedback. We hope you’re enjoying your time in-game and we can’t wait to share more with you soon.
-
törölt tag
Mondjuk ja, ha újban gondolkodsz, mindenképp érdemes várni, meg ha régiben, akkor is, csak akkor azért nem esik annyit az ár.
1080-ak már 500 font (700 dodó) alá estek az USA-ban, mondjuk founders editionok egyelőre, azoknak meg problémás a hűtésszabályzása, de aszonnyák, a köv driverben javítva lesz ...nekem £180-ba fájt egy rendesen kitakarított, hibátlan, Giga Windforce
Ám ha megint Ati-t veszel, ugyanúgy lehetnek problémák, és nem mert lassú, vagy sz@r, hanem, mert dilettánsok írják a drivert.
Amik, nem mellesleg HTPC-n, köröket vernek a zöldekre, mert oda meg nekik nincs normális driver, szvsz egy filmet nem lehet megnézni, kadenciahelyesen, anélkül, hogy pár drop, vagy skip becsúsznaGTX1060 launch, idén ősszel. De azzal is várnék pár hónapot, a megjelenés után, szal sztem, ha 10xx-et akarsz, akkor jövőre.
Persze, ha kevésbé vagy árérzékeny, akkor mehet, de akkor meg ne 1060-at vegyél.cr33p
Lehet, hogy 3.5 giga, de ultrára maxolva bőven hozza a 60+ fps-t, nm-hez meg úgysem elég. Amúgy no offense, évekig AMD-m volt, szal nem vagyok megszállott, egyszerűen van olyan stuff, amikkel gondok vannak.
nV oldalon is, fentebb írtam. -
R3laX
addikt
Mókás, most felraktam a 60Hz-es monitort crimsonban 70Hz-re az egyedi felbontások-nál. Erre most nem 30FPS-re lockolja, mikor 70FPS alá megy(66FPS), hanem 35-re
. Mind1, úgy látszik ez ilyen szar marad
. Egyik srác pont most írt, hogy Crimsonban a teljesítmény hatékonyságot off-ra kell tenni és megoldódik, csak neki R9 390-en van ilyen beállítás, nekem 280X-en nincs.
-
SoulReaver
veterán
60FPS lenne a plafon, ha 60hz-es a monitorod nem? Vagy az amd ennyit tud? Vedd lentebb a grafot és meglesz a 60
Más:
Játszottam ma 3 órát, full hangerőn...
Nagy hangfalakból van 5.0 rendszerem és nagyon nagyon durvák a hangok... Amikor kivégzem a dögöket, hörögnek, nyögnek, csontok törnek, elég élvezetes
GTX 970-em van, egyedül az árnyékot nem tudtam a legmagasabbra állítani, meg még valami másikat, annak most nem jut eszembe a neve. Ezekhez már 5gb vram kell minimum. De így is meg van a stabil 60fps, mivel FHD Tv-n tolom, de bőven elég azt hiszem. Vsync nélkül nem próbáltam, de feleslegesnek tartom, mert nem sok különbség lenne 60hz-es képfrissítés mellett 60 és 80 fps között.
Már meg van a rákitláncser is, megpróbáltam vele azt amit a Quake 3 Arena-ban, hogy a lába elé lövök, így splash-ből is elég jót ad nekik...
Nekem nagyon adja az új DOOM, jók a pályán elrejtett secretek is, gondosan megkeresem őket, nem sietem el a végig tolást, mert egy időre meg akarok szabadulni a wot "világától".
Multi-t még nem néztem, de ha lehet csapatban lövöldözni és van PH-s csapat, szívesen csatlakoznék.
-
Pöttön
őstag
Az Ati kártyáknak sose volt gond a teljesítményükkel, (nekem is a másik gépbe egy MSI Lighting HD7970 GHZ dübörög,na meg technológiailag is egy kicsivel előrébb vannak a konkurenciánál).
Ellenben a támogatottságuk az már más tészta, driver gondok, fps ingadozás stb, mint ami pl itt a Doom-nál is tapasztalható... -
cyberkind
félisten
Karcsú és csak félig igaz, mert pl itt a 970, hiába bírná szerintem simán a Nightmare-t de nincs vram, ugyanez van a 780-nál is ha valami kéri a többet sajnos nem fog menni mert kevés a vram, de hogy teljes legyen a dolog akkor 290X vagy 970 más nem jöhet szóba minimumra.
-
R3laX
addikt
Persze ha több bizalmi körön megy át a kulcs, mondhatjuk(úgy érezhetjük), hogy megbízhatóbb
.
-
Rasiel
senior tag
Ahogy olvasom a kommentben, amire válaszoltál, hogy az ALT+TAB-os módszer nem működik. OpenGL játékról van szó, így driverből rá lehet kényszerítetni a triple buffering-et, ami megoldaná ezt a problémát, természetesen úgy, hogy előtte játékban be kell kapcsolni a V-Sync-et. Legalábbis Nvidia Control Panel-ben eképpen működne, gondolom AMD-nél is van egy ilyen lehetőség... Keress olyat a Crimson illesztőn belül, hogy (OpenGL) triple buffering és a játék .exe-jére engedélyezd!
-
R3laX
addikt
Ja amúgy a game-ben szinte minden ultra, shadows quality-t vettem le mediumra, meg az antialiasing: fxaa1x-es, illetve a depth field antialising-et fölösnek tartottam. Így átlag 70FPS, igaz a kártya 1200/1750-en izzik (3DMark Fire Strike Graphics score:10200). Várjuk a patch-t azért
, ha tényleg ilyen rosszul teljesítenek tesztek alapján.
-
Ragnar_
addikt
Én is 3rd party cégnél vettem a kulcsot és még sehol semmi, viszont paragon early acces probléma nélkül azonnal működött ugyanonnan. Nekem azt írta az infónál, hogy a megjelenéskor lesz elérhető a kulcs, szóval még nem érdemes aggódni, ha éjfél után 5 perccel sincs kulcs én majd akkor kezdek el aggódni
Persze nem mondom, hogy rossz lenne, ha már le lenne töltve dehát annyi kedvezményért 1 nap késés belefér.
-
s912
aktív tag
Elvileg már játék megjelenésekor "élni" fog a DLC (multi):
Three new maps
One new weapon
One new playable demon
One new armour set
One new piece of equipment
New hack modules and taunts
New customization colours and patternsEach of the three DLC packs will cost $14.99 (£11.99) or obtainable via the season pass, costing $39.99 (£29.99).
-
csana
senior tag
Úgy tudom (bár nem vagyok szaki), hogy az adaptív, az csak a monitor frekvenciánál magasabb fps-nél lockol, alatta meg nem. Viszont ránézésre stabilnak tűnik a 60 fps (elvétve be be röccen 58-ra) ami nem indokolná hogy szinkronizálás alatt hirtelen 20-30 fps-re zuhanjon a dolog, hatalmas laggal párosítva. Lehet hogy valóban nem bírja a gépem a v-syncet, de akkor nélküle komolyabb ingadozásra számítanék. Még tesztelgetem a drivereket, hátha rálelek valamire.
-
-
kriszpontaz
veterán
Fix 60 FPS, semmi beesés, semmi lag.
Viszont: ugyanolyan tetü lassú a játék mint alfában. Mintha sárban gyalogolnál. Vannak új fegyverek (amik gyakorlatilag szart sem érnek).
Játszottam egy órát, a multija továbbra sem érdekel, szerintem kinőttem már én ebből. Egyre inkább elmegy a kedvem tőle, pedig többet ölök mint halok. Daemon Riun-t egyszer sem sikerült felszedni. Volt hogy átmentem rajta és az orrom elől az utánam jövő enemy vitte el.
Ez a weapon skinezés meg armor skin annyira gyerekes hogy nem igaz. Az egész pályán citromsárga rikító szövegkiemelők futkosnak. Nem értem, ezt a játékot ilyen felesleges hülyeségek nélkül nem lehet eladni? (Ja nem, mert akkor nem lehet külön DLC-t csinálni belőle).Veszem is elő a DOOM 2-t azt úgyis félbehagytam a múltkor. Egy reményem van hogy a Single részét nem cseszik el.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- DOOM - The Dark Ages
- Villanyszerelés
- Milyen légkondit a lakásba?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Autós topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Kamerarendszerek telepítése //// Gyengeáramú hálózatok kiépítése //// Informatikai segítségnyújtás
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged