- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- gerner1
- Hieronymus: Három júniusi képem
Új hozzászólás Aktív témák
-
cyberkind
félisten
válasz
proci985 #1918 üzenetére
Jóval több van ebben a játékban mint gondolná az ember, igazából ilyenkor a legfájóbb hogy csak 13 pálya ami először hosszú meg sok, aztán már csak rövid szórakozás, pont mint a Wolfenstein.
Egyébként lehet hogy már a pokol irányította őt és ezért kell neki a kard amivel talán mindenre képes lehet egy olyan valaki aki tudja kezelni?
Vagy 2. rész vagy DLC de nagyon nyitott még ez. -
törölt tag
válasz
proci985 #1904 üzenetére
DooM final interaction
english:You've won - it's over. You stopped the invasion, and closed the portal. But it's come at a price. - Argent, VEGA.
This entire operation. You see, I've watched you work - come to understand your motivation.
You think the only way is to kill them all - leave nothing behind. Without Argent Energy it will be worse. I don't expect you to agree.
But with this, we can continue our work.
I am not the villain in this story. I do what I do, because there is no choice.re-routhing tether coordinates ... complete (gépi hang)
Our time is up.
I can't kill you - but I won't have you standing in our way.
Until we see each other again.pacsi/puszi
-
Ghoula
senior tag
válasz
proci985 #1840 üzenetére
Azért a régi Doom-okhoz képest ez kb sehol sincs, mivel mindig bezár egy-egy arénába. Inkább a Q3-as stratégiákat kell feleleveníteni.
Ettől függetlenül jó játék, csak pl ezzel azt a lehetőséget is elveszi tőled, hogy elcsalogasd a monstereket.
A stratégia...., párszor próbáltam okoskodni, de igazából célravezetőbb lett,ha berongyoltam a tömeg közepébe, és kaszaboltam. -
marilllyo
veterán
válasz
proci985 #1840 üzenetére
Igen egyébként a játék több annál, hogy "mészosztlősz". Az arénákban lévő powerup, lőszer, hp-t jól kell beosztani. Illetve, hogy mikor veszed elő a bfg-t vagy a láncfűrészt. Nálam persze ez úgy nézett ki, hogy végigspóroltam az egész csatát attól tartva, hogy nem lesz lőszer a bfg-hez mikor nagyon kéne.... Na hát én kb csak a főbossra lőttem vele négyet.
-
Vladi
nagyúr
válasz
proci985 #1838 üzenetére
Köszi a választ. Szerintem ez nagyon jó kis eleme a játéknak én anno rendszersen alkalmaztam. Tulajdonképpen a doom egy logikai játék, nem?
No remélem sokáig lesznek itt népek, én momentán 55 gigát se tudok felszabadítani. Úgyhogy találkozunk 1-1,5 év múlva, addig vigasztalódok doomsdayel.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
proci985 #1817 üzenetére
Volt lehetősége kipróbálni, így került hozzá 2db 2GB-s 960.
Többre számított, és őszinte leszek Én is. Én azt hittem, hogy 1080, 1200-re azért elég egy 2GB-s 960, hát úgy néz ki nem feltétlen. Az SLI meg, hát, vicc kategória.
emmm: Elvileg legfrissebb driver, lehet, hogy akkor az 1200p kavarja meg az 1080p-hez képest, nem tudom. De stabil 60 fps-t nem sikerült belőle kihozni high-on, low árnyékokkal, és DoF nélkül sem.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
proci985 #1814 üzenetére
Tapasztalható volt.
1 kártyával pedig 1920*1200-ban, hát.. Nem erőltetném a kérdést. Mármint, 960-nal. Oké, jobb a helyzet az 560Ti-hez képest, van közöttük pár generáció, de közel sincs akkora ugrás, mint amennyit várna az ember az "instant get" jelzővel elhintett kártyával.
-
Vladi
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 25
- Milyen okostelefont vegyek?
- PlayStation 3
- Autós topik
- Már az Apple AI-igazgatóját is elcsábította a Meta
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Formula-1 humoros
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- TP-Link HX220 WIFI AP bontatlan új.
- GAMER PC: Új RYZEN 7 5700/5800X +RTX 5060/5060Ti/5070/5070Ti +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Sony CDP-XE530
- Western Digital WD Red Plus 3.5 12TB 7200rpm 256MB SATA3 (WD120EFBX)
- ZBook Fury 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A3000 32GB 1TB magyar vbill ujjolv IR kam gar
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- IPhone 15 128GB Zöld ÚJ! 12 Hó Jótállás!
- Kingmax 2x2GB DDR3 RAM eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest