Hirdetés
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
Új hozzászólás Aktív témák
-
kriszpontaz
veterán
PS4-en tölthető a DOOM 4K Pro patch.
-
kriszpontaz
veterán
válasz
zsolti1debre
üzenetére
-
kriszpontaz
veterán
válasz
atidzsiforc
üzenetére
Meg az Achievements-eket letiltja (már akinek ez számít).
-
kriszpontaz
veterán
R7 260X-el tolja valaki (1GB)?
-
kriszpontaz
veterán
Épp akció van a Steamen, vegyetek valamit 5€-ért vagy afelett picivel és megoldva. Ez nem olyan nagy összeg. Vagy csak a Walletet töltsétek fel.
-
-
kriszpontaz
veterán
válasz
laceszgamer
üzenetére
Mondjuk ezeket a DLC csomagokat külön letölthetővé kellene tenniük, kicsit gáz ez annak aki nem játszik multit.
-
kriszpontaz
veterán
válasz
laceszgamer
üzenetére
Ja hogy ez ugyanaz?
Bocs.. -
kriszpontaz
veterán
Patch notes a Steamen: [link]
Bekerültek a Snapmap-be a Classic Doom cuccok is
.SnapMap
New DOOM Classic Campaign
Added Feature Pack Campaign mission, including new classic DOOM levelsClassic DOOM Content
New classic DOOM modules, props, interactable items, lifts, pickups, sounds, classic player deaths, and music. -
kriszpontaz
veterán
válasz
laceszgamer
üzenetére
Azt írják majd szólnak.
-
kriszpontaz
veterán
Milyen VGA? Fentebb írtam a töltési időről, akár lehet 2-3 perc is mire a menü bejön.
Visszaállítása:
You have to set the API back to OpenGL 4.5 via .cfg file. The file should be located in [USERNAME/Saved Games/id Software/DOOM/base/] and it's a file named "DOOMConfig.local" (in my case, in order to open this file in notepad I personally had to move the file (to avoid conflicts), change the extension name to '.cfg', then open it, and when I was done saving my changes, remane it ot '.local')
There is a line (r_renderAPI "1") - cange the number "1" to a "0" to reset the renderingAPI back to OpenGL 4.5. Save your changes and rename the extension bact to '.local' IF you had to change it in order to open it like I did.
-
kriszpontaz
veterán
válasz
Terminator17
üzenetére
Én is 30GB foglalt területtel indultam, csak a tervezőprogramok, Office vannak fent (~20GB), tehát összesen 70GB helynek kellene leni kb., erre most van 21GB szabad helyem. Minden más winyón van, mégis behízik ez a dög. Az Windows update után mindig töröltetem a felesleges fájlokat és a Windows.old mappát, de nem használ. Kezd kicsi lenni a 120-as SSD.
-
kriszpontaz
veterán
válasz
Terminator17
üzenetére
Az NV OGL meghajtója mindig is a földbe taposta az AMD/ATI féle drivert (lásd Linux meghajtók), szóval én labdába sem rúghatok a 980-ad mellett enélkül. Megpróbálom majd valahogy átpasszírozni SSD-re, és rápróbálok újra, ha akad még helyem, csak ahhoz gyalulnom kellene a gépet, mert behízott a rendszermeghajtóm rendesen valamitől.
-
kriszpontaz
veterán
válasz
Terminator17
üzenetére
Nálam azért van különbség, OGL: 45-60FPS HIGH vs. Vulkan: 50-100 FPS Ultra. HD7950. Szóval, nekem hasznos, csak nem értem mire kell perceket várni.
-
kriszpontaz
veterán
Vulkan alatt nálatok mennyi idő a játék első indítása mire a főmenübe kerültök? Amióta Vulkanra váltottam, az addig 10-15mp-es (OGL) betöltés helyett átlagosan 3-4 perces töltési időket mérek úgy, hogy indítási paraméterekkel kilőttem a videókat az elejéről. Ha bent hagyom a videókat, azok meg szaggatnak mint a dög (Bethesda logó, ID logó) vagy még a hang is elmegy alóluk. A játék betöltési idejével a főmenüből már nincs gond, de ez a játékindítási dolog frusztráló. A játék HDD-n van, ami 100%-os, más játékoknál nincs semmi gondom.
Mit lehet ezzel csinálni? -
kriszpontaz
veterán
Nálam a HD 7950-el átlag 60-105 FPS van. Egy pályán volt gebasz, az utolsó előttin. Ott beesett fix 25-30 FPS-re Ultrán. Ott valami gond lenne másnál is?
-
kriszpontaz
veterán
-
kriszpontaz
veterán
Egy szimpla kérdésem lenne. Tegnap véletlenül TAB helyett megnyomtam a ~ (0) gombot a billentyűn ami előhozta a konzolt. Rémlett valami hogy ez tiltja az Achievementeket, és a későbbi játékállásba bele is menti úgyhogy kezdheted elölről még ha nem is írtál a konzolba semmit.
Ahogy felvillant a konzol, azonnal visszatöltöttem a legutolsó checkpointot. Remélem nem kavar be a későbbiekben a mentésbe? Marha hülye helyen van a konzol billentyű. Le lehet tiltani cfg-ből? Franc se akar cheatelni. -
kriszpontaz
veterán
A 2 annyiba fájt mint a kontroller maga nem akciósan. A DOOMra rég fájt a fogam, így még ha nem is volt olcsó (~24K a kettő együtt szállítási költséggel), nekem megérte, mert sokat használom a Steamet BP módban, ezzel meg ugye az egér+billentyűs játékok nagy része is irányítható, valamint a pontos célzáshoz ott van benne a gyroscope. Az ÁFA nyomta meg a 2 tételnél nagyon, az ~5K volt. A szállítási költség ~15€. Lassan itt van a szülinapom is (37), az asszony ezzel lepett meg (még ha magamnak is vettem
). -
kriszpontaz
veterán
válasz
atidzsiforc
üzenetére
+ weapon upgrade pontokat ad?
Végre felszálltam én is a DOOM vonatra és amennyire a DEMO nem győzött meg és nem is futott túl jól, a teljes játék vaj simán megy Ultrán (Vulkan, 55-100 FPS). Nem értem miért. Összességében nagyon pozitív csalódás, van olyan szórakoztató mint egy Wolfenstein, a pályák nagyok, jó elrendezésűek, jól átgondoltak és tényleg fejtörést okoz sokszor hogyan jutunk el az eldugott cuccokhoz. Meg vagyok vele elégedve, jó játék lett, ma zsákoltam be egy Steam kontroller társaságában.
-
kriszpontaz
veterán
válasz
Terminator17
üzenetére
Az említett ZDoom és társa tartalmaz COOP módot, helyi hálózat támogatással és online multiplayer játékra is alkalmas tudomásom szerint.
-
kriszpontaz
veterán
válasz
Terminator17
üzenetére
-
kriszpontaz
veterán
Rápróbáltam a Demo-val a Vulkan-ra (i5 4670k, HD7950). Eddig minden maxon volt (1080p), kivéve az árnyékminőség, az HIGH beállításon. Átlag 45-60 FPS-em volt OGL alatt, most 55-70 FPS úgy, hogy ULTRA-n van az árnyékminőség, pályaszakasztól függően. Valahogy beltérben kevesebb az FPS mint amikor kiér az ember a szabadba.
Ha HIGH-ra lövöm az árnyékokat, akkor van átlag 60 FPS. Nightmare beállításon már bevisít hogy kevés a VRAM, és hajlamos droppolni az FPS is, akár 20-25-ig. -
kriszpontaz
veterán
válasz
laceszgamer
üzenetére
Ha a maximális részletességű grafikont kiíratod, vagy külső programmal tudod mérni a terhelést, valószínű hogy azt fogod látni hogy 0% GPU load van a 2. kártyán.
-
kriszpontaz
veterán
válasz
laceszgamer
üzenetére
Menni megy, de csak 1 GPU aktív nem?
-
kriszpontaz
veterán
válasz
laceszgamer
üzenetére
A Vulkan jelen pillanatban úgy tudom nem támogatja a több GPU-s megjelenítést. Rosszul tudom?
-
kriszpontaz
veterán
DOOM (2016) Vulkan | i5-750 4.0GHz + GTX 970 Gameplay
Na ennek legalább van látszatja nem úgy mint a DX12-nek.
-
kriszpontaz
veterán
válasz
abridabri
üzenetére
Na ez nagyon jó hír
. Ha valakinek van HD7950 vagy R9 280/280x, azt is tesztelhetné. A DEMO nem kapja meg a Vulkant?How does it run? Doom (2016) Vulkan vs OpenGL - GTX 980 / i7 6700k
-
kriszpontaz
veterán
válasz
atidzsiforc
üzenetére
Az AMD tulajoknak kellene tesztelni, mert elsődlegesen azok profitálnak belőle. Ez az első normálisan működő Vulkan port, azért érdekel.
-
kriszpontaz
veterán
válasz
atidzsiforc
üzenetére
Aktív is vagy csak papíron? Tesztelné valaki mennyi pluszt ad?
-
kriszpontaz
veterán
DOOM 2016 - CDGalaxis - 8990.-
Frankón esett az ára 4000 Ft-ot. - JÚLIUS 10-ig! -
kriszpontaz
veterán
válasz
Bootyhunter
üzenetére
Meg kellene várnod a Vulkan patch-et, és utána kiderül mennyire van szükség a cserére.
-
kriszpontaz
veterán
A SnapMap-et próbálta valaki? Működik rendesen?
-
kriszpontaz
veterán
-
kriszpontaz
veterán
válasz
->Raizen<-
üzenetére
Valószínű engedélyezni kell a cheatekhez console-t. Ami valószínű mint a RAGE és a többi játék esetében azonnal tiltja az Achievementeket. Szerintem semmi értelme használni.
-
kriszpontaz
veterán
válasz
laceszgamer
üzenetére
-
kriszpontaz
veterán
válasz
atidzsiforc
üzenetére
A Doom I-II.-ben pedig ugyanazt a lőszert használta mint a chaingun és el is bírt fogyni (utána mehettél ököllel). Ez meg ugye egy reboot (lenne) az eredeti Doom alapján, de az sem sikerült ezek szerint.
-
kriszpontaz
veterán
Nekem a multis kommentátor hangjától állt fel a szőr a hátamon.
Olyan mintha egy meleg bárban egy bajszos faszi suttogna a füledbe
. 
Ez a túlmelegedő fegyver amúgy komoly? Nem lenne rossz a játék, de sok mindennel elcseszték, Vistaboy-nak sok mindenben igaza van, de talán ki lehet kapcsolni ezt a sok marhaságot.
Az eredeti DOOM pályákat azzal cseszték el hogy lecserélték az ellenfeleket. A Wolfban legalább megvoltak az eredeti ellenfelek, igaz, AI = 0 jelleggel, mert még akkor sem mozdultak meg ha mellettük lövöldöztél.
-
kriszpontaz
veterán
-
kriszpontaz
veterán
válasz
atidzsiforc
üzenetére
Azt azért észrevettétek hogy minden értékelés és hozzászólás törölve lett a játék adatlapja alól? Ez azért erősen gáz. Féltik a pénztárcájukat így megjelenés előtt?
-
kriszpontaz
veterán
válasz
laceszgamer
üzenetére
Az a vicc, hogy a Bethesdás csóka folyamatosan azt fújja hogy ez "fast paced shooter", ezt szajkózzák folyamatosan. Hát lehet hogy konzolon ez fast paced, de PC-n nagyon kevés. Szerintem... és itt nem arra gondolok hogy legyen olyan mint az UT-ben hogy szaladsz mint egy villám, de azért egy alap 1,5X-es szorzó + egy SHIFT-es futás elfért volna.
-
kriszpontaz
veterán
Azért szépen látszik a Steames értékelések alatt, az open beta után hogy húzzák lefelé a játékot.
Csak azt látom szinte mindenhol hogy slow, slow slow., boring...stb
Beta előtt többnyire pozitív értékelése volt, már átcsapott a vegyes-be, nemsokára szerintem több negatív lesz mint pozitív, és ebben egyet is értek minden negatívot adóval. -
kriszpontaz
veterán
Ezzel én tisztában vagyok, de az nem fair, hogy a ME2 DLC-it csak Bioware pontokért veheted meg, mert pl. Originen a világon nincsenek pénzért. Emiatt hiába 2-2,5€ az alapjáték, ha a DLC-ket soha nem akciózzák, valamint Bioware pontokat is csak bukóval lehet venni, nem annyit kapsz értékben a pénzedért mint amennyit kifizetsz. A múltkor összedobtam, 3600 Bioware pont kellene a hiányzó DLC-khez, ami 40€....egy 2010-es játék....DLC-iért. Ez a szívás, mindegy mennyi játékidőt ad.
Még ha a ME Collection-t veszed meg, abban sincs benne az összes DLC. -
kriszpontaz
veterán
Akkor lehet én néztem be, de mindegy, gondolom ezt már nem akarták meghagyni úgy mint az alfát mert még több dolog lenne benne, mint ahogy abban is benne volt. Mondjuk a szemfülesek tuti kimásolták még BETA alatt a telepített állományt, úgyhogy szerintem ebből is jön egy tört verzió.
-
kriszpontaz
veterán
Én 1 óra DOOM után hétvégén inkább végig toltam a Wolfenstein New Order-t és az Old Blood-ot félig. Ott mutatkozott csak meg a teljesen felesleges képernyő instrukció (egyben lelombozó is egyben) amikor az Old Blood-ban végig lehet tolni a Wolfenstein 1-et pályáról pályára. Régen végig futkorásztunk minden fal mellett titkos ajtókat keresve, nyomkodtuk az ajtó nyitó gombot mint a félőrült, most meg (mivel fejből rémlik mind) elég a csupasz fal elé állnod és jön is a képedbe hogy nyomd meg az E gombot. Keresni sem kell. -.-"
Mondjuk a Wolfenstein hála az égnek még tartogatott is nem egy titkos helyet amit meg lehetett keresni, és nem túl jellemző rá az ilyen, de a játékok nagy része ezt csinálja.
Ugyanezt éreztem a Beta alatt. Ezek az "itt lesz a demon rune.. itt lesz ez vagy itt lesz az. Powerup-ra készülj, 3, 2.." dolgok szerintem is tök feleslegesek, de ugye azoknak készül a játék akik villogó pontok és nyilak nélkül még arra sem jönnek rá, hogy meg kellene fordulni a tengelyük körül.
Ez a multi nekem full kihagyós lesz, a Single-t várom én is. Nincs különösebb baj a multival, de már nem az én világom, így 36 évesen. -
kriszpontaz
veterán
válasz
atidzsiforc
üzenetére
Nekem nem jött be, hamarabb ölök Shotgunnal vagy Assault fegyverrel.
-
kriszpontaz
veterán
válasz
atidzsiforc
üzenetére
Az a villámszóró bigyó. Valami energia fegyver. 5-öt sebez másodpercenként, ha sikerül a célon tartani, de ugye bakkecskékre nehéz fixen célozni, főleg ha közben +2 még lő is rád.
-
kriszpontaz
veterán
Fix 60 FPS, semmi beesés, semmi lag.
Viszont: ugyanolyan tetü lassú a játék mint alfában. Mintha sárban gyalogolnál. Vannak új fegyverek (amik gyakorlatilag szart sem érnek).
Játszottam egy órát, a multija továbbra sem érdekel, szerintem kinőttem már én ebből. Egyre inkább elmegy a kedvem tőle, pedig többet ölök mint halok. Daemon Riun-t egyszer sem sikerült felszedni. Volt hogy átmentem rajta és az orrom elől az utánam jövő enemy vitte el.
Ez a weapon skinezés meg armor skin annyira gyerekes hogy nem igaz. Az egész pályán citromsárga rikító szövegkiemelők futkosnak. Nem értem, ezt a játékot ilyen felesleges hülyeségek nélkül nem lehet eladni? (Ja nem, mert akkor nem lehet külön DLC-t csinálni belőle).Veszem is elő a DOOM 2-t azt úgyis félbehagytam a múltkor. Egy reményem van hogy a Single részét nem cseszik el.
-
kriszpontaz
veterán
válasz
atidzsiforc
üzenetére
Azt nem tudtam, én csak a második hullámban csatlakoztam.
-
kriszpontaz
veterán
válasz
atidzsiforc
üzenetére
Ja, értem. Akkor nincs gond (csak azért volt érdekes, mert az Alpha ugye elindult előtte is csak szerver nem volt).
-
kriszpontaz
veterán
A Bethesda fórumon is feldobták a hibát. Nem egyedi eset. Csak az az érdekes, hogy itt nálunk valaki el tudta indítani, valaki meg nem.
Ha nem tudok vele játszani BETA alatt akkor kidobtam 600 FT-ot az ablakon a kódért
. -
kriszpontaz
veterán
válasz
atidzsiforc
üzenetére
Várj, megfordulok mert háttal ültem
. -
kriszpontaz
veterán
válasz
atidzsiforc
üzenetére
Ez még mindig lassabb mint az előző videók. Ugyanolyan lassú mint az Alfa szerintem.
-
kriszpontaz
veterán
Gameplay Streamelésről lehet valamit tudni? Ugyanúgy tilos mint az Alpha alatt?
-
kriszpontaz
veterán
Ezek a weapon skinek meg az armor matricák szerintem nagyon gagyik.
-
kriszpontaz
veterán
Ma hajnalban jött a BETA kód az email címemre, új Steam kódot küldtek.
A kódra azt írja hogy már rendelkezem a termékkel, tehát valószínű azonos az Alfáéval. Fel is hízott 14GB-ra.
A BETA menöben a Helmet majdnem egy és ugyanaz mint a Blacklight Retribution-ben.
A főmenü zenéje meg egy az egyben Quake II. Vagyis egyes részei erősen hajaznak rá, ami nem hátrány.
Beta intervallum:
Start: Thursday, March 31, 2016 @ 10:00 p.m. Eastern Time (UTC - 5)
End: Sunday, April 3, 2016 @ 11:59 p.m. Eastern Time (UTC - 5) -
kriszpontaz
veterán
15-16 eves Bieber generacionak, aki ha nem tud balra menni, akkor megy jobbra
De ugyanakkor eszében sincs megfordulni, mert a pálya legelején van pl. a piros kulcsos ajtó
.
Biztos azt hiszi előjön ez:Ettől a falra tudnék mászni. Megrugdosnám aki kitalálta. Csak kimentem megnézni egy szikla közt a kilátást.
-
kriszpontaz
veterán
válasz
laceszgamer
üzenetére
A Bioshock 2 megvan, tényleg nem is figyeltem hogy van benne multi de el sem indítottam volna. A Tomb Raidernél egyszer nem indítottam el, mert egy ilyen típusú játékban egy marhaság multit rakni (felhozható példának a Mass Effect 3 multija is). A Crysis2 is megvan, de játszottam vele vagy 2 órát, szóval..... Akármilyen régi Doom 1 és 2 még mindig szórakoztató, még ha a pályák 100%-át fejből is fújja az ember. Remélem nem cseszik el a Single részét, mert akkor kuka. A Wolfenstein új részei nagyon jók lettek, követni kellene a példát.
Új hozzászólás Aktív témák
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- Call of Duty: Black Ops 6
- Anime filmek és sorozatok
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- A Retro Games feltámaszt egy legendát
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480 - i5-8G I 8GB I 1T SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
.
.

.

.