- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
Új hozzászólás Aktív témák
-
pomorski
őstag
Akinek az új frissítés már lejött, attól kérdezem, hogy mi a helyzet a mentésekkel? Megvannak, vagy megint eltűntek, mint legutóbb? (Legalábbis néhány kollégánál is, meg nálam is eltűnt az összes mentés.)
-
atidzsiforc
őstag
fegyverhangok sztem megosztora sikerultek, nekem bejonnek, de pl van aki a plasma gunt tul tompanak talalja stb.. (de sokkal-sokkal jobbak, mint a doom3ban), zeneileg meg sztem uberkiraly [link]. multiplayerben nehez hallani a lepeseket viszont, az engem idegesit kicsit. (mondjuk az eredetiben sem volt egyaltalan footstep, de na, azota hozzaszoktunk
) a demonhangok meg sztem 10/10
-
Nyugis
senior tag
Üdv
Én anno meg 486-os gépen ismerkedtem meg a játékkal.
Annyi lenne csak a kérdésem hogy vajon hangzás tekintetében is felül múlja az elődöt? -
laceszgamer
addikt
válasz
jaffa 2843 #2292 üzenetére
Én azt sajnálom, hogy nem vették külön a multit és a singlet, mármint letöltésben. Nekem sincs már fenn, de igazából a fő oka az volt, hogy nem akartam ekkora játékot tárolni amiatt, hogy néha a single-re felmegyek keresgetni még rejtett dolgokat vagy achizgatni.
Ellenben ha külön le lehetne tölteni a single részt, tuti fenn lenne. -
válasz
-
Ry0K3N
senior tag
válasz
Én is most akartam írni hogy mi a pitsa mennyííí?
Mit peccsel ez ennyit? -
válasz
Nekem is tolt 12gb ot, mi a fene ?
-
Most gondolt egyet és elkezdett 12 GB-ot letölteni a Steam. Normális ez?
Már így is 55 GB a DOOM mappa.
-
pomorski
őstag
válasz
jaffa 2843 #2286 üzenetére
Nekem nem lagos, de csak néhány FPS-el ad többet, mint az opengl-el. (Legalábbis a vertikális szinkron kikapcsolása óta.) A kártya 4gb-os.
+@(#2289) Ry0K3N: Amikor annyiba került, akkor nekem 4-5 ismerősöm is megvette. Én még 13,000 körüliért vettem, de megérte.
-
kriszpontaz
veterán
Rápróbáltam a Demo-val a Vulkan-ra (i5 4670k, HD7950). Eddig minden maxon volt (1080p), kivéve az árnyékminőség, az HIGH beállításon. Átlag 45-60 FPS-em volt OGL alatt, most 55-70 FPS úgy, hogy ULTRA-n van az árnyékminőség, pályaszakasztól függően. Valahogy beltérben kevesebb az FPS mint amikor kiér az ember a szabadba.
Ha HIGH-ra lövöm az árnyékokat, akkor van átlag 60 FPS. Nightmare beállításon már bevisít hogy kevés a VRAM, és hajlamos droppolni az FPS is, akár 20-25-ig. -
30z.Samu
félisten
válasz
atidzsiforc #2287 üzenetére
Én az A8 7600-as APU-t nem merem nyaggatni ilyenekkel, örülök, hogy megy.
Tegnap a Cyberdemon-nal szívtam egy jó órát, mire sikerült leteríteni.
-
atidzsiforc
őstag
válasz
jaffa 2843 #2286 üzenetére
Fura nekem nem lagos
-
-
bivalyolo
őstag
Kijött a demóhoz is a vulkan, gondoltam kipróbálom hát csalódás lett a vége..
nem hogy több de még kevesebb az fps ugyanazokkal a beállításokkal, mint opengl esetében. -
30z.Samu
félisten
Én itt vettem a fórumon egész jó áron.
Igaz nem tudok vele annyit játszani időhiány végett, meg van hogy kedvem nincs leülni játszani. De minden percét élvezem ennek a játéknak és rég volt ilyen! Arra meg pláne nem gondoltam, hogy pont a Doom lesz ilyen, amit nem nagyon szerettem régebben.
-
melega
őstag
Megvárok a játékkal egy nagy leértékelést, ha lesz is csak jövőre.
Idén más lesz, sött jövőre is az UNcahrted 4 elsöbbséget élvez -
tomas9320
tag
válasz
atidzsiforc #2270 üzenetére
SSD-n van a játék. (Samsung 840EVO).
Nem tudom mit lehetne kezdeni vele. Tűzfalon is átengedtem, vírusirtó is kilőve. -
tomas9320
tag
Üdv!
Valaki tudna-e abban segíteni hogyha elindítom a multiplayert és tölti a szervert mért áll meg 91%-nál? Utána csak kidobja hogy megszakadt a kapcsolat.
Írták a játékban hogy belehet valahogy állítani a portokat de azt nem tudom hol lehet. -
s912
aktív tag
aki multizik, írjon privátban és vegyük fel egymást!
-
Ragnar_
addikt
válasz
Viper26 #2262 üzenetére
Másodszorra minimum ultra violence fokozaton érdemes játszani, úgy azért ittott már oda kell figyelni. Rúnák weapon upgradek azért hasznosak, meg persze a suit upgradek.
(Secreteket ritkán találok, néhány doomguy figurát találtam, de kart titkos pályarészekhez még egyet sem, majd 3. végigjátszásnál nightmare fokozatonrúnákkal se szoktam nagyon sokáig szüttyögni, ha látom, hogy nem megy skippelem)
-
s912
aktív tag
válasz
pomorski #2258 üzenetére
végig persze. "Rászoktattam" a doom-ra
Előtte zdoom-ot tolt single-ben.. Vagy velem co-op-ot LAN-ban
Fejleszd az area scanning képességedet és ha titkos körül jársz, hang jelzi.. Vagy találd meg a.. teljes térképet és úgy látod az egész pályán az elrejtett cuccokat.
Persze ahogy érzed -
Viper26
nagyúr
Akkor folytassuk, mert sosem érünk a végére.
-
Ragnar_
addikt
válasz
30z.Samu #2247 üzenetére
Rendszer meghajtó Users/Username/Saved Games/id Software/Doom/base könyvtárban van egy olyan file, hogy 'Config.local' van egy olyan sor, hogy
r_renderAPI "0"
Szerintem ez lehet az OpenGL, és úgy tudom, ha ezt az egész filet törlöd akkor alapbeállításokkal indul legközelebb a program. (bár érdemes egy biztonsági másolatot készíteni, ha mégsem..
)
-
30z.Samu
félisten
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szűkségem. Akartam játszani a Doom-al, nézegetem a beállításokat, látom hogy ott a Vulkan. Nem tudtam mi az, gondoltam megnézem, azóta se kép se hang. Egyszerűen nem indul el, gondolom a Vulkan sem indul el minden gépen. De azért csinálhattak volna annyit, hogy esetleg visszarakja OpenGL-be, mert a gépem nem megfelelő hozzá. Most újratelepítem a játékot, hátha azzal megoldom a gondot. De ha esetleg nem, akkor valakinek van ötlete hogy lehet resetelni a beállításikat?
-
killer095
őstag
válasz
kriszpontaz #2243 üzenetére
Egy i5 alap órajelen 3.5ghz, és egy 280x
-
pomorski
őstag
Én kipróbáltam Vulkan-al. Lett is kb. 20 FPS növekedés, de emellett néha-néha (szóval ritkán) megakad a játék egy-egy negyedmásodpercre. Úgyhogy én kénytelen voltam lemondani erről extra 20 FPS-ről és visszaváltani a "régire". Más tapasztalt ilyet?
-
killer095
őstag
Az én konfigommal Openglben full maxon (igaz csak 1366*768 felbontáson) a legelső poklos pályán 32-24fps
Vulkánnal 110-80A hitetlenkedőknek képpel is tudok szolgálni
-
laceszgamer
addikt
válasz
kriszpontaz #2240 üzenetére
Rálesek este majd mit mutat a dolog.
-
kriszpontaz
veterán
válasz
laceszgamer #2236 üzenetére
Ha a maximális részletességű grafikont kiíratod, vagy külső programmal tudod mérni a terhelést, valószínű hogy azt fogod látni hogy 0% GPU load van a 2. kártyán.
-
Pala
veterán
válasz
Szerintem sokkal több fps-ed lenne, ha működne.
Én kapok 1db 380X-szel 80-120 körül, te meg 2db 290X-szel (amiből már 1db is érzékelhetően erősebb az én karimnál) 110-160? ott tuti nem megy a CF, vagy ha mégis, akkor igen rossz hatásfokkal.
-
kriszpontaz
veterán
válasz
Menni megy, de csak 1 GPU aktív nem?
-
laceszgamer
addikt
válasz
kriszpontaz #2235 üzenetére
Nem tudom, de nálam nem volt gond, megy szépen.
-
kriszpontaz
veterán
válasz
laceszgamer #2229 üzenetére
A Vulkan jelen pillanatban úgy tudom nem támogatja a több GPU-s megjelenítést. Rosszul tudom?
-
pomorski
őstag
válasz
zsolti1debre #2231 üzenetére
Nekem 4GB-os kártyám van, majd megnézem, ha időm engedi és megírom a tapasztalataimat (később).
-
törölt tag
válasz
zsolti1debre #2231 üzenetére
Radeonoknál számít, amennyire én tudom.
-
zsolti1debre
tag
Kiprabaltam a vulkan patch-el,de nem jott FPS novekedes.Vajon csak azert, mert gyengus a kartya?GTX960,2GB.
-
Pala
veterán
válasz
laceszgamer #2229 üzenetére
Érdekes, nálam csökkent az ingadozás, de ami a legfontosabb, hogy a minimum fps igen jelentős mértékben nőtt (kb. 50%-kal).
-
laceszgamer
addikt
Két 290X-el a 90-120 közötti FPS-ből lett 110-160, az ingadozás valahogy nagyobb lett Vulkan-al, igaz az átlag bőven magasabb így is.
-
280x, kb. 20fps pluszban, stabil, hasít a vulkan..
-
Drizzt
nagyúr
En 980ti-vel azt tapasztalom, hogy vulkan alatt microstutter van.
-
Pala
veterán
Azt a q.., nálam 380X-en kapásból dobott +15-25fps-t a Vulkan.
Néhol még többet is. Mintha hirtelen egy klasszissal erősebb vga lenne a gépben.
-
Adam_Shepard
addikt
Főleg a PS4 táborhoz szól a kérdéscsokor:
- javították már a trophy beragadásokat?
- az a klasszik nézet bekerült már ami keringett a neten pár hete, hogy középen van a fegyó?
- multizni szokott innen valaki, vagy van esetleg csoport rá? -
Ry0K3N
senior tag
Ez az a cucc ami a harmadik részben volt és töltötte az életedet?
-
kriszpontaz
veterán
DOOM (2016) Vulkan | i5-750 4.0GHz + GTX 970 Gameplay
Na ennek legalább van látszatja nem úgy mint a DX12-nek.
-
kriszpontaz
veterán
válasz
abridabri #2208 üzenetére
Na ez nagyon jó hír
. Ha valakinek van HD7950 vagy R9 280/280x, azt is tesztelhetné. A DEMO nem kapja meg a Vulkant?
How does it run? Doom (2016) Vulkan vs OpenGL - GTX 980 / i7 6700k
-
Ragnar_
addikt
Semmi extrát nem vettem észre kb. ugyanúgy megy mint OpenGL módban...
-
R3laX
addikt
Akinek 280X-e van írhatna mi változott, kíváncsi vagyok. Eladtam a 280X Toxicot, a héten jön a 480.
-
válasz
kriszpontaz #2207 üzenetére
Uristen , rohadt jo ez a Vulkan , vartam a javulast , nade ennyit
Legtobb beallitas ultra +16x Anizo +1x MSAA
Atlag 90 fpsbol lett stabil 130 . Neha felszalad 160ig .
VeeeeeeeeeegreeeeeeeeeEgy apro bajom van, hogy nem mukodik az MSI afterburner OSD vulkannal ,igy nem latom a hofokokat .
-
kriszpontaz
veterán
válasz
atidzsiforc #2205 üzenetére
Az AMD tulajoknak kellene tesztelni, mert elsődlegesen azok profitálnak belőle. Ez az első normálisan működő Vulkan port, azért érdekel.
-
sz.mich
tag
Én ugyanúgy fagyok 20-30 perc után...
-
atidzsiforc
őstag
válasz
kriszpontaz #2204 üzenetére
neked mit jelent az eles?
980ti-vel hiaba tesztelem, anelkul is atomjol ment
-
kriszpontaz
veterán
válasz
atidzsiforc #2202 üzenetére
Aktív is vagy csak papíron? Tesztelné valaki mennyi pluszt ad?
-
pomorski
őstag
válasz
atidzsiforc #2202 üzenetére
Ó de jó!
-
atidzsiforc
őstag
Vulkan support elesitve
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Stellar Blade
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Formula-1
- BestBuy ruhás topik
- Path of Exile (ARPG)
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- További aktív témák...
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- HP Probook 640 G2 (14FHD/i3-G6/8GB/256SSD/Magyar/Win11) - Szép!
- AMD Ryzen 5 5500 - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Kamerarendszerek telepítése //// Gyengeáramú hálózatok kiépítése //// Informatikai segítségnyújtás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Lenovo Legion 5 15ACH6 Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged