Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Pajac: száz pí
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Új hozzászólás Aktív témák
-
SoulReaver
veterán
válasz
marilllyo
üzenetére
elvileg ez az Remélem jól linkeltem. 15:38
Utolsó előtti aréna, kinyílik az ajtó és a bal lépcső alatt.
-
emmm
őstag
válasz
marilllyo
üzenetére
A triple turret-es chaingun azért nagyon állat, azzal igazából ledarálsz bármit pillanatok alatt. Csak ki kell fejleszteni hozzá mindent és a challange is kell (lassabban melegszik), utána istenkirály fegyver. Addig hamar lankad a kedve

Azért az elején a sima gépfegyver nem rossz fegyver, bármelyik fejlesztése jól használható. Csak később jön a super shoti, és igazából nagyon más már nem kell.A rakétavető pedig igen, sajnos elég harmatos. 2x3 vagy 3x3 rakéta kell egy kicsit is komolyabb ellenfélbe, az nem túl erős. A remote-os részt még nem próbáltam, ott láttam olyan fejlesztést, amivel nagyobbat sebez. Impvadászatra, tömegre használható, valamint a beholdereket szoktam még vele leszedni, mert azok elég nagyot sebeznek.
-
cyberkind
félisten
válasz
marilllyo
üzenetére
Én csak a végefelé kezdtem el gránátozni de ott aztán sűrűn, főleg a főboss-nál amikor minden értelmes cuccból kifogyott a kakaó, egy élmény volt, viszont nagyon sokszor csak a sok nagy és nehéz szörnyhullám után jut eszembe hogy van itt BFG, vagy rakétavető vagy más nagy cucc amit elfelejtek használni.

Új hozzászólás Aktív témák
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- MacBook Pro 14 (2021) M1 Pro / 16 GB RAM / 512 GB SSD Új topcase, 100% akku
- Yamaha R-N402D sztereó erősítő
- HP ProBook 450 G7, 15,6" FHD IPS, I5-10210U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( olvas
- Apple MacBook Pro M2 12 C 16 GB/ 1 TB HUN 2023
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063, 100% Akksi
- HP 24" IPS LED FULL HD monitor 24fh 4HZ37AA
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- BESZÁMÍTÁS! Asus X470 R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-9500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ez lenne az igazi "classic" deathmatch.
amugy elvileg juliusra igertek deathmatch jatekmodokat de sztem igazi classic fegyverfelszedegetos ffa nem lesz.
Még a single-ben sem csíteltem.