- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
pzske
aktív tag
Sziasztok !
Megosztom veletek hátha más is belefut. Win7 alatt nálam az új 372.54-es Nvidia driverrel nem indul el a játék, csak az eggyel régebbivel (368.82). Mondjuk ebben az a vicc,hogy többek között pont a DOOM -ra lett optimalizálva az új driver.
-
Rexcor
őstag
válasz
Terminator17 #2492 üzenetére
Sikerült!
-
30z.Samu
félisten
válasz
jaffa 2843 #2490 üzenetére
Meg át lehet ugrani azt a falat is, ami köréd jön.
Egyébként pont tegnap néztem, hogy milyen nagy a csend itt.Mindenki hentel.
-
Rexcor
őstag
válasz
jaffa 2843 #2490 üzenetére
Most 8-szor megpróbáltam de nem sikerült, mondjuk 1-szer majdnem megvolt, majd hnap még próbálkozom
Az a baj hogy az életem is kevés és ha 2-szer eltalál valamivel akkor ennyi volt.
-
-
Rexcor
őstag
Elb@sztam a cyberdemon-os harcot, azt hittem hogy elég csak egyszer megölni és ezért ellőttem rá az összes BFG-t és utána a pokolban alig tudom sebezni a fegyverekkel. Vagy így is meg lehet még csinálni valahogy?
-
kriszpontaz
veterán
-
liwz_13
csendes tag
Igen az jó vót
a snapmap fasza. a multi is az lenne, ha lenne egy kis fegyver update sebzés terén, de így sem rossz.
Amúgy valaki tud rá megoldást h le lehessen tiltani az intrókat az elején?
-
s912
aktív tag
válasz
Terminator17 #2481 üzenetére
így van
már ha gép előtt vagyok
-
liwz_13
csendes tag
Azon kívül hogy mindenki rocket launcherrel rohangál, azon kívül elég játszható. Azt is csak azért teszik, mert a saját sebzés valamiért igen kicsi ha robbantgatsz magad alá, pedig ebben még rocket jump sincs....Szóval szódával elmegy. Viszont ez a három modulos kilépés + restart ( külön single + multi + snapmap ) kicsit irritáló így 2k16ban...
-
Xaels
félisten
Sziasztok. Véleményeket kérnék a Multiról. Milyennek találjátok így a megjelenés után már pár hónappal? A Single miatt mindenképpen meg akarom venni, de ha a multival is el lehet lenni akkor lehet rááldoznék kicsit többet mint amit eredetileg szánnék rá és megvenném akár már most.
-
kriszpontaz
veterán
Egy szimpla kérdésem lenne. Tegnap véletlenül TAB helyett megnyomtam a ~ (0) gombot a billentyűn ami előhozta a konzolt. Rémlett valami hogy ez tiltja az Achievementeket, és a későbbi játékállásba bele is menti úgyhogy kezdheted elölről még ha nem is írtál a konzolba semmit.
Ahogy felvillant a konzol, azonnal visszatöltöttem a legutolsó checkpointot. Remélem nem kavar be a későbbiekben a mentésbe? Marha hülye helyen van a konzol billentyű. Le lehet tiltani cfg-ből? Franc se akar cheatelni. -
30z.Samu
félisten
Én pedig elkezdtem újratolni a kampány módot eggyel nehezebb módban. Azt hittem, hogy kicsivel nehezebb lesz oszt' jóvan. De nem, ez jóval nehezebb lett így.
Lehet hentelni rendesen.
-
Bile Demon
őstag
válasz
Bile Demon #2461 üzenetére
Visszatettem a 368.39 NV drivert. Nem segített.
Aztán átállítottam a windowsos hang beállításoknál a 192KHz/24bit-ről 96KHz/24bit-re és attól megjavult. -
Ragnar_
addikt
válasz
Terminator17 #2458 üzenetére
De. Főleg, ha 60Hzes monitorod van akkor tökmindegy, hogy 100 vagy 120 FPS van elvileg, lényeg, hogy a min. 60+ meglegyen, az meg megvan Open GL-el is. (Az FPS még majd VR-nél lesz érdekes, mert ott ugye, ha jól tudom max 90Hz-en megy majd, így 90 FPS + lesz az optimális, vagy vannak a 120/144 Hzes monitorok, ott van még értelme a 100+FPS-nek)
-
Bile Demon
őstag
válasz
pomorski #2463 üzenetére
Csak hétvégén szoktam játszani. Ha jól emlékszem, a múlt hétvégén jött a nagyjavítás. Akkor játszottam ki először. Akkor még minden jó volt.
Ma újrakezdtem, persze előtte kapásból NVidia driver frissítés + Vulkan engedélyezés és kapásból rossz lett és azóta is folyamatosan rossz. Megpróbálom visszatenni a júniusi NV drivert, az az előző, ami kicsomagolva megvan. -
pomorski
őstag
válasz
Nem a legutóbbi 12GB-os javítócsomag felrakása óta vannak a gondok?
-
Terminator17
senior tag
válasz
nekem is előfordult h recsegett a hang , de a menűnél várj pár percet . Nekem helyre jött egy idő után.
-
Bile Demon
őstag
Kis pihenő után újra elkezdtem kijátszani.
Valamitől elromlott a hang. Már a menüben is pattog, játék alatt pedig mintha gyorsított lenne a beszéd, idétlen fegyverhangok.
Mi lehet a gond?Nem tudom, mivel kezdődött. Az első végigjátszás alatt semmi gond nem volt, most kapásból:
Slot 2 new game
Vulkan api bekapcs. vsync kikapapcs. (azóta már visszatettem OPENGL-re és vsync adaptívra) -
válasz
Terminator17 #2458 üzenetére
Mit vesztesz vele, ha kiprobalod ? 1 kattintas az egesz. Ha eleg a 100 fps akkor lehet ,hogy vulkannal feljebb tudod tolni a grafikat es meglesz ugyanugy a 100.
-
Terminator17
senior tag
nekem 980 gtx van szóval akkor nem valószínű h van értelme úgy vélem . Meg hát... 100 fps felett most nem mind1 már ?
-
Ragnar_
addikt
válasz
Terminator17 #2451 üzenetére
Rosszabb valószínűleg nem lesz tőle, de vannak akiknek mikrolagol Vulkan alatt, és AMD kártyákon jelentősebb a teljesítménynövekedés.
-
Terminator17
senior tag
válasz
Adam_Shepard #2453 üzenetére
vegyél fel terminator90d12
-
Adam_Shepard
addikt
Sziasztok! Kell nekem 5 db snap map a trófeához.
-
válasz
Terminator17 #2451 üzenetére
de erdemes
-
Ragnar_
addikt
válasz
Terminator17 #2449 üzenetére
A Vulkan egy low level API kb. mint a Mantle, vagy a Directx12, azzal a különbséggel, hogy nem csak AMD karikon fut, mint a mantle, és nem csak Win 10-en, mint a Dx12, gyakorlatilag optimálisabb lesz a hardverkihasználás, mint OpenGL alatt.
-
Terminator17
senior tag
válasz
kriszpontaz #2448 üzenetére
ez a vulkan és opengl között mi a különbség ?
-
kriszpontaz
veterán
A 2 annyiba fájt mint a kontroller maga nem akciósan. A DOOMra rég fájt a fogam, így még ha nem is volt olcsó (~24K a kettő együtt szállítási költséggel), nekem megérte, mert sokat használom a Steamet BP módban, ezzel meg ugye az egér+billentyűs játékok nagy része is irányítható, valamint a pontos célzáshoz ott van benne a gyroscope. Az ÁFA nyomta meg a 2 tételnél nagyon, az ~5K volt. A szállítási költség ~15€. Lassan itt van a szülinapom is (37), az asszony ezzel lepett meg (még ha magamnak is vettem
).
-
Nyugis
senior tag
válasz
kriszpontaz #2446 üzenetére
És miért kelett hozzá neked a steam kontroller?
Csak mert most az is akciós? -
kriszpontaz
veterán
válasz
atidzsiforc #2442 üzenetére
+ weapon upgrade pontokat ad?
Végre felszálltam én is a DOOM vonatra és amennyire a DEMO nem győzött meg és nem is futott túl jól, a teljes játék vaj simán megy Ultrán (Vulkan, 55-100 FPS). Nem értem miért. Összességében nagyon pozitív csalódás, van olyan szórakoztató mint egy Wolfenstein, a pályák nagyok, jó elrendezésűek, jól átgondoltak és tényleg fejtörést okoz sokszor hogyan jutunk el az eldugott cuccokhoz. Meg vagyok vele elégedve, jó játék lett, ma zsákoltam be egy Steam kontroller társaságában.
-
pomorski
őstag
Ja, most kérdezte valaki egy másik topikban, hogy mennyibe kerül az új DLC. Az 39,99 euró. De közben látom azt is, hogy a Doom korábbi 59,99 eurós ára is jól lecsökkent 29,99-re. Ilyen olcsó nem is volt még talán...
-
pomorski
őstag
válasz
Terminator17 #2439 üzenetére
Jaaaa, azért nem/sem tudtam, hogy merre kell menni, mert akkor még nem jöttem rá, hogy zöld jelzőfények jelölik pl. hogy merrefelé kell ugrabugrálni. Pl. a Fondary pályán amikor lementem abba a terembe, ahol az olvadt fém folyik, egy nap nem volt elég, hogy onnan kijöjjek, mivel nem tudtam, hogy a zöld fény felé kell mindig haladni... Youtube-os segítséghez direkt nem akartam fordulni, mert úgy nem láttam értelmét a játéknak... Úgyhogy végigküzdöttem magamat segítség nélkül... Utána már megnéztem a segítő videókat is, és mindezek után a sokadik újrajátszás során már mindent tudok, nem tévedek el sehol sem.
-
Terminator17
senior tag
válasz
atidzsiforc #2442 üzenetére
aha tehát tök értelmetlen
-
atidzsiforc
őstag
válasz
Terminator17 #2441 üzenetére
mindegyik unlockol a model nezoben valamit (demonokat, fegyvereket, doom marinet stb), hogy nezegethesd kozelebbrol
-
s912
aktív tag
válasz
Terminator17 #2439 üzenetére
jó, de Te Schwarzi vagy
-
pomorski
őstag
"Senkinek nem szeretnék a szívébe taposni, de azokban a játékokban nagyon eltévedni NEM tudsz.. Doom-ban (hacsak nem használod a térképet) minden további nélkül." - Ezt csak megerősíteni tudom. Az első végigjátszás folyamán nagyon nem tudtam, hogy merre kellene menni (pláne térkép nélkül), illetve alig találtam meg rejtett cuccokat. A "karokat" pedig szinte lehetetlen volt megtalálni...
-
s912
aktív tag
Egyrészt nincs magáól visszatöltődő HP.. Neked kell keresned. vagy glory kill után dobja a HP-kat.. Ez nehezíti valamelyest a játékot.. COD, BF, MoH.. Senkinek nem szeretnék a szívébe taposni, de azokban a játékokban nagyon eltévedni NEM tudsz.. Doom-ban (hacsak nem használod a térképet) minden további nélkül. Asszem' úgy van, hogy az ember alkotta létesítmények vízszintesen terülnek szét, míg a pokol démonai által "alkotta" létesítmények függölegesen nagyobbak.
-
melega
őstag
A Doom visszadja a régi részek hangulatát.
-
s912
aktív tag
válasz
Terminator17 #2423 üzenetére
sajos nem
én 10euro-ért vettem meg c****s.com-on (a reklám helye nem itt van) -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Terminator17 #2423 üzenetére
Neeem, ez az első premium fizetős dlc.
(#2427) pomorski
Kizárt hogy jönne kampány dlc.
-
Terminator17
senior tag
van itt olyan aki a pályaszerkesztővel már barátkozott?
-
s912
aktív tag
válasz
Terminator17 #2421 üzenetére
Ha megveszed
szerintem ma már itthon is elérhető lesz -
s912
aktív tag
megjelent az Unto the Evil DLC
Harvester esetében igencsak jó lett volna..
ha single-ben feléleszti a megölt enemy-ket (mint arch-vile), illetve multi-ban feléleszt (mondjuk korlátozott számban) team-en belül társakat -
pomorski
őstag
válasz
Terminator17 #2417 üzenetére
Hát azt meghiszem... Én már régóta hirdetek sokmindent. Régen az OLX-el kezdtem, stb., azt gondoltam, hogy a hardveraprón majd csak az "elit", azaz a krémek krémje olvassa csak a hirdetésemet és keres meg. De tévedtem.
-
pomorski
őstag
válasz
Terminator17 #2415 üzenetére
Csodálom, hogy még nem vették meg. Hány érdeklődő volt amióta feldobtad a hirdetést?
-
pomorski
őstag
válasz
Terminator17 #2413 üzenetére
Tényleg!
-
pomorski
őstag
válasz
Terminator17 #2411 üzenetére
Mennyiért tervezed "vesztegetni" a 980-at?
-
liwz_13
csendes tag
Bocsi hogy nem mentem multizni, nagyon elragadott a pokol
Kellettek az achievmentek
Cserébe itt van pár kép az estébol
Holnap bepotoljuk!
Egyebkent megfigyeltem, le van korlatozva max 151 fps-re. legalabbis menuben annyit mutat tolteskor.
Jah es a shadow quality-t nem lehet nightmare-re huzni, csak 5gb vram! felett. -
30z.Samu
félisten
válasz
Terminator17 #2408 üzenetére
-
30z.Samu
félisten
válasz
Terminator17 #2406 üzenetére
30zSamu. Vegyetek bátran.
-
30z.Samu
félisten
válasz
Terminator17 #2402 üzenetére
Téged próbáltalak felvenni, de valamiért nem sikerült.
-
liwz_13
csendes tag
sziasztok! Aki akar multizni majd a DOOM-al, az nyugodtan vegyen fel steamen ( LIWZ#13 )! Lehetoleg 20 felett
koszi
-
aginor
veterán
válasz
Terminator17 #2399 üzenetére
Bonyolult ez, lehet a hétvégén kipróbálom a dolgot alap órajelen, hogy kizárjam, nem a processzor-e a hibás. Húzva van és ráadásul alulfeszelve is, és mivel ez a játék Vulcan alatt is tud futni, lehet annyira leterheli a magokat, hogy már hibázik valamelyik időnként, ami más alkalmazásnál eddig nem jött elő.
A singularity tesztjét lehet végtelenítve futtatni vajon?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 5320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1145G7 8/256 FHD IRIS Xe
- Apple IPad pro 12.9 4th gen 256GB wifi+sim 97%-os Gyári akku
- PlayStation 5 (PS5.) SLIM 1TB. SSD. Digital Edition & Sony PlayStation VR2. Virtuális szemüveg.
- Dell Precision 3580 i7-1370P//32GB DDR5 RAM// 1TB SSD/ RTX A500
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 2,5+ év gari
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Bomba ár! HP ProBook 430 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gar
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3104
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3058
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest