Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
SoulReaver
veterán
válasz
marilllyo
üzenetére
elvileg ez az Remélem jól linkeltem. 15:38
Utolsó előtti aréna, kinyílik az ajtó és a bal lépcső alatt.
-
emmm
őstag
válasz
marilllyo
üzenetére
A triple turret-es chaingun azért nagyon állat, azzal igazából ledarálsz bármit pillanatok alatt. Csak ki kell fejleszteni hozzá mindent és a challange is kell (lassabban melegszik), utána istenkirály fegyver. Addig hamar lankad a kedve

Azért az elején a sima gépfegyver nem rossz fegyver, bármelyik fejlesztése jól használható. Csak később jön a super shoti, és igazából nagyon más már nem kell.A rakétavető pedig igen, sajnos elég harmatos. 2x3 vagy 3x3 rakéta kell egy kicsit is komolyabb ellenfélbe, az nem túl erős. A remote-os részt még nem próbáltam, ott láttam olyan fejlesztést, amivel nagyobbat sebez. Impvadászatra, tömegre használható, valamint a beholdereket szoktam még vele leszedni, mert azok elég nagyot sebeznek.
-
cyberkind
félisten
válasz
marilllyo
üzenetére
Én csak a végefelé kezdtem el gránátozni de ott aztán sűrűn, főleg a főboss-nál amikor minden értelmes cuccból kifogyott a kakaó, egy élmény volt, viszont nagyon sokszor csak a sok nagy és nehéz szörnyhullám után jut eszembe hogy van itt BFG, vagy rakétavető vagy más nagy cucc amit elfelejtek használni.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Dell notebook topic
- Le Mans Ultimate
- Gyúrósok ide!
- 8 millió felett jár a Clair Obscur: Expedition 33, egy év alatt ért a csúcsra
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen TV-t vegyek?
- Cyberpunk 2077
- További aktív témák...
- LG UltraGear 45GX90SA-B OLED Monitor! 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync / G-Sync! BeszámitOK
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple iPad mini 7 2024 128GB MXN63 SpaceGray
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Workstation bazár - Dell, Lenovo - számla, 6 hó garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ez lenne az igazi "classic" deathmatch.
amugy elvileg juliusra igertek deathmatch jatekmodokat de sztem igazi classic fegyverfelszedegetos ffa nem lesz.
Még a single-ben sem csíteltem.